boek je vakantie bij de ANWB

IKEA roept klanten ook dit jaar weer op om hun oude IKEA meubels in te ruilen tijdens ‘Bring Back Friday’. Met deze campagne wil IKEA duurzaam consumeren stimuleren door bewustzijn te creëren over de levensduur van producten. Door meubels een tweede kans te geven, belanden ze niet vroegtijdig bij het grofvuil. Klanten die hun oude meubel tussen 14 en 25 november via de Meubel inruilservice terugverkopen aan IKEA, krijgen een extra 50% van de inruilwaarde terug. Via de Circular Hub wordt het product voor de inruilwaarde verkocht aan een nieuwe eigenaar. Vorig jaar werden 4.000 producten ingeleverd tijdens de Bring Back Friday campagne.

 

Inhoud

Meubel inruilen tegen 50% van de inruilwaarde

Klanten die een IKEA meubel willen inruilen, melden het product aan in de online tool van de Circular Hub voor een prijsvoorstel op basis van onder andere de staat van het product. Bovenop dit prijsvoorstel krijgen klanten 50% van de inruilwaarde terug tijdens Bring Back Friday. Klanten kunnen hun meubel(s) tegen het prijsvoorstel inleveren bij een Circular Hub in een IKEA vestiging naar keuze, in ruil voor een IKEA tegoedbon ter waarde van het prijsvoorstel.

 

Bring Back Friday duurzaam tegengeluid IKEA tijdens Black Friday

Wanneer je van 14 november t/m 25 november 2022 een prijsvoorstel voor de Meubel inruilservice maakt, ontvang je tot 50% meer terug voor je meubels. Je krijgt de extra korting alleen wanneer je de meubels, op vertoon van je prijsvoorstel, inruilt tot en met 12 december 2022 en bij gebruik van je IKEA Family kaart.

Lees voor meer informatie de actievoorwaarden

 

Welke meubels kun je inruilen?

Voor deze actie geldt dat alleen bepaalde meubels meedoen. Twijfel je of je jouw kast in kunt leveren? Hieronder vind je alle meubels die meedoen:

  • Alle ladekasten
  • Boekenkasten en wandplanken
  • Tv meubels
  • Kleine tafels
  • Eettafels
  • Bureaus
  • Stoelen zonder bekleding

 

Hoe werkt het inruilen precies?

Het is niet de bedoeling dat je je auto vol gooit met meubels en lukraak naar de Ikea rijdt. Je moet eerst online een formulier invullen. Je krijgt dan een geschatte waarde van je meubel. Op die manier weet je of het rendabel is om het meubel naar de Ikea terug te brengen.

Ga je akkoord? Dan kun je je meubel inleveren. Om gebruik te maken van de actie moet je je ingevulde formulier en de family kaart meenemen. Je krijgt de inruilwaarde overigens niet in geld uitgekeerd, maar in een waardebon. Deze kun je dan weer besteden bij Ikea.

 

De Circular Hub van de Ikea

De Circular Hub – voorheen de Koopjeshoek – is het hele jaar geopend. IKEA wil met de Circular Hub gebruikte meubels of meubels met een krasje een tweede kans geven en de levensduur van meubels verlengen. Je vindt de Circular Hub in alle vestigingen. Het aanbod verschilt per Ikea.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in