boek je vakantie bij de ANWB

Ga je naar CentrO en zoek je nog een plek waar je heerlijk kunt eten? Kies dan voor Amerikaans eten bij Three Sixty sportsbar CentrO. Tijdens het eten kun je bovendien op grote schermen kijken naar verschillende sporten.

 

Inhoud

Three Sixty sportsbar

Three Sixty sportsbar vind je op maar liefst drie verschillende locaties in Duitsland. Een van deze locaties is bij CentrO in Oberhausen. Alles aan de sportsbar is typisch Amerikaans: van de inrichting tot het eten en de grote schermen met daarop live uitzendingen van onder ander de Bundesliga, Champions League en andere grote sportevenementen. Overigens richten zij zich met hun concept niet alleen op sportliefhebbers, ook families met kinderen zijn meer dan welkom in dit restaurant.

Je kunt hier vanaf de vroege middag terecht voor de meest uiteenlopende (Amerikaanse) gerechten. Hierbij wordt veelal gewerkt volgens Amerikaans concept: er liggen bij de tafels menukaarten en speciale kaarten voor het samenstellen van je eigen pizza en burger. Dit onderscheidt de Three Sixty sportsbar direct: je stelt eten namelijk deels zelf samen, zo weet je zeker dat je krijgt waar je trek in hebt.

 

Amerikaans eten bij Three Sixty sportsbar CentrO 1

 

Amerikaans eten bij Three Sixty sportsbar CentrO

Een tijd geleden waren we weer eens bij CentrO in Oberhausen. Het was al laat in de middag en aangezien we nog geen middag hadden gegeten besloten we op zoek te gaan naar een betaalbaar en leuk restaurant. Dat is op zich niet zo moeilijk in Oberhausen, maar met twee tieners is het een ramp. De één wilde het liefst pannenkoeken, de ander vond dat zijn zusje niet zo moeilijk moest doen en ik ben dol op Grieks eten, dus wilde het liefst naar de Griek. Uiteindelijk kon ik ze overtuigen om iets anders te proberen en Amerikaans te eten bij Three Sixty sportsbar.

Bij binnenkomst valt direct de Amerikaanse inrichting op. Het was na 2 uur in de middag, maar het restaurant of beter gezegd de sportsbar zat bomvol met mensen. De  kinderen kozen voor een zelf samengestelde burger met keuze uit verschillende bijgerechten en ik voor onbeperkt spareribs. De burgers vielen goed in de smaak en ik moet eerlijk zeggen: ik heb nog nooit zulke malse spareribs gehad. Nu moet ik zeggen: het was dan wel onbeperkt spareribs eten, maar na 500 gram en patat erbij zat ik toch echt vol. Ik kon geen boeh of bah meer zeggen.

 

Amerikaans eten bij Three Sixty sportsbar CentrO 2

 

Het eten viel goed in de smaak, de wachttijd was wel wat langer. Dit kwam vermoedelijk door de drukte. Tijdens het wachten op het eten konden we op de schermen naar voetbal en skiën kijken op de vele schermen die in het hele restaurant te vinden zijn. Al met al was het eten goed, zeer betaalbaar en kan ik de Three Sixty sportsbar in CentrO van harte aanbevelen.

Ps: hou je van steengrill? Dan ben je hier op het juiste adres!

 

Adres van deze hotspot

Three Sixty sportsbar

CentrO – Promenade 35

46047 Oberhausen

 

Openingstijden’

Dagelijks vanaf 11:30 uur (met special lunchkaart)

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in