boek je vakantie bij de ANWB

*Ik mocht een nieuw product reviewen: Effe soep. Een heerlijke soep in verschillende smaken, gemaakt van duurzame ingrediënten en met minder zout. Benieuwd naar onze ervaring en wil je deze soep ook proeven? Maak kennis met Effe soep en doe mee aan de winactie.

 

Inhoud

Effe soep van Compliment

Effe soep heeft veel weg van de bekende Cup-a-soup, alleen is deze gemaakt van duurzame ingrediënten. Daarnaast bevat deze soep ook veel minder zout. Dit kan in het begin misschien even wennen zijn, maar de soep smaakt er niet minder om. De Effe soep is verkrijgbaar bij groothandel Compliment.nl.

Bij deze groothandel vind je niet alleen Effe soep, maar ook andere producten. Denk daarbij aan snacks, conserven, dranken, feestartikelen en nog veel meer. Daarnaast vind je er ook schoonmaak- en kantoorartikelen. De online groothandel levert tot aan huis. Ideaal om ook als particulier te kunnen profiteren van groothandelsprijzen. Verzending boven 95,00 euro is gratis!

 

Maak kennis met Effe soep en doe mee aan de winactie

Wij mochten een pakket ontvangen met daarin een paar pakjes soep. Effe soep is geschikt voor 1 kop soep en is verkrijgbaar in de smaken: tomaat, Chinese tomaat, kerrie, champignon en kip. Voor bedrijven zijn de soepen ook verkrijgbaar voor een automaat in plaats van in losse sachtes.

 

Maak kennis met Effe soep en doe mee aan de winactie1
Effe soep champignon

 

De soepen zijn inmiddels uitgebreid getest en ik kan zeggen dat het hele gezin zeer tevreden is. Omdat we zelf al weinig zout gebruiken viel het ons het verminderde zoutgebruik niet op. Dit is natuurlijk wel ideaal als je om wat voor reden dan ook minder zout mag of kan gebruiken. Ik vind het ook fijn dat de soepen gemaakt zijn met duurzame ingrediënten.

 

Maak kennis met Effe soep en doe mee aan de winactie 4
Effe soep Chinese tomaat

 

De absolute favoriet in dit huis is en blijft tomatensoep. Daarbij is er een lichte voorkeur voor de gewone tomatensoep in plaats van de Chinese variant. De overigen soepen smaken echter ook heerlijk en zijn echte aanraders voor tussendoor. De kerrie en champignon soepen zijn romig en ideaal voor tussen de middag. Zeker met dit koude en gure weer van de afgelopen dagen is een kopje soep een mooie aanvulling voor bij de boterham.

 

Maak kennis met Effe soep en doe mee aan de winactie 2
Effe soep kerrie

 

Kleine tip: als je ziek bent is kipbouillonsoep een must. Daar kikker je letterlijk van op. Zeker als je moeite hebt om te drinken is soep een goed alternatief. Zelfgemaakt heeft daarbij de voorkeur, maar als je daar te ziek voor bent is een sachet voor een kopje soep prima te doen.

 

Maak kennis met Effe soep en doe mee aan de winactie 3
Effe soep kip

 

 

Doe mee aan de winactie en maak zelf kennis met Effe soep

Ben je na het lezen van bovenstaande zelf benieuwd hoe deze soep smaakt? Ik mag maar liefst 3 pakketten verloten onder mijn lezers. Doe dus snel mee en maak kans op een heerlijk soeppakket. Meedoen kan t/m zondag 14 oktober 2018 om 00:00 uur. Loting geschiedt met naamloten.nl

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie weten welke smaak jij echt wilt proberen

 

Extra winkansen

Als je extra kansen inzet, laat me dat dan weten in een reactie, dat maakt het voor mij een stuk makkelijker

 • Deel dit bericht op Fb of tag mensen onder het bericht (+1)
 • Volg mij op Instagram (+1)
 • Volg mij op Pinterest (+1)

 

Ken jij Effe soep of de groothandel Compliment al? Laat het me weten

*Dit artikel is een samenwerking

 

 

 

Dokteronline.com

18 REACTIES

 1. Ik zou zeker de Chinese tomatensoep uit willen proberen en ik denk dat mijn man de kerriesoep heerlijk zou vinden terwijl onze tweeling dan weer voor de groentesoep zou gaan haha
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: lindaenbjorn
  pinterest: Linda van Duren

 2. Deze soepjes voor tussendoor of bij de boterham ken ik nog niet. Ik hou erg van tomatensoep, naar die smaak ben ik dan ook het meest nieuwsgierig. Krijg er al zin in 😉

 3. Ik ben erg benieuwd naar de (Chinese) tomaat. Ik volg jullie op Instagram en tag een vriendin die deze soep ook wel zou willen proberen ☺️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in