Leer in deze tutorial een DIY budget kraamcadeau maken. Heb je een uitnodiging gehad om op kraamvisite te komen, maar zit je even krap bij kas of ken de mensen niet goed genoeg? Dan is deze tip het perfecte idee voor jou: in een handomdraai kun je met deze tutorial een DIY budget kraamcadeau maken.

 

Benodigdheden DIY budget kraamcadeau

Voor het maken van dit originele, maar bijzonder goedkope kraamcadeau heb je naast een beetje creativiteit het volgende nodig:

– Stukje stevig karton

– Rond slabbetje

– Knuffeltje

– Flesje

– Optioneel: versiering

– Transparante folie

De bovenstaande benodigdheden kun je zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Flessen kun je van een huismerk vinden, maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een merk te kopen. De keuze is geheel aan jou.

Tutorial DIY budget kraamcadeau maken

  1. Om te beginnen neem je het stukje karton en trek je de omtrek van het slabbetje over. Je hoeft overigens niet per se een rond slabbetje te kopen, ik heb dit wel gedaan, omdat ik het perfect vond passen bij de overige benodigdhedenTutorial DIY budget kraamcadeau karton knippen
  2. Knip het karton uit en leg hierop het slabbetjeTutorial DIY budget kraamcadeau slabbetje
  3. Nu kun je het knuffeltje, de fles en overige attributen toevoegen. Ik heb het beertje in het midden geplaatst, de fles over een van de armpjes geschoven en een prikker met ‘Baby Boy’ (inderdaad, het was een kraamcadeau voor een jongen) tussen het eendje en de fles gestokenTutorial DIY budget kraamcadeau
  4. Tot slot wordt het geheel ingepakt in transparante folie. Een stukje cadeaulint en een kaartje maken het geheel compleet. Je kraamcadeau is klaar om weggegeven te worden.

Ben je op zoek naar een tutorial om een aparte luiertaart te maken? Kijk dan rond in de categorie DIY en maak eens een kinderwagen, met de handige tutorial DIY luiertaart kinderwagen. Perfect geschikt voor beginners, niet alleen origineel, maar bovendien ook niet zo duur.

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.