boek je vakantie bij de ANWB

Voor een heerlijke lunch of avondeten in Arnhem kan ik je bistro café Robin Hood aanbevelen. Benieuwd naar het eten, de service en de omgeving? Wij zijn eropuit gegaan en delen onze ervaring met jou! Lees alles over bistro café Robin Hood in Arnhem.

 

Inhoud

Shoppen en uitgaan in Arnhem

Arnhem is een gezellige stad met een groot centrum met tal van winkels. Of je nu op zoek bent naar Primark, SoLow, Lucardi of Hema in de verschillende winkelstraten vind je de meest uiteenlopende winkels. Niet alleen bekende zaken, maar ook zelfstandige ondernemers zijn goed vertegenwoordigd in hartje Arnhem.

Naast het feit dat je hier heerlijk kunt shoppen heeft Arnhem ook tal van restaurants, cafés en lunchrooms. Of je nu van Grieks, Mexicaans, Italiaans of Indonesisch houdt, in Arnhem kom je zeker aan je trekken. De prijzen zijn bovendien zeer redelijk, zodat je voor een avondje uit eten niet al te veel kwijt bent.

Ten slotte is Arnhem ook een aanrader om uit te gaan. Nabij het station zijn diverse bioscopen te vinden, evenals theaters. Voor jongeren en studenten is er ook voldoende te zien en te doen, zodat Arnhem een echte aanrader is voor het hele gezin.

Persoonlijk komen wij graag in Arnhem, niet alleen om te kunnen shoppen (kom je onmogelijk onderuit als je een tienerdochter hebt), maar ook om te eten.  Op één van deze tochten door de stad zijn we terecht gekomen bij bistro café Robin Hood, waar we heerlijk hebben geluncht. Tijd om hier terug te gaan en te kijken of het ook in de avond betaalbaar en lekker is.

 

Bistro café Robin Hood in Arnhem

Bistro café Robin Hood in Arnhem is te vinden aan het Willemsplein, vlakbij het station. De zaak beschikt over enkele zitplaatsen buiten, waar ook parasols opgesteld staan, zodat je beschermd bent tegen zon en regen. Binnen is het en sfeervol ingericht en kun je kiezen uit tafels met stoelen of tafels met banken.

 

cafe bistro robin hood tafel

De naam Robin Hood komt goed terug in het houten interieur. Een groot houten paard, diverse schilderijen, kaarsen en sfeervolle verlichting evenals nep ramen maken de entourage compleet. De bar bevindt zich rechts in het midden en is compleet afgestemd op de overige inrichting. De toiletten (gescheiden voor dames en heren) zijn schoon en bevinden zich achterin het café.

 

bistro cafe robin hood binnenkant

 

Onze ervaring

Zoals reeds eerder aangegeven zijn we hier bij toeval terecht gekomen. We moesten voor een kennismaking op de school van onze dochter zijn en zijn op de terugweg nog even het centrum van Arnhem ingedoken. Natuurlijk moest er ook gegeten worden en de lunchaanbieding van € 9,50 voor een Wiener Schnitzel trok ons wel.

Zo gezegd, zo gedaan. We bestelden diverse gerechten, waaronder de Wiener Schnitzel en voor onze dochter de Robin Hood lunchplate en waren positief verbaasd over de porties die we kregen. Bij de gerechten werd een heerlijke salade geserveerd naast de frites. Na het afrekenen werden we nog eens extra verrast doordat we koffie of thee mochten drinken op kosten van het huis.

 

cafe bistro robin hood patat

Omdat onze eerste ervaring zeer positief was besloten we voor de 16e verjaardag van onze dochter hier te gaan eten. De kaart was dit keer natuurlijk anders, maar op de vraag of manlief een portie Wienerschnitzel mocht kiezen (zoals aangegeven op de lunchkaart) werd helemaal niet moeilijk gedaan. Ieder koos een ander gerecht, inclusief onze gast en we hebben heerlijk gegeten. De porties waren weer zeer ruim en we kwamen niets te kort.

 

cafe bistro robin hood kipschotel

 

cafe bistro robin hood steakcafe bistro robin hood spareribs

 

 

We hadden aangegeven dat onze dochter jarig was en we haar verjaardag vierden. Nadat de lege borden opgehaald werden, mochten wij blijven zitten omdat er nog een verrassing zou komen voor de jarige. Nou, dat hebben we geweten (en zij ook). Er kwam een grote coupe met ijs, tiramisu en diverse fruitstukken. Tijdens het serveren werd het liedje ‘Er is er een jarig’ gedraaid en zongen alle gasten uit volle borst mee.

Dochterlief is niet zo van de aandacht en wist niet waar ze het moest zoeken, maar ze genoot wel. Behalve de grote coupe ijs werden ook nog peren in warme saus geserveerd. Bovendien mochten we op kosten van het huis nog een drankje nemen.

Al met al was de service weer top en hebben we genoten. Een zoektocht op internet heeft geleerd dat alle gasten na het eten en afrekenen een kopje koffie of thee op kosten van het huis krijgen. Dat is zeker een pluspunt waar je rekening mee kunt houden. Een geweldige service ook naar de gasten toe. Absoluut voor herhaling vatbaar en een echte aanrader.

Van ons krijgt Bistro café Robin Hood in Arnhem een dikke 9.

 

Adres van deze hotspot:

Bistro café Robin Hood

Willemsplein 30

6811 KC Arnhem

Tel. 026 – 445 6025

Website: bistrorobinhood

 

bistro cafe robin hood

 

 

Heb jij een leuke hotspot voor ons? Wil je dat we jouw restaurant, cafetaria of lunchroom bespreken in de categorie hotspots? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: tipsvoorjou@tips-media.nl

 

 

 

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in