boek je vakantie bij de ANWB

In een nieuwe reeks vertelt Lindsey over haar avonturen als stewardess. Je maakt nogal eens wat mee tijdens een vlucht van hilarisch tot ernstig. Van passagiers die je nooit meer vergeet tot situaties die je liever niet mee had willen maken. Vandaag vertelt Lindsey over een ruzie tussen twee Siliciaanse vrouwen.

 

Inhoud

Wie is Lindsey?

Ik ben Lindsey (37) en reeds 15 jaar in een relatie met Geert (44) Samen hebben we 3 leuke kinderen van 5-7-9 jaar. We hebben elkaar leren kennen in Gent en in 2008 zeiden we België vaarwel om aan een nieuw avontuur te beginnen met een nieuwe job in de luchtvaart als steward en stewardess. We hebben samen in Zweden en Sicilië gewoond en ondertussen wonen we met ons gezin al 10 jaar in Tenerife. Na 13 jaar in de luchtvaart hebben we een collectie aan leuke, grappige en gekke verhalen vergaard. Zelf houden we van avontuurlijke reizen met onze 3 wereld kinderen en delen we graag leuke tips over reizen.

Avonturen van een stewardess: ruzie tussen twee Siciliaanse vrouwen om een priester

Dat er soms onenigheid ontstaat op een vlucht is niet zo gek. Mensen zijn gestresst en staan onder spanning. Daarnaast zit je vaak met een wildvreemde naast je en dat hoeft niet altijd prettig te zijn. Maar deze ruzie tussen twee Siciliaanse vrouwen en een priester was wel heel bijzonder.

Op een vlucht van Sicilië naar Rome (tja, ik heb 2 jaar in Sicilië gewoond, dus deed die vlucht veel) hadden we regelmatig priesters, monniken en zusters/nonnen aan boord. Ik veronderstel dat die het Vaticaan gingen bezoeken.
Op een dag vloog er een man in priester/monnik gewaad mee. Ik ken niet echt de juiste termen en wie wat draagt. Hij zat achteraan het vliegtuig en er was nog 1 stoel vrij naast hem. Op deze vluchten had je geen zetel nummer dus je kon zitten waar je wilde.
Plots zagen 2 oudere dames dat er een plaatsje naast die gelovige man vrij was en zetten ze het beide op een loopje om naast hem te zitten. Maar toen duidelijk werd dat er maar 1 plaats vrij was naast die man kregen die dames het met elkaar aan de stok.
Op de typisch Siciliaanse manier begonnen ze te roepen en veel handbewegingen te maken naar elkaar over wie nu meer recht had naast die man te zitten.
Gelukkig was de persoon die naast de gelovige man zat bereid om van plaats te wisselen, zodat beide vrouwen elk aan 1 kant van de man konden zitten. Vanaf het moment dat ze zaten begonnen ze te bidden…
Of het voor die gelovige man een prettige vlucht was tussen zo 2 kibbelende oudere dames weet ik niet, maar ik kon er wel om lachen.
Tot de volgende keer met nieuwe avonturen van een stewardess!
Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in