boek je vakantie bij de ANWB

Ben je op zoek naar een manier om je tekeningen en handletter creatief digitaal te bewaren? Dan is de RoWrite echt een must voor jou. Digitaal handletteren en tekenen met RoWrite Smart Writing Pad. Het enige dat je nodig hebt is een RoWrite tablet en een telefoon met de daarbij bijbehorende app.

 

Inhoud

Handletteren en creatief bezig zijn

Veel mensen zijn tegenwoordig op de één of andere manier creatief bezig. Een leuke manier om creatief bezig te zijn is door middel van handletteren. Een tijdje geleden heb ik hierover ook een leuke blog laten schrijven met tips waardoor iedereen kan handletteren. Handletteren is een leuke manier om een bullet journal te vullen, kaarten te maken en je lekker creatief uit te kunnen leven.

Vaak wordt handletteren ook gecombineerd met het maken van tekeningen. Er zijn zelfs hele Facebookgroepen ervoor aangemaakt. Daar kun je hulp krijgen, tips, maar ook de creaties van anderen bewonderen. Ook hier geldt weer: leuk voor je eigen bullet journal of om anderen te verrassen met een leuke en vooral zelfgemaakte kaart.

 

Digitaal handletteren en tekenen met RoWrite Smart Writing Pad

Natuurlijk hartstikke leuk om zo creatief bezig te zijn, maar soms zou je willen dat je de tekeningen en teksten ook digitaal kon hebben. Gelukkig kun je daarvoor de RoWrite Smart Writing Pad van Royole gebruiken. Het perfecte middel om alles te digitaliseren. Niet alleen leuk om je creaties te digitaliseren, maar ook geschikt voor zakelijk gebruik.

Met de RoWrite Smart Writing Pad schrijf en teken je met pen op papier. De pen is via Bluetooth verbonden met de RoWrite app die alles wat je tekent en schrijft digitaliseert. Is je bestand eenmaal opgeslagen, dan kun je in de app verder gaan en alles bewerken. Is alles naar tevredenheid? Dan deel je met een eenvoudige druk op de knop je creaties met anderen bijvoorbeeld via whatsapp. Je kunt de bestanden ook direct mailen, ideaal als je de writing pad gebruikt tijdens een zakelijke meeting.

 

Wij mochten de RoWrite Smart Writing Pad testen

Toen ik een persbericht langs zag komen van de RoWrite Smart Writing Pad heb ik direct een review exemplaar aangevraagd. Dit is te leuk om niet uit te proberen met een dochter heel graag tekent. Het duurde even wat langer voor we de pad aan de praat hadden gekregen, maar toen dat eenmaal gelukt was kon de pret beginnen.

Voordat je begint installeer je eerst de RoWrite app en synchroniseer je deze met de writing pad. Dan kun je eigenlijk direct aan de slag. Je kunt in de app zelf tekenen met verschillende tooltjes en in allerlei kleuren. Maar nog makkelijker is als je met pen en papier aan de slag gaat.

De pen is voorzien van speciale touch technologie, waardoor alles wat je doet direct overgedragen wordt naar de app op de telefoon. Mocht het mis gaan, dan kun je op de app dingen aanpassen, wissen en inkleuren. Het is nu niet zo erg als je met de pen wat halen te veel hebt of een fout maakt. De gemaakte tekeningen sla je eenvoudig en snel op of je verstuurt deze direct. Je kunt kiezen voor het delen van een gewoon bestand of je verstuurd een video van het hele proces. Hieronder zie je een voorbeeld van een tekening die gemaakt is door mijn dochter. De RoWrite Smart Writing Pad is echt ongelooflijk handig. Het is jammer dat we het review exemplaar weer terug moeten sturen. Dat wordt zelf sparen voor zo een handig ding 😉

 

 

Voordelen

  • Handig en makkelijk in gebruik
  • Ook in te stellen in het Nederlands (hebben wij niet gedaan)
  • Inclusief navullingen voor de pen en twee schrijfblokken
  • Ideaal voor hobbymatig en zakelijk gebruik
  • Handzaam formaat

 

Nadelen

Als ik echt een nadeel op mag noemen dan is het zo dat je wel gebruik moet maken van speciaal papier. Dat kun je natuurlijk voorkomen door direct in de app te werken, maar dan moet je met een fijne styluspen aan de slag gaan en een behoorlijk vaste hand hebben.

 

Algemeen oordeel

Wij hebben genoten van het gebruik van de RoWrite Smart Writing Pad en overwegen er zelf voor te sparen. Van ons krijgt de writing pad een dikke 10.

 

 

Digitaal handletteren en tekenen met RoWrite Smart Writing Pad

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in