boek je vakantie bij de ANWB

In dit artikel vind je de brillenmode 2017 – brillentrends 2017 op een rij. Brillen zijn in 2017 hip. Draag je een bril? Op zoek naar een modieus brilmontuur? Kijk dan wat de trend voor brillen in 2017 wordt. Brillen voor hem en haar, volgens de nieuwste trend.

 

Inhoud

Brillen zijn trendy

Brillen zijn al een tijdje behoorlijk trendy en dat geldt ook voor 2017. Dit is terug te zien in de nieuwe brillenmode. De trend dit jaar zijn oversized (megagrote) brillen, gekleurde brillenglazen, kortom: met een bril ben je anno 2017 helemaal hip en trendy.

 

Doorzichtige brilmontuur

Ben je op zoek naar een opvallende brilmontuur? Dan is deze brillen trend 2017 echt iets voor. Dit jaar kies je voor een doorzichtig brilmontuur. Aangezien de glazen ook doorzichtig zijn heb je dus een compleet doorzichtige bril. Bijzonder apart, maar zeker het proberen waard.

 

brillenmode 2017 brillentrends doorzichtig

 

Cateye brillen

Deze brillen waren reeds in de jaren ’50 en ’60 populair en zijn al een paar jaar bezig aan een ware comeback. De brillenmode 2017 laat opvallende cateye brillen zien in de meest uiteenlopende kleuren. Kies je voor opvallend rood of ga je toch meer voor elegant zwart? In de collectie brillen 2017 heb je in elk geval een ruime keuze, volledig af te stemmen op jouw smaak en stijl.

 

brillenmode 2017 brillentrends cateye

 

Ronde cateye brillen

Aan de eerder genoemde brillen trend waarin cateye brillen met hun tyische vorm een hoofdrol spelen is een twist gegeven. De iets meer vrouwelijke en praktische ronde cateye brillen. Echte blikvangers en ideaal voor mensen die traditioneel willen combineren met een meer frisse look. Of je er nu wel of niet van houdt, de cateye trend blijft voorlopig hot.

 

brillenmode 2017 brillentrends ronde cateye

 

Schildpad (tortoise) brilmontuur

Veel celebraties zijn je al voor gegaan en nu kun jij ook voor de brillenmode 2017 kiezen: de schildpad (in het Engels: tortoise) montuur. Het bijzonder trendy design van de brilmontuur valt op door de jeugdige uitstraling. Dankzij de verschillende kleurscharkeringen is het terecht een echte eyecatcher!

 

brillenmode 2017 brillentrends schildpad tortoise

 

Ombre brilmontuur

Vind je de eerder genoemde brillentrends 2017 nou echt helemaal niets, dan is een ombre brilmontuur wellicht iets voor jou. Met een ombre brilmontuur is een ietwat minder opvallende stijl, maar past perfect bij diverse doelgroepen. Of je nu een statement wil maken of meer op de achtergrond wil blijven,  met een ombre brilmontuur kun je werkelijk alle kanten op.

 

brillenmode 2017 brillentrends ombre

 

Voor welke stijl of trend kies jij na het lezen van de brillendmode 2017 – brillen van 2017? Cateye of toch gewoon doorzichtig? Of kies je voor de nieuwe ronde cateye of een schildpad brilmontuur?

 

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in