boek je vakantie bij de ANWB

Vanaf 1 oktober 2019 kun je weer de Ikea adventskalender 2019 kopen. Ontdek alles wat je wilt weten over deze leuke adventskalender van Ikea. Met kans op het winnen van 1000 euro shoptegoed van Ikea.

 

Inhoud

Adventskalenders

Elk jaar in aanloop naar de Kerstdagen brengen diverse winkels een adventskalender op de markt. Waar het vroeger alleen om kalenders gevuld met chocolaatjes voor de kinderen ging, tegenwoordig zijn er minstens net zo veel als niet meer adventskalenders voor volwassenen. Deze zijn niet alleen gevuld met lekkers, maar met de meest uiteenlopende producten.

Er zijn talloze beauty adventskalenders, maar ook kalenders gevuld met lekkernijen en andere leuke producten. Voor dit jaar was de Action adventskalender 2019 bijzonder vroeg verkrijgbaar. Inmiddels kun je ook bij de DM adventskalenders vinden. En er komen de komende tijd veel meer leuke adventskalenders op de markt. Ik zal proberen aan zo veel als mogelijk kalenders aandacht te besteden en deze te reviewen.

 

 

Ikea adventskalender 2019

Elk jaar is deze kalender bijzonder populair en dat is niet zo gek: de kalender kost niet veel en is gevuld met heerlijke Belgische chocolabonbons. Daarnaast krijg je als family member ook nog twee actiekaarten. De actiekaarten hebben een minimale waarde van 5 euro. Normaal kost de adventskalender 12,95 euro maar als family member krijg je 2 euro korting, waardoor de Ikea adventskalender slechts 10,95 euro kost.

Zoals gezegd vind je in de kalender 24 heerlijke chocoladebonbons. Voor family members geldt er nog een extra prijs: je krijgt er namelijk twee actiekaarten bij. Eén van deze kaarten heeft een waarde van 5 euro, waardoor de kalender eigenlijk nog maar 5,95 euro kost. De andere kaart kan een waarde hebben die varieert van 5 tot maar liefst 1000 euro. Deze actiekaarten kunnen helaas niet direct in de winkel besteed worden. De eerste kaart kan vanaf 6 december 2019 gebruikt worden, terwijl de tweede kaart pas vanaf 24 december 2019 gebruikt kan worden. Verder zijn de kaarten alleen in de winkel en niet in het restaurant, Bistro of Swedish Food market te gebruiken.

 

Wanneer te koop?

De Ikea adventskalender is vanaf dinsdag 1 oktober 2019 bij alle vestigingen van Ikea in Nederland te koop. In principe is de verkoop tot 30 november 2019, maar er geldt wel een op is op beleid. Wil je dus deze leuke adventskalender bemachtigen, dan raad ik je aan om er vroeg bij te zijn. Zorg er dan wel voor dat je de kalender op een koele plek bewaard, aangezien deze gevuld is met chocoladebonbons.

De waarde van de actiekaarten

Naast de kalender krijg je dus ook twee actiekaarten. Van de ene staat de waarde vast, de andere is een verrassing. Bij de kassa van de Ikea kun je de kaart laten scannen om erachter te komen welke waarde er op de kaart staat. Onderstaand zie je hoeveel kaarten met welke waarde weggegeven worden:

  • 179955 x 5 euro
  • 320 x 10 euro
  • 160 x 20 euro
  • 80 x 50 euro
  • 40 x 100 euro
  • 20 x 250 euro
  • 1 x 1000 euro

 

Met een beetje geluk kun je dus zomaar 100, 250 of zelfs 1000 euro shoptegoed van Ikea winnen. Zorg er wel voor dat je de kaart op tijd uitgeeft, want deze is slechts 6 maanden geldig. Mocht je goederen willen retourneren die aangeschaft zijn met de kaart, dan krijg je hiervoor een tegoedbon en geen geld. Houd hier rekening mee.

 

Adventskalender app

Naast de echte adventskalender heeft Ikea ook een adventskalender app op de markt gebracht. Deze app die bij de adventskalender hoort kun je downloaden via de Google Play Store en Apple Store. De app stelt je in staat om de animatie tot leven te laten komen.

 

Ga jij de Ikea adventskalender 2019 kopen of sla je over?

 

 

 

Dokteronline.com

3 REACTIES

  1. Nog nooit gezien deze kalenders. Wel heel leuk. Ik sla dit jaar over. Wellicht volgend jaar. Ik vind het in ieder geval wel een erg leuk kado idee. Ik hou ‘m in gedachten. Tnx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in