boek je vakantie bij de ANWB

Het is weer oktober en overal vind je weer adventskalenders. Als je er vroeg bij bent is de kans klein dat je straks achter het net vist. Ontdek nu de L’Occitane adventskalenders 2022, zowel de klassieke als de premium versie.

 

Inhoud

Adventskalenders kopen

De meeste bedrijven komen al in oktober uit met hun adventskalenders. Ooit is de adventskalender bedacht voor kinderen om het aftellen naar de kerstdagen leuker te maken. En nog steeds worden elk jaar worden de leukste adventskalenders voor kinderen op de markt gebracht. Alleen zijn deze niet meer gevuld met chocolade (oké, deze kun je nog steeds kopen voor een euro bij de Action), maar met leuk speelgoed.

Na de adventskalenders voor kinderen, kwamen er ook steeds meer adventskalenders voor vrouwen op de markt. Niet zo gek, want vrouwen zijn dol op make up en andere verzorgingsproducten en wat is er leuker dan deze in mini formaat of full size formaat in een adventskalender te stoppen. Denk bijvoorbeeld aan de Only You adventskalender of de Happy Soaps adventskalender.

Inmiddels zijn er ook leuke adventskalenders voor mannen op de markt gebracht. Logisch, zij willen niet achterblijven en vinden het minstens net zo leuk om elke dag een leuk cadeautje uit te pakken. Daarnaast spelen ook steeds meer voedingsproducenten in op de trend en komen met adventskalenders op de markt boordevol lekkernijen, zoals deze van MyMuesli bijvoorbeeld.

 

Ontdek de L’Occitane adventskalenders 2022

Elke jaar probeer ik een paar nieuwe adventskalenders te reviewen. Ook dit jaar komen er een paar reviews van adventskalenders 2022 voorbij. De eerste die ik ga reviewen zijn die van L’Occitane. Een merk dat bij veel vrouwen geliefd is niet in de laatste plaats omdat er gebruik gemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten. De verzorgingslijn is bijzonder uitgebreid en ze hebben niet alleen aan vrouwen gedacht, maar ook aan mannen. Tel hierbij de heerlijke parfums van het merk en je begrijpt dat veel vrouwen er dol op zijn.

Elk jaar komt het merk met twee verschillende adventskalenders op de markt. Dat is de klassieke versie (waarde 109 euro) en de premium versie (waarde 199,00 euro). De klassieke versie kost slechts 59 euro en de premium versie 119,00 euro.

Beide zijn gevuld met 24 verschillende producten. Het ontwerp van de adventskalenders is elk jaar anders, net als de inhoud, zodat je elk jaar opnieuw verrast wordt. Hieronder ontdek je de inhoud (SPOILER ALERT) en meer.

 

 

Klassieke L’Occitane adventskalender 2022

De klassieke versie is een platte doos die op het eerste oog op een vintage spellendoos lijkt. De doos is voorzien van illustraties van Eva Offredo en heeft als naam de 4 Seizoenen gekregen. De verpakking is recyclebaar en gemaakt van karton. In de adventskalender vind je de volgende producten:

Verbena Verfrissende Gel Handcrème 10ml

Almond Handcrème 75ml

Rose Handcrème 10ml

Shea Handcrème 10ml

Cherry Blossom Handcrème 10ml

 

Verbena Douchegel 30ml

Verbena Citrus Douchegel 35ml

Almond Doucheolie 35ml

Almond Lichaamszeep 50gr

Verbena Bladzeepje 25g

Shea Melk Extra Zachte Zeep 25g

 

Verbena Lichaamsmelk 30ml

Verbena Citrus Bodymilk 35ml

 

Almond Shampoo 50ml

Almond Conditioner 35ml

5 Essentiële Oliën Shampoo 35ml

5 Essentiële Oliën Conditioner 35ml

 

Immortelle Precious Gezichtscrème 5ml

Shea voetcrème 10ml

Shea Lichte Comfort Crème 5ml

Shea Lippenbalsem 4ml

Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum 5ml

Petit Remède Balsem 6gr

Houten kam

 

Zoals je ziet zitten er 5 verschillende handcrèmes in de adventskalender (ideaal voor de winter en om te kijken welke geur je het lekkerst vindt). Zes verschillende lichaamsverzorgingsproducten zoals douchegel, doucheolie en verschillende zepen. Voor je haren zit er 2x shampoo en 2x conditioner bij. De rest is aangevuld met verschillende verzorgingsproducten en een houten kam. Een houten kam is eigenlijk onmisbaar voor de verzorging van je haar in de winter.

Ontdek de L’Occitane adventskalenders 2022 klassiek
Een kleine sneek peak van de producten uit de adventskalender

Een mooi samengestelde adventskalender die door de verpakking ook nog eens heel fleurig staat in de woonkamer. De inhoud is heel gevarieerd en ontzettend leuk. Het enige dat ik jammer vind is dat de deurtjes van de adventskalender voorzichtig open gescheurd moeten worden, want als je dat niet met beleid doet dan scheurt het te ver uit. Dat is een nadeel van veel adventskalenders, vandaar dat ik persoonlijk vooral hou van adventskalenders die boxjes hebben die je makkelijk open en dicht kunt doen. Deze kun je zelfs hergebruiken!

 

 

Premium L’Occitane adventskalender 2022

Deze heeft een hele andere uitstraling dan de klassieke versie. Deze komt ook niet als een platte box, maar als een vierkante box die je uit kunt klappen. Aan alle kanten vind je boxjes met daarin 24 verschillende producten. Ideaal, want hier hoef je geen deurtjes open te scheuren! En je kunt de box zelfs hergebruiken, bijvoorbeeld als box voor al je sieraden!

De inhoud van deze adventskalender vind je hieronder (zonder plaatje, zodat het nog een beetje een verrassing blijft):

Shea Ultrarijke Lichaamscrème 50ml

Gentle and Balanced Micellaire Shampoo 35ml

Gezichtsreiniging Melk-in-Olie 30ml

Immortelle Precious Verrijkte Emulsie 10ml

Cherry Blossom Zachte Mousse 35ml

Cherry Blossom Bodylotion 35ml

Shea Handcrème 10ml

Shea Lichte Comfort Gezichtscrème 5ml

Almond Handcrème 10ml

Almond Doucheolie 50ml

Almond Crunchy Muesli Scrub 15gr

Almond Lichaamsmelk 50ml

Cocon de Sérénité Ontspannende Kussenmist 15ml

Verbena Eau de Toilette 10ml

Extra Zacht Zeepje 25gr

Shea Doucholie 35ml

5 Essentiële Oliën Shampoo 35ml

5 Essentiële Oliën Conditioner 35ml

Néroli & Orchidée Eau de Toilette 7,5ml

Cherry Blossom Handcrème 10ml

Immortelle Reset Olie-in-Serum

Immortelle Divine Gezichtscrème 4ml

Balanced & Gentle Vaste Shampoo 60gr

Houten kam

 

Je ziet dat deze adventskalender net wat luxer is dan de premie versie. Er zitten niet alleen verzorgingsproducten in, maar ook een kussenmist, muesli scrub en zelfs eau de toilette (2x). Ook is er meer variatie wat de producten zelf betreft.

Ontdek de L’Occitane adventskalenders 2022 premium
Een kleine sneek peak van de producten uit de L’Occitane adventskalender

Als je beide L’Occitane adventskalenders met elkaar vergelijkt zie je wel dat er verschillen zijn. Naar welke je voorkeur uitgaat is sterk afhankelijk van je wensen en je budget. Persoonlijk vind ik beide ontzettend leuk, al heeft de premium een lichte voorkeur. Vooral vanwege het feit dat deze herbruikbaar is en meer variatie heeft.

 

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in