boek je vakantie bij de ANWB

Het is alweer een tijd geleden, maar wij hadden een gezellige dag met de hele familie. Ik ontdekte daarbij een nieuwe hotspot in Den Haag. Lees vandaag alles over de hotspot lunchroom Waldeck Den Haag. Je kunt hier niet alleen genieten van een heerlijke high tea, maar ook lunchen.

 

Inhoud

Lunchroom Waldeck

Lunchroom Waldeck is een kleine, maar zeer gezellig ingerichte lunchroom in Den Haag. Bij mooi weer kun je genieten op het terras. Valt het weer tegen of heb je geen zin om buiten te zitten? Geen nood, binnen is het gezellig en er is voldoende ruimte om ook met een grotere groep te genieten van een heerlijke lunch.

 

Hotspot lunchroom Waldeck Den Haag

Voor de verjaardag van de tante van mijn man waren wij uitgenodigd om bij lunchroom Waldeck te genieten van een high tea. Nu ben ik persoonlijk geen fan van zoetigheden, dus ik verwachtte er niet al te veel van voor mezelf. Gelukkig viel het allemaal mee en heb ik ook kunnen genieten van hartige hapjes. De high tea begon natuurlijk met thee, koffie of fris. Bij een high tea hoef je namelijk niet per se te kiezen voor thee.

De eerste heerlijkheden kwamen op tafel en dat waren alleen maar zoetigheden. Denk aan donuts met verschillende glazuren en verschillende stukjes plaatcake. Ik zag appel- en kersen plaatcake. Daarna werden etagères met bonbons en in chocolade gedipte aardbeien opgediend. Ook deze vonden gretig aftrek onder de tafelgenoten.

 

Hotspot lunchroom Waldeck Den Haag 1

 

Hierna werden we verrast met etagères vol met hartige heerlijkheden. Eindelijk kon ik ook genieten van de high tea. De hartige hapjes bestonden uit worstjes in bladerdeeg en mini bolletjes die rijkelijk gevuld waren met kas, brie, ham enz.

 

Hotspot lunchroom Waldeck Den Haag 2

 

Hotspot lunchroom Waldeck Den Haag 5

 

Tussen alle hapjes door werd geregeld het drinken aangevuld. Voor de meeste mensen was dat thee, een enkel koffie en de kinderen namen gedeeltelijk fris. Al met al waren het heerlijke hapjes (zeker als je van zoetigheden houdt).

Een kijkje op de borden van de andere gasten (ja ik weet, dat is niet netjes 😉 leerde me dat je er ook heerlijk kunt eten. Dat vertelde overigens ook de tante van mijn man die hier vaker komt lunchen. De porties zijn bijzonder groot te noemen en de prijzen zeer redelijk (denk aan een burger voor € 6,50 en een complete maaltijd voor rond de 10 euro).

De bediening is net en houdt de gasten in het oog, zodat je niets tekort komt.

 

 

Adres van deze hotspot

Lunchroom Waldeck

Alphons Diepenbrockhof 26

2551 KG Den Haag

Tel: 070 391 1710

FB: https://www.facebook.com/Lunchroomwaldeck/

 

Openingstijden

Dinsdag en woensdag 10:00 – 19:00 uur

Donderdag – zaterdag 10:00 – 19:30 uur

Zondag en maandag: gesloten

 

 

Heb jij een leuke hotspot voor ons? Wil je dat we jouw restaurant, cafetaria of lunchroom bespreken in de categorie hotspots? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: tipsvoorjou@tips-media.nl

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in