boek je vakantie bij de ANWB

Hou jij van all you can eat? Mijn tip: Het wapen van Valburg, voor onbeperkt bourgondisch genieten zonder tijdslimiet. Niets heen en weer lopen, maar lekker makkelijk aan tafel bedient worden met de lekkerste gerechten tegen een vaste prijs.

 

Inhoud

All you can eat

Een all you can eat concept betekent normaal dat je een vast bedrag betaalt en dan zo veel mag eten als je wil. Soms zitten de drankjes erbij inbegrepen zoals dat het geval is bij restaurant 7 continenten in Ede, maar dat is lang niet altijd het geval. In de meeste restaurants ben je gebonden aan een tijdslimiet. Hoe langer je wil blijven, hoe meer je ervoor betaalt. De meeste prijzen liggen tussen 28 – 44 euro per avond van 2 – 3 uur.

Het wapen van valburg bourgondisch genieten binnen restaurant
Binnenkant Het Wapen van Valburg

 

Het Wapen van Valburg onbeperkt bourgondisch genieten

Hou je er niet van om gebonden te zijn aan een bepaalde tijd? Wil je gewoon genieten, zonder elke keer van tafel op te moeten staan om eten te pakken? Ga dan eens naar Het Wapen van Valburg om daar onbeperkt bourgondisch te genieten. Zoals gezegd zit er geen tijdslimiet aan en het eten wordt aan tafel gebracht. Dat betekent geen verstoring van gesprekken omdat tafelgenoten heen en weer moeten lopen om op te scheppen.

Het wapen van valburg bourgondisch genieten gehaktballetjes
Kleine tapasachtige gerechten

Je krijgt een kaart met daarop een redelijk aantal gerechten (voor-, hoofd- en nagerechten) en deze scan je via de telefoon en bestel je dan. Per keer kun je 1 gerecht per persoon bestellen, tenzij je met een grote groep bent. Het eten komt in kleine (tapasachtige) porties tot aan je tafel. Hierdoor wordt voedselverspilling voorkomen.

Het wapen van valburg bourgondisch genieten spareribs
Kleine portie spareribs met uienringen

Dat is namelijk wel een nadeel van all you can eat restaurants: vaak scheppen mensen enorme borden op en wordt de helft ook nog eens weggegooid. Dat is ook de reden dat steeds meer all you can eat restaurants een regel hanteren waarbij je moet betalen voor eten dat je overlaat en niet opeet.

Het wapen van valburg bourgondisch genieten biefstuk
Kleine biefstuk met saus en aardappelgratin

Tussen het bestellen van de gerechten zit 10 minuten tijd. Ook dat heeft te maken met het voorkomen van te veel eten tegelijkertijd op tafel hebben. Overigens is deze regel alleen van toepassing als je met 2 personen komt eten. Voor grotere groepen geldt dat je 2 gerechten per keer mag bestellen. En voor de bijgerechten geldt dit niet, deze kun je gewoon onbeperkt bestellen.

Het wapen van valburg bourgondisch genieten groente
Bakje met verse groenten
Het wapen van valburg bourgondisch genieten vegetarisch
Vegetarisch

De drankjes zijn bij dit arrangement niet inbegrepen, dus hier betaal je los voor. Er is wat de keuze betreft echt aan iedereen gedacht: of je nu van vlees houdt of juist niet. In principe begin je met een heerlijke broodplank die direct geserveerd wordt, tenzij je aangeeft dat je deze niet wil. Het brood is super vers en smaakt heerlijk, zeker in combinatie met de diverse smeersels. Houd er wel rekening mee dat dit redelijk vullend is.

Het wapen van valburg bourgondisch genieten broodplank
Broodplank met een broodbol
Het wapen van valburg bourgondisch genieten voorgerecht
Voorgerecht

De eerste gang is een voorgerecht waaruit je kunt kiezen. Wat je daarna neemt maakt helemaal niets uit en je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Neem na elk hoofdgerecht een toetje of eet om en om een voor- en hoofdgerecht. Jij bepaalt wat voor jou geserveerd wordt. En dat maakt het uiteten gaan nou zo leuk! Je hoeft er niets voor te doen en je kunt gewoon kiezen wat jij wil eten.

 

Het wapen van valburg bourgondisch genieten hangop toetje
Hangop met kersen
Het wapen van valburg bourgondisch genieten ijs toetje
Simpel, maar altijd lekker: vanille ijs

 

 

Algemene informatie

Wapen van Valburg

Tielsestraat 69

Valburg

Tel: 0488-745081

Openingstijden: donderdag t/m zondag vanaf 17:00 uur

Prijs all you can eat bourgondisch genieten: 37,50 euro p.p.

Kinderen van 2 t/m 11 jaar: 2,00 euro per levensjaar

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in