boek je vakantie bij de ANWB

Ik verzamelde de beste herfsttips voor het hele gezin. Maak DIY vetbollen, lees een leuk kinderboek en zorg dat je op goedkope manier nooit meer koude voeten hebt. Deze herfsttips zijn niet alleen van mij, maar ook andere leuke bloggers.

 

 

Inhoud

Goedkope tip om nooit meer koude voeten te hebben van budgetella.nl

Heb jij in de herfst ook zo een last van koude voeten? Budgetella.nl geeft een goedkope tip om nooit meer koude voeten te hebben. Je maakt eenvoudig en snel een heerlijk isolerend zooltje en je voeten blijven gegarandeerd warm. Inclusief handige tutorial video om het nog makkelijker te maken.

 

7 Leuke thuisactiviteiten voor de kids van missdudeblogging.nl

Helaas is het weer in de herfst niet altijd wat het zou moeten zijn. Daarom vind je bij missdudeblogging.nl 7 leuke thuisactiviteiten voor de kids. Draai de rollen eens om, geniet van een gezellige high tea of speel spullen verstoppertje.

 

Kinderboek: De vos in het bos van maaikeschrijftop.nl

Als het weer buiten te wensen overlaat, kun je het gezellig maken in huis. En wat past daar beter bij dan een leuk kinderboek? Maaikeschrijftop.nl raadt het boek ‘De vos in het bos’ aan. Een leuk boek dat ook na 30 keer voorlezen niet verveelt.

 

de beste herfsttips voor het hele gezin 1

DIY vetbollen maken met meermetmama.nl

Op meermetmama.nl vind je een leuke DIY om zelf vetbollen te maken. Niet alleen leuk om samen met kinderen te maken. Ideaal om de vogels te winter door te helpen. Je hebt er niet veel voor nodig en de vetbollen zijn bovendien snel klaar.

 

 

Pompoen linzensoep

De herfst is de periode bij uitstek om te genieten van een heerlijke kom soep. Wat dacht je van een bord pompoen linzensoep? Niet alleen heerlijk, maar ook nog eens hartstikke gezond. Inclusief tip om pompoen makkelijk en snel te schillen.

Pompoen linzen stoofpot

 

 

Op zoek naar meer leuke herfsttips voor het hele gezin? Bezoek leuke festivals en evenementen zoals Lego World in Utrecht. Of ga aan de slag en maak de leukste knutsels met kastanjes, eikels en dennenappels.

 

de beste herfsttips voor het hele gezin 3

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in