boek je vakantie bij de ANWB

Een heerlijk warm dekbed met bijpassend dekbedovertrek en altijd warme voeten. Dat klinkt als een noodzaak tijdens de koude wintermaanden. Ik ben bij Bedsupply geslaagd in het vinden van al deze dingen. Vanaf nu slaap ik onder een heerlijk warm dekbed met een mooi bijpassend dekbedovertrek. En dankzij de warme pantoffels heb ik nooit meer koude voeten. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan snel deze review verder.

 

Inhoud

Bedsupply heeft alles voor de een goed opgemaakt bed en meer

Bedsupply is een webshop waar je werkelijk alles vindt voor een goed opgemaakt bed en nog veel meer. Je kunt kiezen uit allerlei dekbedden, van 4-seizoenen tot elektrisch en van anti allergie tot all year round. Een dekbed is natuurlijk niets zonder een bijpassende dekbedovertrek. Ook hier heb je ruime keuze. Er is echt voor elke slaapkamer een leuk dekbedovertrek te vinden. Of je nu van simpel en unikleurig houdt of juist de voorkeur geeft aan vrolijk met veel kleuren. Daarnaast heb je natuurlijk ook keuze uit allerlei merken, materialen en maten.

Om het bed compleet op te kunnen maken mogen hoeslakens en lakens niet ontbreken en ook die vind je bij Bedsupply. Net als bij de dekbedovertrekken heb je ruime keuze uit de meest uiteenlopende kleuren, materialen en maten. Ideaal om alles af te stemmen op het interieur van je slaapkamer en de afmetingen van je bed.

Zoals ik al aangaf heeft de online winkel nog veel meer in het assortiment. Want bij een slaapkamer horen ook dingen als een pyjama, badjas (of ochtendjas) en pantoffels. Ook accessoires voor de baby- en kinderkamer kun je hier vinden. Denk daarbij aan nachtlampjes, kruiken en babyslaapzakken.

 

Heerlijk warm dekbed met bijpassend dekbedovertrek en altijd warme voeten

Zoals je wellicht nog weet hebben wij in juni brand in ons huurhuis. Daarbij liepen heel veel spullen roetschade op. Veel van deze spullen zoals kleding enz konden professioneel gereinigd worden, maar helaas waren er ook heel wat zaken die rechtstreeks in de container gegooid konden worden. Hierdoor was bij ons (of beter gezegd bij mijn dochter) de noodzaak ontstaan voor een nieuw dekbed met bijpassende dekbedovertrek.

 

Heerlijk warm dekbed met bijpassend dekbedovertrek en altijd warme voeten 2

 

Eerlijk is eerlijk, maar het heeft nog heel wat voeten in de aarde gehad om te kunnen kiezen. Ze had een warm dekbed nodig, geschikt voor een tweepersoonsbed. Daarnaast heeft ze een uitgesproken smaak wat betreft het dekbedovertrek. Gelukkig zijn we uiteindelijk geslaagd en hebben we een heerlijk warm dekbed gevonden en een mooi unikleurig dekbedovertrek geschikt voor haar tweepersoonsbed.

 

Heerlijk warm dekbed met bijpassend dekbedovertrek en altijd warme voeten 1

 

Mensen die mij kennen weten dat ik een verschrikkelijke koukleum ben. Dat komt niet in de laatste plaats omdat we tot vorig jaar juli in de tropen hebben gewoond. Hier in het koude kikkerland vind ik het moeilijk om weer te wennen aan de kou. De koude maanden zijn dan ook echt afzien voor mij en ik kan niet wachten tot de zon en warmte weer terug is.

Nu loop ik elke dag met een aantal lagen kleding, maar mijn voeten bleven ondanks warme pantoffels toch altijd koud. En koude voeten betekent helaas ook dat je het algemeen koud hebt. Tijd om hier verandering in te brengen dus. Nieuwsgierig als ik ben doorzocht ik het aanbod van Bedsupply om ineens tegen warme Bergstein pantoffels aan te lopen. Dit zijn wollen pantoffels die je voeten warm moeten houden. Ik was wel sceptisch, maar vanaf het moment dat de pantoffels zijn gearriveerd heb ik eigenlijk nooit meer koude voeten gehad. En dat scheelt zo ongelofelijk veel, dat had ik bij voorbaat niet kunnen denken.

 

Heerlijk warm dekbed met bijpassend dekbedovertrek en altijd warme voeten 3

 

Voordelen

– Groot assortiment
– Alles voor een goed opgemaakt bed
– Extra accessoires voor de baby- en kinderkamer
– Producten zoals pantoffels, ochtendjas enz zijn ook in het assortiment te vinden
– Prijzen zijn redelijk
– Grote keuze in merken, kleuren, maten en materialen
– Snel in huis
– Er is ook een fysieke winkel in Vught
– Gratis verzending vanaf 50,00 euro

 

Nadelen

Er was slechts een klein nadeel en dat is eigenlijk niets anders geweest dan een fout. De levering kwam een aantal dagen later, aangezien er iets mis was gegaan bij het leveren van de pantoffels aan het magazijn. Ik heb maat 38 besteld en aan het magazijn is maat 21 geleverd. Ik heb hier niets van meegekregen, pas nadat ik een mailtje de deur uit had gedaan omdat ik mijn bestelling al verwacht had, kreeg ik te horen wat gebeurd was. Het is in elk geval netjes opgelost, voordat ik de bestelling in huis kreeg. Voor mij was dit geen probleem: waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dus geen echt nadeel, maar ik wilde het wel vermelden.

 

Algemeen oordeel

Wij zijn heel tevreden over de geleverde producten, de kwaliteit van de producten en het contact met de medewerker naar aanleiding van de bestelling die wat later dan verwacht geleverd werd. Van ons krijgt Bedsupply dan ook een dikke 9,5.

Dokteronline.com

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in