boek je vakantie bij de ANWB

Of je nu al in kerstsfeer bent of niet: die zijn de leukste kerstfilms 2020 op Netflix. En sommige films kun je nu al kijken. Gewoon omdat het kan en gezellig is om een kerstfilm te kijken nu het al vroeg donker wordt.

 

Inhoud

Gezellige avonden in de herfst en winter

Vanaf oktober wordt het steeds vroeger donker en koud. Dat betekent lange avonden binnenshuis. In huis kun je het gezellig maken met een plaid, een kopje heerlijke chocolademelk en natuurlijk Netflix of een goed boek. Netflix is bij veel mensen populair. Niet in de laatste plaats omdat er een groot aanbod films is en het bovendien redelijk goedkoop is. Traditiegetrouw komen elk jaar nieuwe Kerstfilms uit op Netflix. Benieuwd naar de kerstfilms 2020? Hieronder vind je een lijst.

 

De leukste kerstfilms 2020 op Netflix

Onderstaande Netflix kerstfilms 2020 zijn geschikt voor het hele gezin en staan garant voor urenlang kijkplezier.

 

Holidate

Deze kerstfilm is sinds 28 oktober 2020 te zien op Netflix en is inmiddels al redelijk populair in Nederland. De film gaat over twee moderne Grinches in de vorm van Sloane en Jackson. Ze hebben een hekel aan alles wat met Kerst te maken heeft. Ze zijn alletwee single en dat levert de nodige problemen op met de feestdagen. Want: wat doe je aan alle vragen van familie en vrienden over je single leven? En hoe voorkom je dat je op een onmogelijke date gestuurd wordt of nog erger: aan de kindertafel mag zitten?

De oplossing is simpel: je zoekt een date voor de feestdagen (holidate). Je zorgt dat je nergens alleen op komt draven en samen gezien wordt. De catch: het gaat er puur om de feestdagen niet alleen gezien te worden. Maar dat is dus makkelijker gezegd dan gedaan, want aan het einde van de rit zou het zomaar kunnen dat de vonk toch overslaat.

 

Jingle Jangle: A Christmas story

Vanaf 13 november 2020 kun je genieten van deze leuke familiefilm op Netflix. Jingle Jangle: A Christmas Story is eigenlijk een kerstmusical die nu verfilmd is. Het verhaal gaat over de speelgoedmaker Jeronicus Jangle. Op een dag ontdekt hij dat zijn belangrijkste uitvinding gestolen is. Zijn kleindochter schiet te hulp als blijkt dat zijn vertrouwde leerling achter de diefstal zit. Natuurlijk gaat dit gepaard met allerlei leuke avonturen.

Bekijk hieronder alvast de trailer en noteer de datum in je agenda

 

The Princess Switch – Switch again

Vanaf 19 november 2020 kun je het vervolg kijken op de film The Princess Switch. Heb je het eerste deel gemist? Dan raad ik je aan deze eerst te kijken (kan mooi voor 19 november aanstaande). In dit deel, Switched again, hebben de hertogin van Montenaro en Stacy elkaar nodig, wanneer het in hun liefdesleven even wat minder goed gaat. Als dan ook nog eens heel onverwacht het nichtje van Margaret op de stoep staat (bekend als party girl en lookalike), moeten de meiden er alles aan doen om hun liefdes te redden.

Helaas is de trailer nog niet uit, maar hieronder zie je alvast de trailer van de eerste film The Princess Switch

 

The Christmas Chronicles part two

Niet alleen the Princess Switch krijgt een vervolg, dat geldt ook voor The Christmas Chronicles. Deel 2 komt uit op 25 november 2020. Kate en Teddy redden twee jaar geleden Kerst, maar inmiddels is Kate een puber en minder blij met de feestdagen. Ze heeft geen zin om de Kerstdagen door te moeten brengen met haar moeder, de vriend van haar moeder en zijn gezin. Als blijkt dat een schurk de Noordpool dreigt te vernietigen moet Kate wel in actie komen. Ze wordt bijgestaan door Jack en de Kerstman, die er samen alles aan doen om het kerstfeest te redden.

 

De Familie Claus

Als je van Nederlands/Vlaamstalige films houdt dan zit je deze feestdagen goed. Netflix brengt in december (release datum nog niet bekend) namelijk ook een Nederlandse Kerstfilm uit. Dit wordt de film De Familie Clause. In de film draait alles om Jules Claus, die sinds het overlijden van zijn vader niet meer van kerst houdt.

Alles verandert op het moment dat hij een magische sneeuwbal vindt in de speelgoedwinkel van zijn opa. Met de sneeuwbal kan hij naar de verste uithoeken van de wereld reizen en dat is het begin van een groot avontuur. Als hij er tijdens het reizen ook nog eens achter komt dat zijn opa de enige en echte kerstman is, verandert dit het leven van Jules compleet.

De leukste kerstfilms 2020 op Netflix De familie Claus

 

Welke Netflix kerstfilm 2020 ga jij in elk geval kijken?

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in