boek je vakantie bij de ANWB

Heb je een iPhone dan is het natuurlijk van cruciaal belang om hier een goed hoesje voor te kopen. Alleen met een goed hoesje weet je namelijk zeker dat je je iPhone van de beste mate van bescherming weet te voorzien. Nu zien we dat er nog altijd een hoop onduidelijkheid bestaat als het aankomt op de soort hoesjes. Om je hier meer over te laten zien hebben we besloten om de meest belangrijke info over het kiezen van een goed hoesje voor je iPhone op een rijtje gezet. Door dit goed door te lezen weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan!

 

  • De dunne hoesjes – zoals je wel kunt zien aan de naam bieden de hoesjes bescherming voor iPhones, al zijn ze wat minder stevig dan de dikkere varianten. Ze voegen weinig bulk toe aan je telefoon zelf, maar bieden beperkte bescherming tegen vallen of extra functies. Hou hier dan ook echt rekening mee als je voor dit type hoesje voor je iPhone 11 kiest.
  • De hybride hoesjes – het is ook mogelijk om te kiezen voor een hybride hoesje. Hybride hoesjes zijn de “normale” hoesjes die je in de meeste winkels ziet. Doordat er talloze soorten ontwerp opties te vinden zijn is het mogelijk om altijd uit te komen bij een hoesje wat echt bij je past. Voor de meeste mensen zijn dit de hoesjes die ze zouden moeten overwegen voor hun iPhone.
  • De robuuste hoesjes – dit zijn de echte robuuste hoesjes die maximale bescherming weten te bieden tegen vallen, al gaat dit wel vaak ten koste van het ontwerp finesses. Ze bevatten ook vaak speciale functies zoals kickstands en waterbestendigheid, erg handig voor als je dit zoekt.
  • De doorzichtige hoesjes – aan de naam te zien zijn dit transparante hoesjes die je in staat stellen om te pronken met het ontwerp van je telefoon terwijl ze je ook goed beschermen tegen val- en stootschade. Houd er wel rekening mee dat ze moeilijk schoon te houden kunnen zijn. Mocht je dus niet zo erg van vlekken houden dan is dit niet het hoesje voor jou.
  • De portemonneehoesjes – de portemonnee hoesjes stellen je in staat om bepaalde soorten kaarten contant geld op te bergen terwijl je op hetzelfde moment je telefoon van de nodige bescherming weet te voorzien. Naast portemonneehoesjes zijn er ook hoesjes in foliostijl met een hoesje om je scherm te beschermen.
  • De magnetische hoesjes – dit zijn speciale hoesjes die zijn ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met magnetische accessoires zoals het MagSafe-ecosysteem van Apple. Er zijn niet echt veel opties te vinden, maar als je het handig lijkt om gebruik te maken van de speciale magnetische accessoires dan raden wij je zeker aan om dit hoesje te overwegen. Weet wel dat deze hoesjes over het algemeen wat duurder zijn.

Zelf een iPhone 11 hoesje kopen?

Als het goed is weet je dankzij de info uit dit artikel waar je op moet letten bij een iPhone 11 hoesje kopen. Door de tijd te nemen en door echt even goed te zoeken is de kans veel groter dat je aan het einde van de rit een hoesje vindt wat echt bij je past. Wij raden je echt aan om een goed hoesje te kopen als je zeker wilt weten dat je telefoon beschermd is. Mocht je nog meer te weten willen komen over het kopen van hoesjes dan heb je geluk. Hier op de site zijn er namelijk talloze ander artikelen te vinden die je zeker even op je gemak door zou moeten lezen!

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in