boek je vakantie bij de ANWB

Ben je jarig in de winter? Wil je een leuk winters feestje organiseren hartje zomer? Dankzij Feestartikelen.nl organiseer je in een handomdraai een winters feestje met passende winter versiering. Ontdek hoe ik twee keer een leuk feestje organiseerde in echte winterse sferen.

 

Inhoud

Maak kennis met Feestartikelen.nl

Feestartikelen.nl is al jarenlang een begrip op het gebied van decoratie en versiering. Je vindt hier werkelijk alles wat je nodig hebt om een geweldig feest te kunnen organiseren. Van themafeesten voor kinderen tot volwassen feesten. Of je nu op zoek bent naar feestartikelen van Paw Patrol,  dinosaurus of superhelden versiering, ze hebben het allemaal. Voor een volwassen feest met als thema Hollywood, New Year en Eighties ben je hier eveneens aan het juiste adres. Dat geldt overigens ook voor aanstaande koppels die op zoek zijn naar passende decoratie voor hun huwelijk.

Bij Feestartikelen bestel je de meest uiteenlopende decoratie makkelijk en snel. Met een paar klikken op de muis is je bestelling geplaatst en kan de voorpret van het versieren al beginnen.

 

Een winters feestje met passende winter versiering 1

 

Een winters feestje met passende winter versiering

Mijn dochter is dol op sneeuw, maar helaas laat koning winter (nog) op zich wachten. Om het gemis van sneeuw een beetje goed te maken besloot ik dat zij een winters feestje mocht organiseren. De bedoeling was dat de hele klas zou komen en nog wat mensen, helaas liep alles in het 100 en werd het complete feest afgeblazen. Omdat mijn dochter hier zo kapot van was, besloot ik samen met haar vriend en vriendin achter haar rug om een klein verrassingfeestje te organiseren. De bestelde feestdecoratie van Feestartikelen.nl kwam hierbij goed van pas.

Mijn dochter had onder andere tafeldecoratie met sneeuwvlokken besteld, twee deurgordijnen in het zilver, sneeuwvlokken hangdecoratie, vlaggenlijn met sneeuwvlokken, ballonnen in wit en zilver, transparante ballonnen met sneeuwvlokken, losse sneeuwvlokken met glitter voor op tafel en nog veel meer.

Op de dag van het verrassingsfeest heeft haar vriend haar mee naar de bioscoop genomen, zodat ik mijn handen vrij had om in alle haast alles te versieren, eten te maken en alles klaar te zetten. Uiteindelijk is het nog vrij goed gelukt, al heb ik alleen een deel van de feestartikelen gebruikt, de overige versiering was namelijk nodig voor ons Oud en Nieuw feestje.

De verrassing voor mijn dochter is geslaagd en ze heeft vreselijk genoten van haar winters feestje met passende winter versiering.

 

Een winters feestje met passende winter versiering 3

 

Winters tintje met Oud en Nieuw

Zoals gezegd heb ik nog wat versiering achtergehouden voor Oud en Nieuw. Mijn dochter wilde de kamers in winterse stijl versieren. Een paar dagen voor Oud en Nieuw is zij aan de slag gegaan en heeft de woonkamer en eetkamer in stijl omgetoverd. Overal hingen ballonnen, vlaggenlijnen, sneeuwvlokken en nog veel meer. Buiten was het koud, guur en nat, binnen was het gezellig en prachtig versierd. Zo hebben twee keer kunnen genieten van de geweldige versiering van Feestartikelen.nl

 

Een winters feestje met passende winter versiering 4

 

Voordelen

  • Maandag – vrijdag voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Heel groot assortiment voor kinderen – volwassenen
  • Decoratie voor verjaardag, speciale thema’s en huwelijk
  • Ook complete pakketten om het nog makkelijker te maken

 

Nadelen

De keuze is reuze en dat kan wel eens stress opleveren, al is dat meer een persoonlijk nadeel. Als ik dan toch een nadeel op zou moeten noemen is het het feit dat je tot 40 euro gewoon verzendkosten moet betalen. Maar ja, aan 40 euro zit je zo als je de ruimte een beetje goed wilt versieren, dus echt een nadeel is dat dan toch ook weer niet.

 

Algemeen oordeel

Wij hebben veel plezier gehad aan de decoratie van Feestartikelen.nl en kunnen deze alleen maar aanbevelen. Ik denk dat ik dit jaar nog een aantal keer ga bestellen, want mijn zoon wordt 20, ikzelf (nou ja, dat doet er even niet toe hahaha), dochter wordt 18 en ze rondt de middelbare school af. Genoeg redenen dus om nog een aantal leuke feestjes te organiseren. Van ons krijgt Feestartikelen.nl dan ook een dikke 9,5.

 

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in