boek je vakantie bij de ANWB

Na lange tijd heb ik weer eens een leuke hotspot voor jullie. Net voor de kerst geweest en dus zijn de foto’s ook een beetj in Kerstsfeer. Gelukkig kun je hier het hele jaar terecht en is de sfeer ook dan authentiek. Vandaag maak je kennis met de hotspot café restaurant De Vereniging in Elst.

 

Inhoud

De Vereniging in Elst

Café restaurant De Vereniging in Elst is te vinden aan het begin van de Dorpsstraat. Het is een gezellige ingericht café dat helemaal past bij de authentieke en gezellige sfeer van dit Gelderse dorp. De inrichting is een verrassende mix uit huiselijk en modern met voldoende ruimte voor 120 personen.

Daarbij is voldoende rekening gehouden met een uiteenlopende mix van bezoekers. Je kunt hier prima terecht voor het voeren van een zakenbespreking, maar ook voor een feest is het de perfecte ambiance. Dat geldt overigens ook voor een gezellige avond samen met je gezin. Liever niet binnen zitten? Geen probleem, je vindt buiten een groot verwarmd terras waar het eveneens goed toeven is.

Er is volop keuze uit allerlei kaarten (lunch, diner), maar een walking dinner of een buffet behoren eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je gebruik maken van zakelijke arrangementen, feestarrangementen en condoleances.

 

Hotspot Café restaurant De Vereniging in Elst 3

 

Hotspot Café restaurant De Vereniging in Elst

Zoals gezegd ben ik net voor de Kerstdagen naar De Vereniging in Elst geweest voor een zakelijke bespreking met een familielid. Bij De Vereniging hebben ze een uitgebreide lunchkaart waar je zowel kleine hapjes kunt nuttigen als kunt kiezen voor een heerlijke warme maaltijd. Uiteindelijk hebben we voor een warme maaltijd gekozen, lekker makkelijk, gezond en bovendien ideaal want zo konden we in de avond gewoon brood eten.

De hele inrichting was extra gezellig ingericht met het oog op de Kerstdagen. De open haard is een echte eyecatcher en onderstreept de authentieke sfeer die in het restaurant heerst. Je kunt kiezen of je aan een gewone tafel wilt zitten, wilt genieten in een heerlijke fauteuil of aan de bar wilt zitten.

De bediening was bijzonder vriendelijk en hielp ons snel, zowel met drinken als eten. Zoals je op onderstaande foto kunt zien was mijn portie saté met patat een behoorlijke portie. De overige tafelgenoten hebben onder andere gekozen voor schnitzel, pasta carbonara en burger. (Daar heb ik helaas geen foto’s van genomen).

 

Hotspot Café restaurant De Vereniging in Elst 4

 

De prijzen van de lunchkaart lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van wat je neemt. Zo kun je al een bord tomatensoep met gehaktballetjes nemen voor € 6,50 of je kiest voor biefstuk van de haas voor € 24,75. Je kunt het dus zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

 

Hotspot Café restaurant De Vereniging in Elst 1

 

Adres van deze hotspot

Café restaurant De Vereniging in Elst

Dorpsstraat 23

6661 EE Elst

Tel: 0481 371 828

 

Openingstijden

Ma t/m Do: 10.00 uur tot 24.00 uur

Vr en Za: 10.00 uur tot 02.00 uur

Zo: 11.00 uur tot 23.00 uur

 

Hotspot Café restaurant De Vereniging in Elst 2

 

 

 

Dokteronline.com

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in