boek je vakantie bij de ANWB

Ben jij op zoek naar een opvallende manier van reclame? Dan zijn spandoeken voor jou de oplossing. Met deze unieke producten trek jij gegarandeerd de aandacht. Naast reclame zijn ze in te zetten voor veel meer verschillende momenten. Je kunt zelf een spandoek ontwerpen en deze laten bedrukken in diverse materialen. Zo kun jij op een geheel eigen wijze jouw reclame of andere ideeën laten maken. Waarvoor kan jij wel een spandoek gebruiken?

Inhoud

Verschillende materialen voor je spandoek

Wil jij binnenkort een spandoek bestellen met jouw eigen ontwerp? Dan kun je vaak kiezen uit diverse materialen. De meeste spandoeken worden gemaakt van standaard spandoekenmateriaal. Dit is meestal bisonyl en heeft een zware, geweven kwaliteit met als voordeel dat het erg sterk is.

Heb je een spandoek nodig voor een plek waar veel wind staat? Dan zijn hier ook speciaal ontworpen types voor. Deze zijn gemaakt van winddoorlatend materiaal. Handig bijvoorbeeld voor spandoeken op het strand.

Tot slot is een vaak gemaakte keuze een premium block-out variant. Dit materiaal zorgt ervoor dat er vanaf de achterkant geen licht doorheen kan schijnen, waardoor de opdruk op de voorkant goed te zien is. Ook is dit materiaal daardoor zeer scheurvast en heeft dit vaak een luxere uitstraling.

Waarvoor kun je een spandoek gebruiken?

Een spandoek kan op verschillende momenten worden ingezet. Naast bijvoorbeeld reclame zijn er nog veel meer ideeën om dit product te gebruiken. Van sportwedstrijden tot aan steigerdoeken in de bouw, met een spandoek trek je gegarandeerd de aandacht. Vind hieronder een aantal leuke ideeën voor het gebruiken van een spandoek!

Aanmoediging bij belangrijke sportwedstrijd

Ga je binnenkort naar een belangrijke sportwedstrijd? Dan kan een spandoek zeker niet ontbreken. Moedig hiermee je favoriete team of speler aan. Met deze opvallende doeken zorg je ervoor dat jouw club gegarandeerd gaat winnen.

Een naaste verwelkomen van een lange reis

Komt een naaste van jou binnenkort terug van een lange reis? Dan is er niets leuker dan degene opwachten op het vliegveld met een verwelkomend spandoek. Geef ze een warm welkom thuis en zorg ervoor dat ze jou direct zien staan tussen alle andere mensen.

Verwisselbare reclame voor je bedrijf

Ook voor je bedrijf is een spandoek een leuke manier van reclame maken. Doordat dit binnen en buiten ingezet kan worden kan jouw bedrijf ook buiten opvallen. Daarnaast is het ook nog eenvoudig te verwisselen en kun je zo nu en dan ook afwisselen in jouw spandoeken. Plaats jouw logo of slogan van je bedrijf erop en zorg ervoor dat iedereen jouw organisatie herkent.

Steigerdoeken voor in de bouw

Heb je steigerdoeken nodig? Dan zijn spandoeken ook goed in te zetten. Door middel van deze reclame kun je jouw bedrijfsnaam bekendmaken in de omgeving. Ook kan hier de afbeelding van het ontworpen resultaat op afgedrukt worden. Zo zijn er dus ontzettend veel ideeën waar jij een spandoek in kan zetten!

Waar moet je aan denken bij het maken van een spandoek?

Nog een paar laatste tips en adviezen waar jij om moet denken als jij een spandoek gaat bestellen. Denk van tevoren goed na over het formaat van het doek. Wil je een extra grote variant, om nog meer op te vallen, of is een kleinere variant meer geschikt voor jou?

De tekst die op het doek komt heeft ook invloed op de afmetingen. Daarom moet je rekening houden met de grootte van de letters.

Tot slot is de keuze voor een afbeelding of logo van belang. Hierdoor kunnen mensen jou snel herkennen. Kies voor heldere kleuren die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden voor het beste resultaat. Kies voor een spandoek en val op met deze unieke aandachtstrekker!

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in