boek je vakantie bij de ANWB

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, moederdag, vaderdag of de komende feestdagen, deze cadeautip mag je niet missen. Geef een gepersonaliseerd en uniek cadeau, waarmee je blijvende indruk maakt op de ontvanger.

 

Inhoud

Cadeau voor elke gelegenheid

Er zijn tal van momenten in ons leven waarop we iemand willen verrassen met een cadeautje. Dat kan voor een verjaardag zijn, maar ook op andere momenten wil je niet met lege handen aankomen. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een verhuizing of een jubileum. Vaak gaan mensen per gelegenheid op zoek naar een passend cadeau.

Dat kan nogal eens lastig zijn, vooral als je een cadeau voor een man moet hebben. Mannen zijn over het algemeen best lastig en als je ze vraagt wat ze willen kom je vaak niet verder dan: ‘doe maar wat’ of ‘het maakt mij niet zoveel uit.’ Tja, daar moet je het maar mee doen. Maar ook zo kan het vinden van een passend cadeau best lastig zijn. Want wat geef je iemand die al (bijna) alles heeft?

 

Cadeautip geef een gepersonaliseerd en uniek cadeau

Bovenstaand probleem behoort tot het verleden als je kiest voor een cadeau dat altijd past. Ongeacht wie de ontvanger is en voor welke gelegenheid het is. Zeker als je kiest voor een gepersonaliseerd en uniek cadeau.

Een gepersonaliseerd cadeau heeft zoveel voordelen ten opzichte van een cadeau dat je kant-en-klaar in de winkel koopt. Je moet hierover namelijk nadenken en de keuze afstemmen op de persoon voor wie het cadeau is. Een goed voorbeeld van een gepersonaliseerd en uniek cadeau is een cadeau met daarop een foto van BesteCanvas.nl.

Kies een leuke foto van de ontvanger, een dierbare van de ontvanger, een mooie herinnering van jullie samen en laat dit afdrukken op een mok, een kussen of een vloerkleed. In plaats van een persoonlijke foto zou je het ook wat meer algemeen kunnen doen door bijvoorbeeld een rechtenvrije foto te gebruiken. Deze vind je bijvoorbeeld op Pixabay.com.

Weet jij bijvoorbeeld dat je vriendin dol is op de tropen? Dan zoek je hier een mooie foto uit die je af laat drukken op een handdoek. Of verras je broer met een deken met daarop een foto van zijn droomauto. De mogelijkheden zijn groot en je kunt je cadeau op deze manier personaliseren.

Voor je ouders is het vooral leuk om familiefoto’s te ontvangen of in elk geval persoonlijke foto’s. Zeker als je elkaar niet zo vaak ziet, dan is een persoonlijke foto een ontzettend leuk cadeau voor de feestdagen. Gaat je vriendin trouwen? Dan kun je een mooie foto van jullie samen of van haar en haar geliefde af laten drukken op hout of aluminium.

Gepersonaliseerd foto cadeau

Veel mensen denken bij het afdrukken van een foto vooral aan de mogelijkheid van een foto op canvas. Gelukkig kun je met een foto zoveel meer doen. Je kunt er echte gebruiksvoorwerpen mee bedrukken zoals een deken, kalender, mok en meer. Of je kiest voor een afdruk op acrylblok, acrylglas of fotoplaat.

Het leuke van een gepersonaliseerde foto is dat het een blijvend cadeau is. Waar een gekocht cadeau vaak of niet in de smaak valt of na een tijdje toch niet meer gebruikt wordt, is een gepersonaliseerd cadeau een blijvertje. Je geeft je geld dus niet onnodig uit. Bovendien vindt iedereen een fotocadeau ontzettend leuk en origineel.

Heb je volgende keer een verjaardag, huwelijk of een andere feestelijke gelegenheid? Wil je dit jaar voor de feestdagen iets geven wat een blijvertje is? Kies dan voor een leuk fotocadeau!

Cadeautip geef een gepersonaliseerd en uniek cadeau 1
Zo gezellig kunnen persoonlijke cadeautjes staan in je interieur

Nu al cadeautjes inslaan voor de feestdagen

Zelf begin ik altijd redelijk vroeg met het kopen van cadeautjes voor de feestdagen. Dat heeft te maken met het feit dat de prijzen in oktober en november omhoog geschroefd worden. Juist met het oog op de komende feestdagen. Ook dit jaar ben ik al in augustus begonnen met het aanschaffen van cadeautjes, waaronder gepersonaliseerde cadeautjes voor familie in binnen- en buitenland (mijn eigen familie woont grotendeels in Suriname).

Voor mijn ouders heb ik een mooie gezinsfoto besteld in een lijst die past bij hun inrichting. Verder heb ik een mok laten bedrukken met een foto van mijn ouders. Deze geef ik aan mijn moeder cadeau. Daarnaast heb ik een mok besteld voor mijn zoon. Hier zit een triest verhaal achter, omdat op het kopje een foto staat van mijn hond. Haar dagen zijn helaas geteld en daar heeft mijn zoon het zwaar mee. Tot slot heeft mijn dochter ook nog een foto op canvas laten drukken van haar en haar oma (in Nederland).

Alle producten komen van bestecanvas en zijn redelijk snel in huis geweest. Goed verpakt, zodat alles heel is gebleven. Soms verpakken bedrijven hun producten niet goed en ik was wel even benieuwd of alles goed zou gaan met de kopjes en de foto in glazen lijst. Het is in elk geval allemaal goed aangekomen, nu op dezelfde manier verpakken, zodat het heelhuids in Suriname aankomt.

 

91% Korting op gepersonaliseerde cadeautjes

Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande? Dan heb ik nog een klein cadeautje voor jou in de vorm van korting.

Met de korting TIPSVOORJOU kun je bij Bestecanvas.nl een bestelling plaatsen en krijg je nog eens 10% extra korting op de reeds bestaande kortingen. Hierdoor kan de korting oplopen tot wel 91%. Perfect als je nu alvast voordelig en goedkoop wil shoppen voor de aankomende feestdagen!

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in