boek je vakantie bij de ANWB

Zoek je een keer een andere aftelkalender naar de Kerstdagen? Kies dan voor een Loavies adventskalender boordevol met de leukstemust have accessoires voor een feestelijke outfit. Je hebt de keuze uit zilver en goud.

 

 

Inhoud

Adventskalenders kopen

Al vanaf oktober liggen de eerste adventskalenders in de winkels. Waren het vroeger aftelkalenders voor kinderen gevuld met lekkere chocolaatjes, tegenwoordig heb je deze kalenders voor jong en oud. Voor kinderen zijn ze al lang niet meer alleen gevuld met chocolaatjes, maar met speelgoed, creatieve DIY dingen en verzameldingen.

Leestip: De leukste adventskalenders 2022 voor kinderen

De markt voor adventskalenders voor kinderen is groot, maar de markt voor vrouwen is bijna nog groter. Veel grote bedrijven zoals The Body Shop, maar ook Babor en L’Occitane komen elk jaar met (luxe) adventskalenders op de markt boordevol verzorgingsproducten voor de vrouw.

Bovendien zien steeds meer bedrijven de waarde van adventskalenders voor mannen. Eigenlijk heel logisch, want ook mannen vinden het leuk om dagelijks verrast te worden. En dus zijn er speciaal voor mannen aftelkalenders op de markt gebracht gevuld met heerlijke verzorgingsproducten, lekkers en gereedschap of gadgets.

LeestipDit zijn de leukste adventskalenders 2022 voor mannen

 

Aftellen naar Kerst met de Loavies adventskalender 2022

Bij zo veel keuze kan het lastig zijn om een geschikte aftelkalender voor jezelf of een ander te vinden. Misschien zoek je ook iets wat net iets anders is dan de afgezaagde adventskalender vol met verzorgingsproducten? Dan zit je bij Loavies goed. Grote kans dat je het merk vooral kent vanwege de kleding. Maar wist je ook dat ze schoenen en accessoires verkopen?

Daarnaast brengen ze elk jaar twee adventskalenders uit. In tegenstelling tot veel standaard aftelkalenders bevat deze maar 12 deurtjes (vakjes). In deze vakjes vind je 12 need-to-have accessoires die jouw festive ‘fits helemaal afmaken. Er is keuze uit goud en zilver.

Heel erg fijn aan de Loavies adventskalender is het feit dat er echte vakjes zijn. Eigenlijk laatjes die je uit kan trekken met daarin een verrassing. De gewone aftelkalenders hebben vaak kartonnen deurtjes en dan moet je zo uitkijken dat het niet verder scheurt bij het openen. Bovendien kun je een aftelkalender met vakjes gewoon hergebruiken. Zeker als deze lekker compact is en een mooi design heeft.

Tip: op die manier kun je voor een vriendin, je moeder of zus een leuk cadeau maken. Als je zelf alle verrassingen uit hebt gepakt bewaar je de lege adventskalender. Deze vul je dan met kleinigheden (of leuke boodschappen op een briefje) en die kun je dan weer cadeau geven aan iemand anders. Of je gebruikt het om je sieraden te bewaren! Mogelijkheden zat en je draagt je steentje bij aan een beter milieu door minder afval te produceren.

De Loavies adventskalenders kost slechts 49,99 en in de aanbieding zelfs 39,99 euro en heeft een totale waarde van 150 euro. Niet zo gek dus dat het een hardloper is! Inmiddels zijn de adventskalenders namelijk niet meer verkrijgbaar op de website. Gelukkig kun je alle accessoires zoals kettingen, oorbellen, ringen en meer gewoon op de website zelf shoppen.

Op die manier kun je elke outfit feestelijk stylen. Ideaal voor de komende feestdagen met party’s op het werk, familiefeestjes en nog veel meer!

 

Spoiler Alert: inhoud Loavies adventskalender 2022 zilver

Lees vooral niet verder als je zelf de adventskalender in huis hebt en nog niet wil weten wat erin zit. Hieronder vind je de complete inhoud van de Loavies adventskalender 2022 zilver:

 1. Oorbellen
 2. Armband
 3. Sokken
 4. Ketting
 5. Ring (verstelbaar)
 6. Haarclipje
 7. Statement oorbellen
 8. Ring (verstelbaar)
 9. Fluwelen zakje met telefoonkoord
 10. Ketting met hangertje
 11. Statement armband
 12. Oorbellen en shoptegoed

In sommige adventskalenders zit een magic ticket. Dat is een giftcard van 25 euro waarmee je kunt shoppen bij Loavies!

Een kleine ronde langs het internet leert dat de inhoud van zowel de gouden als de zilveren adventskalender hetzelfde is.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in