boek je vakantie bij de ANWB

Is je vriezer leeg? Op zoek naar heerlijke diepvriesproducten? Bij Eismann worden diepvriesproducten tot aan huis geleverd. Ik heb een pakket gewonnen van Eismann en vertel je graag meer over mijn ervaringen met dit bedrijf en de service

 

Inhoud

Wat is Eismann?

Misschien kun je je nog herinneren dat er vroeger van die busjes door de wijk reden die dan allerlei producten verkochten. Hoefde je niet per se naar de winkel voor verse aardappelen, groente, fruit, melk enzovoorts. Tegenwoordig lijkt dat overbodig met een overvloed aan winkels die je overal en nergens vindt. Het tegendeel is echter waar: steeds meer mensen kiezen ervoor om eten en drinken aan huis te laten bezorgen. En precies dat doet Eismann ook, alleen is deze gespecialiseerd in diepvriesproducten.

De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1964 toen het bedrijf in Duitsland opgericht werd. Wat begon als een relatief klein bedrijf dat zich in het begin richtte op de verkoop van melk en melk gerelateerde producten groeide al snel uit tot een groot bedrijf dat zijn vleugels uitsloeg naar de internationale markt. Daarmee nam ook de behoefte aan uitbreiding van het aanbod toe. Inmiddels is het een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de meest uiteenlopende diepvriesproducten. Je bestelt deze eenvoudig online en je bestelling wordt tot aan huis geleverd.

 

Eismann diepvriesproducten tot aan huis geleverd 1

 

Eismann diepvriesproducten tot aan huis geleverd

Zoals gezegd heb ik een tijd geleden een leuk pakket gewonnen via een Facebook actie. Het pakket werd geheel volgens afspraak tot aan huis bezorgd. Samen met het pakket ontving ik ook twee catalogussen met het nieuwe aanbod voor de komende weken (dit aanbod wisselt nogal eens en speelt handig in op de seizoenen en feestdagen).

Het pakket dat ik gewonnen had was een zeer gevarieerd pakket met daarin een doos ijsjes, spareribs, zalmlasagne, visschnitzel aioli en rijstpudding gebakjes. Er zat dus voor een ieder wat wils bij. Omdat de producten vers geleverd worden hoef je zelfs hartje zomer niet bang te zijn dat deze half ontdooid zijn. Je kunt de producten dus direct in je vriezer stoppen of meteen gebruiken.

 

Eismann diepvriesproducten tot aan huis geleverd 2

 

Inmiddels hebben wij nagenoeg alle producten wel gegeten (op de rijstpudding gebakjes na, daar hebben we nog geen gelegenheid voor gehad) en  ik moet zeggen dat het allemaal in de smaak viel. Mijn dochter is dol op vis en was helemaal enthousiast over de zalmlasagne. De ijsjes waren binnen no time op (geen wonder als iedereen dol is op ijs, mij kun je voor ijs midden in de nacht wakker maken) en ook de spareribs waren heerlijk.

Eismann diepvriesproducten tot aan huis geleverd 3

 

Voordeel

  • Grote keuze
  • Om de paar weken nieuw aanbod
  • Makkelijk kiezen vanuit app of webshop
  • Tot aan huis bezorgd volgens afspraak
  • Verse producten die heerlijk smaken

 

Nadeel

Dit keer had ik een pakket gewonnen dus ik heb er verder geen kosten aan gehad. Ik heb de catalogus bekeken en moet er heel eerlijk bij zeggen dat de prijzen wel wat hoger liggen dan in de winkel. Daarvoor krijg je natuurlijk wel andere producten van zeer goede kwaliteit en wordt alles tot aan huis bezorgd.

 

Algemeen oordeel

Ik kan niet meer zeggen dan dat we heel tevreden waren met de producten van Eismann. De service was ook goed en de levering super. Van ons krijgt Eismann dan ook een dikke 9.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in