boek je vakantie bij de ANWB

De dagen worden korter, de winkelstraten drukker en de Utrechtsestraat hangt vol met
sfeervolle lichtjes. Op de hoek, kruisend aan de Prinsengracht in Amsterdam, bevindt zich de authentieke showroom van parfumhuis Zielinkski & Rozen, waar je 4 heerlijke gifsets kunt kopen.

 

Inhoud

Verras je dierbaren met bijzondere producten

Erez en Lea Rozen stelden daar vier prachtige giftboxes samen, producten gebaseerd op de geheime formules van hun overgrootvader. Laat
de drukte van de decembermaand het niet toe om naar de boetiek te komen? Dan bezorgt het merk je kerstcadeaus tot aan de deur.

Verras je dierbare(n) met bijzondere producten die ze nog niet eerder ervaren hebben, of
schenk hen juist hun ultieme favorieten.

Zielinkski & Rozen probeert haar stadsgenoten deze feestdagen te ontlasten en komt met een unieke, persoonlijke service. Zo kun je telefonisch je bestelling doorgeven en bezorgt het merk je kerstcadeau last minute tot aan de deur in een stijlvolle Piaggio. Mensen die buiten Amsterdam wonen, kunnen te allen tijde hun favoriete producten bestellen via Zielinkski & Rozen.

De speciale giftboxes zijn van 19 t/m 23 december beschikbaar via de website zolang de voorraad strekt. Zo ben je gegarandeerd van het perfecte cadeau voor onder de boom.

 

Cadeau mét handgeschreven notitie

Laat je agenda het toe? Kom dan een moment tot rust in alle decemberdrukte en stap binnen bij Zielinkski & Rozen. Daar transformeert de bijzondere showroom in een authentiek atelier.

De vele flacons, weegschalen en reageerbuisjes nemen je terug in de tijd. In de boetiek kies je niet alleen je cadeau, maar worden ze ook met aandacht ingepakt. Daarnaast kun je er een liefdevolle handgeschreven notitie aan de persoonlijke giftbox toevoegen. Dat maakt de kerstervaring compleet.

Merry Christmas!

Ontdek de 4 heerlijke giftsets van parfumhuis Zielinkski Rozen

De giftboxes van Zielinkski & Rozen

Hieronder vind je de vier giftboxen met inhoud en prijs. Zo kun je makkelijk en snel een keuze maken voor een leuk Kerstcadeau.

Giftbox 1: Shower gel, Jar candle, Solid soap (40 €)
Giftbox 2: Shower gel, Hand cream, Hand soap, Cosmetic bag (60 €)
Giftbox 3: Shower gel, Hand cream, Body scrub, Body cream, Cosmetic bag (100 €)
Giftbox 4: Shower gel, Hand cream, Hand soap, Solid soap, Diffuser, Jar candle, Cosmetic
bag (133 €)

Be yourself with each breath – Erez Rozen

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in