boek je vakantie bij de ANWB

Elk jaar worden tientallen leuke adventskalenders op de markt gebracht. Als je dol bent op goede verzorging dan mag de Babor ampulles adventskalender 2022 niet ontbreken in je collectie. Ontdek nu alles over deze geweldige adventskalender.

 

Inhoud

Adventskalenders kopen

Adventskalenders worden steeds populairder en dat merk je aan het feit dat veel bedrijven al in oktober met een adventskalender op de markt komen. Was de adventskalender ooit bedoelt om het aftellen naar de kerstdagen voor kinderen leuker (en lekkerder) te maken, tegenwoordig heb je voor jong en oud leuke aftelkalenders. En voor kinderen zijn de gewone kalenders gevuld met chocolaatjes inmiddels ingeruild voor de leukste adventskalenders gevuld met speelgoed, verzameldingen en creatieve spullen.

Leestip: De leukste adventskalenders 2022 voor kinderen

De keuze aan adventskalenders voor vrouwen is reuze. Er zijn adventskalenders gevuld met heerlijke verzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld de L’Occitane adventskalender of de The Body Shop adventskalenders. Liever geen verzorgingsproducten? Geen probleem! Dan kies je gewoon voor een leuke aftelkalender gevuld met sieraden.

Overigens hebben bedrijven inmiddels ook ontdekt dat mannen het leuk vinden om elke dag een deurtje te openen en een verrassing te vinden. Voor mannen heb je inmiddels ook aardig wat aftelkalenders. Deze bevatten afhankelijk van de keuze: verzorgingsproducten, lekkers of bijvoorbeeld gereedschap.

Leestip: Dit zijn de leukste adventskalenders 2022 voor mannen

 

Ontdek de Babor ampulles adventskalender 2022

Dankzij de professionele huidverzorging van BABOR wordt deze kerst ook een prachtig feest voor de huid: De BABOR AMPOULE CONCENTRATES Adventskalender 2022 zorgt met 24 verrassingen voor een stralend mooie, jeugdige huid! Achter elk deurtje zit een speciale ampul met werkstoffen verborgen om de huid te verwennen – voor zichtbare huidresultaten dankzij de sterk geconcentreerde werkstofpower.

Dit jaar is er nog een bijzondere verrassing: voor het eerst zit er achter de deurtjes ook een selectie DOCTOR BABOR POWER SERUM-ampullen. Het elegante ontwerp van de kalender is een eerbetoon aan onze planeet in klassiek zwart en goud. Het silhouet is omlijst door glanzende gouden sterren, terwijl de sneeuwvlokken de continenten vertegenwoordigen.

Om ook de toekomstige kerstfeesten veilig te stellen, beschouwt Babor milieubewustheid als deel van hun DNA. “More to give”, zowel voor de huid als voor het milieu. Uiteraard is de kalender volledig plasticvrij!

 

SPOILER ALERT: inhoud van de Babor adventskalender 2022

Let op: wil je NIET weten wat er in de aftelkalender zit? Lees dan niet verder, want hieronder verklap ik de inhoud van de kalender.

1× DOCTOR BABOR POWER SERUM Hyaluronic Acid:Revolutionaire vochtigheidsboostervoor directe hydratatie en opvulling met 8 verschillende hyaluronzuren en aanvullendetripeptiden.

1× Hydra Plus: Power van hyaluronzuren voor maximale hydratatie op alle vlakken. Directmeer vocht, een intensief opgevulde huid en minder rimpels.

2× Algae Vitalizer: Maximale hydratatie en vitaliteit voor een sterker microbioom, dankzijextracten van groene algen en plankton.

2× Perfect Glow: Directe glow en een gladde, vlekkeloze huid, de hele dag door. Vooruitstraling en een gelijkmatigere huid dankzij glowpigmenten, polysachariden en Perfection-peptiden.’

3× DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Beta Glucan: Concentraat met beta-glucaan, microzilver voor een intensieve verzorging voor een direct gekalmeerde enverstevigde huid.

3× Active Night: Werkstofpower voor een onmiddellijk gekalmeerde huid, minder roodheid engeen gespannen gevoel. Nachtelijke ontspanning-voor een geregenereerde en verzorgdehuid ’s morgens.

3× DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Vitamin C: Een stralende teint en anti-aging ampul voor een zichtbaar geoptimaliseerd huidbeeld-vitamine C enlinoleenzuur zorgenvoor een gelijkmatigere en gladdere huid.

3× Multi Vitamin: De vitamineboost geeft de verzwakte huid weer nieuwe energie-voor eengezonde, frisse en stralende huid.

3× 3D Firming:Voor gedefinieerde contouren, een voelbaar stevigerehuid en minder rimpels.

3× Lift Express: De ultieme antirimpel-ampul met direct effect, dankzij marieneexopolysachariden en de lifting-werkstof.

24 x 2 ml;Adviesprijs79,90 Eu

 

Maak kennis met Babor

Mocht je het merk nog niet kennen: Babor is een internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica en tot vandaag de dag een familiebedrijf. Aan het hoofd van de onderneming staat de familie van de derde generatie als eigenaar. Het bedrijf timmert al meer dan 60 jaar aan de weg op het gebied van huidverzorging made in Germany. Elk product wordt vanaf idee tot het potje met Duitse nauwkeurigheid ontworpen in Aken.

De productie is groen en duurzaam, waardoor de belasting voor het milieu minimaal is. Om hieraan te voldoen worden alle recepten aangepast om in 2023 helemaal vrij te zijn van microplastics en synthetische polymeren. Bij de levering wordt gewerkt met DHL om de leveringen CO2 neutraal te houden.

De lijn bestaat uit verschillende verzorgingsproducten, niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Daarnaast heeft het merk make up in het assortiment.

Leestip: Doctor Babor topseller set

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in