boek je vakantie bij de ANWB

Ben je nog op zoek naar een leuke adventskalender? Neem dan een kijkje tussen de Bijenkorf adventskalender 2020. Daar vind je uiteenlopende adventskalenders gevuld met heerlijke chocola of bijvoorbeeld beauty- en verzorgingsproducten.

 

Inhoud

Adventskalenders

Elk jaar rond september/oktober vind je weer de leukste adventskalenders in winkels en online. Van oorsprong waren adventskalenders ontworpen om het aftellen naar de Kerstdagen voor kinderen leuker te maken. De adventskalenders waren heel eenvoudig van ontwerp en gevuld met kleine chocolaatjes in Kerstvorm. Tegenwoordig is de adventskalender al lang niet meer alleen voor kinderen. En de chocolade heeft ruim plaats gemaakt voor speelgoed, verzorgings- en beautyproducten, thee, sokken en nog veel meer.

Op die manier wordt aftellen naar Kerst leuk voor jong en oud. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor anderen. Daarom is een adventskalender ook een heel leuk cadeau idee.

 

 

Bijenkorf adventskalenders 2020

Net als veel andere grote bedrijven vind je bij de Bijenkorf verschillende leuke adventskalender 2020. Bijenkorf heeft deze in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Hieronder vind je een kleine selectie van de Bijenkorf adventskalenders 2020.

 

Adventskalenders met chocola

De authentieke chocolade adventskalenders zijn bij de Bijenkorf nog steeds in het assortiment te vinden. Het gaat dan wel vaak om merken zoals Lindt, Le Comptoir de Mathilde en bijvoorbeeld Niederegger. De prijzen variëren van 2,95 euro tot 44,95 euro. De laatst genoemde is gevuld met heerlijke bonbons van Duitse makkelijk en gevuld met wereldberoemd marsepein.

 

Rituals adventskalender

Ben je meer een liefhebber van beauty- en verzorgingsproducten? Dan kom je met de Rituals adventskalender 2020 zeker aan je trekken. Dit jaar bestaat het design uit twee grachtenpandjes met 24 deurtjes. Het is een limited edition die gevuld is met maar liefst 24 verschillende producten. Denk daarbij aan Rituals Amsterdam producten, geurkaarsen, full size handbalsem en nog veel meer. Natuurlijk ga ik de rest van de inhoud niet verklappen, anders is het leuke ervan af. De kalender kost 59,90 euro

Bijenkorf adventskalenders 2020 Rituals

 

Clinique adventskalender 2020

Bij Bijenkorf vindt je niet alleen de Rituals, maar ook de Clinique adventskalender van dit jaar. Het design van deze kalender is meer strak  en abstract en in plaats van deurtjes zitten er boxen in. Dit maakt het openen een stuk makkelijker. Bovendien kun je de adventskalender gewoon hergebruiken. Er zitten 24 verschillende producten in. Deze variëren van een eyeliner tot nachtcrèmes. Het gaat in veel gevallen om kleine proefverpakkingen, dus geen full size. De Clinique adventskalender kost 84,00 euro.

Bijenkorf adventskalenders 2020 Clinique

Duurzame adventskalenders om zelf te vullen

Bijenkorf heeft niet alleen kant-en-klare adventskalenders, maar ook duurzame die je zelf kunt vullen. Dit jaar heb je keuze uit maar liefst 3 verschillende designs. Van het merk Gisela Graham kun je kiezen uit een treintje of een advent vrachtwagen. Beide zijn gemaakt van hout en ongeveer 40 cm groot. Daarnaast vind je er een houten adventskalender in de vorm van een peperkoekhuisje van Decoris. Dit huisje is 27 cm groot. Leuk om zelf te vullen met kleine cadeautjes of lekkers. Deze kalenders kun je elk jaar opnieuw vullen voor je partner of kind(eren).

 

Overige adventskalenders 2020 van de Bijenkorf

Naast eerder genoemde merken heeft Bijenkorf ook een goed gevulde Kiehl’s adventskalender voor 89 euro in het assortiment. Bij de vervaardiging is geen enkel plastic gebruikt en het papier is recyclebaar. De producten zijn grotendeels van natuurlijke oorsprong.

Bijenkorf adventskalenders 2020 kiehls

Hou je van wat meer luxe dan kies je voor de Charlotte Tilbury adventskalender 2020. Dit is eveneens een limited edition met boxen in plaats van deurtjes. De boxen zijn voorzien van een diamanten knop, waarmee je de boxen kunt openen. Opvallend is dat er slechts 11 producten in de kalender zitten. Deze kalender kost 185,00 euro.

Bijenkorf adventskalenders 2020 Charlotte tilburry

Heb je veel geld over en wil je over the top luxe? Dan is de Acqua di Parma adventskalender echt iets voor jou. Natuurlijk gaat het hier om een limited edition. De inhoud bestaat uit verschillende geurproducten om de Kerstdagen heerlijk ruikend door te komen. Hier hangt wel een prijskaartje van 420 euro aan.

Bijenkorf adventskalenders 2020 acqua di parma

 

Bijenkorf adventskalender 2020

Bijenkorf zelf heeft ook een adventskalender op de markt gebracht. Deze mooie diepblauwe adventskalender heeft geen deurtjes maar ook handige boxen, zodat je de producten makkelijk en snel kunt pakken. De kalender is ook duurzaam, want je kunt hem hergebruiken. Er zitten allerlei heerlijke beauty- en verzorgingsproducten in. De kalender haal jein huis  voor de prijs van 99,00 euro.

Bijenkorf adventskalenders 2020 bijenkorf

Heb jij al een adventskalender van Bijenkorf in huis?

 

 

 

Dokteronline.com

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in