boek je vakantie bij de ANWB

Amsterdam is de stad van uitersten: van panden die op de lijst van UNESCO staan tot de rosse buurt. Wil je de stad eens op een andere manier verkennen? Ontdek Amsterdam lopend, met de boot of de hop on hop off bus

 

Inhoud

Verken Amsterdam in een luxe, maar zeer betaalbare privé boot

Of je nu een verjaardag, huwelijk, jubileum of een vrijgezellenfeest wilt organiseren, Amsterdam is the place to be. De stad biedt talloze mogelijkheden voor vermaak. Mocht je uitgekeken zijn op de standaard mogelijkheden, doe dan eens iets anders. Kies voor een boottocht Amsterdam voor jou en maximaal 40 gasten voor slechts 215,00 euro per uur. Vaar langs de mooiste delen van Amsterdam en ontdek waarom veel panden op de UNESCO lijst staan.

Aan boord geniet je van verwarmde kussens, een compleet toilet, WIFI aan boord en een intrekbare hoes mocht het weer te wensen overlaten. De perfecte manier om de stad te (her) ontdekken en tegelijkertijd optimaal te genieten met je gasten.

Ontdek Amsterdam lopend, met de boot of de hop on hop off bus boot

 

Ontdek Amsterdam lopend

Dit is echt een aanrader. Het centrum is heel makkelijk en snel lopend bereikbaar. Vanaf Centraal Station loop je zo het centrum van Amsterdam in. Hier kun je op je gemak gaan shoppen, diverse musea bezoeken waaronder Ripley’s believe it or not. Wandel langs het Damrak, geniet van lekkers aan het Spui of ga mensen kijken aan het Stationsplein. Vanaf het station wandel je ook zo de andere kant op (weg van het centrum) waar je Nemo vindt. Een leuk museum voor jong en oud.

Ontdek Amsterdam lopend, met de boot of de hop on hop off bus dam
Helaas, bij slecht weer is Amsterdam ook niet zo mooi

 

Amsterdam ontdekken met de hop on en hop off bus

Geen zin om te lopen of wil je niet alleen het centrum van de hoofdstad ontdekken? Kies dan voor de hop on hop off bus. De tickets zijn 24 of 48 uur geldig. De bussen zijn heel makkelijk herkenbaar aan de rode kleur. De routes gaan langs alle bezienswaardigheden van Amsterdam. Kinderen mogen gratis of tegen een gereduceerd tarief mee. Ideaal om als toerist in eigen land de stad beter te leren kennen. Je bent niet gebonden aan een bepaalde afstand, je bepaalt zelf waar je in- en uitstapt. Het maakt daarbij niet uit hoe vaak je de bus binnen het vooraf ingekochte tijdsbestek gebruikt.

 

Tip: gebruik het OV om naar Amsterdam te gaan

Amsterdam is een leuke stad om te verkennen, maar de auto kun je beter thuis laten. De stad is niet alleen heel erg druk, het kan ook nog eens een hele opgave zijn om een parkeerplek te vinden. Daarnaast is parkeren niet goedkoop, waardoor je vaak met het OV een heel stuk goedkoper uit bent. Mocht je vanaf het Centraal Station ergens anders in de stad moeten zijn dan is dat geen probleem. Er rijden talloze bussen en metro’s, zodat je overal makkelijk en snel kunt komen.

Ontdek Amsterdam lopend, met de boot of de hop on hop off bus OV

Hoe verken jij Amsterdam het liefst? Lopend, met de boot, bus of heel anders?

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in