boek je vakantie bij de ANWB

Ben je op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten zonder parabenen, SLS en andere chemische stoffen? Dierproefvrij, veelal vegan en handgemaakt? Kijk dan eens naar de natuurlijke verzorgingsproducten van biostijl.nl

 

 

Inhoud

Dol op natuurlijke producten

Dat ik dol ben op natuurlijke producten zal inmiddels wel duidelijk zijn, zeker als je me al langere tijd volgt. Dat is een bewuste keuze die ik gemaakt heb, eentje waarin mijn gezin mij gelukkig volgt. Zelfs mijn zeer kritische dochter die inmiddels 18 is heeft de stap gemaakt naar zo natuurlijk mogelijk (zelfs op het gebied van make up). Ik ben dus altijd op zoek naar (biologische) en natuurlijke producten. Niet alleen om te eten en drinken, maar vooral ook op het gebied van verzorging.

Je huid is immers je grootste orgaan en alles wat je daarop smeert komt binnen no time in je bloed terecht. En bepaalde stoffen wil je echt niet in je lichaam hebben. Veel stoffen die je in gewone verzorgingsproducten vindt werken verstorend op je hormonen bijvoorbeeld. Iets dat je als vrouw, maar ook als man echt niet wilt hebben. Ik word dus elke keer heel blij als ik weer een nieuwe winkel of online shop ontdek waar je heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten kunt kopen.

 

Biostijl.nl

Van douchegel tot lipbalsem, van shampoo tot ondergoed, je vindt het allemaal in de webshop. Biostijl.nl is gebouwd op het principe dat de gebruiker alle gemak van reguliere cosmetica ervaart zonder daarbij onnodige chemische toevoegingen in de producten te hoeven gebruiken. Je weet wat je smeert bij Biostijl. Daarnaast houdt het bedrijf rekening met de aarde, recyclen staat hoog in het vaandel. De meeste verpakkingen zijn recyclebaar, bevatten geen microplastics en worden op duurzame wijze verpakt en verzonden

De aangeboden producten zijn vrij van parabenen, SLS en minerale oliën. Ook dierproefvrij! Bovendien zijn veel producten vegan en met de hand gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische ingrediënten. Je ziet het: allemaal natuurlijke verzorgingsproducten van biostijl.nl.

 

Natuurlijke verzorgingsproducten van biostijl.nl 2
Bad- en doucheproducten

 

 

Natuurlijke verzorgingsproducten van biostijl.nl

Ik was zeer verrast toen ik benaderd werd door biostijl.nl vanwege hun grote aanbod in natuurlijke verzorgingsproducten. Nieuwsgierig als ik ben nam ik direct een kijkje op de website. Eerlijk is eerlijk: ik werd echt blij van de enorme keuze die je daar vindt. Het is nog moeilijk kiezen als je zo veel keuze hebt. Uiteindelijk heb ik een mooi pakket samengesteld met van alles en nog wat:

 • Natura Siberica anti stress douchegel
 • Macro vito Haar conditioner spray
 • Messinian Spa truffel douchegel (voor mannen)
 • Lady Green lipgloss
 • Apeiron natural care tandpasta (zonder fluoride!)
 • Chocolade lipbalsem
 • Bo-ho blauwe oogpotlood
 • Puntenslijper voor oogpotlood
 • Anti aging serum
 • Badbruisbal unicorn
 • Aromaesti bad foam olijf
 • Body scrub Citroen en grapefruit
 • Macro Vita natuurlijke deospray

 

Natuurlijke verzorgingsproducten van biostijl.nl 1
Natuurlijke make-up

 

Een hele rits fijne producten die wij inmiddels uitgebreid getest hebben. We zijn over alle producten erg tevreden, een paar producten verdienen echter extra aandacht.

Mijn dochter is helemaal gek van de body scrub. Deze wilde ik zelf graag testen, maar helaas was ik iets te laat. Volgens mijn dochter helemaal te gek en ruikt heerlijk fris. De Chocolade lipbalsem is ook naar mijn dochter gegaan. Zij is dol op chocolade en ik moet zeggen, je ruikt de chocolade heel goed. De lipbalsem maakt de lippen zacht en mijn dochter is helemaal weg van de lipbalsem. De badbomb heb ik ook niet meer gezien, ik heb het sterke vermoeden dat deze ook al op is gemaakt.

Natuurlijke verzorgingsproducten van biostijl.nl 4
Bodyscrub

 

Zelf gebruik ik de anti stress douchegel elke avond en ik merk wel echt verschil. De douchegel is gemaakt van verschillende rustgevende oliën en zorgt ervoor dat ik beter slaap. De blauwe oogpotlood past volgens mijn dochter beter bij mij dan de zwarte en hij blijft ook lang zitten, dus ik ben tevreden.

Aangenaam verrast was ik door de tandpasta. Deze is gemaakt op basis van 24 kruiden en bevat geen fluoride. De meningen over fluoride lopen nogal uiteen, maar ik heb dit liever niet in mijn lichaam. Zelf gebruik ik al jarenlang tandpasta zonder fluoride en heb geen last meer van mijn tandvlees (voorheen om de 2 weken fikse ontstekingen in mijn mond). De tandarts ziet mij ook alleen voor controle en heeft verder geen op- of aanmerkingen. De Apeiron natural care tandpasta bestaat dus grotendeels uit kruiden, maar heeft de smaak van drop! Dat was echt heel verrassend. Je mond is heerlijk fris erna en ik ben dik tevreden over de tandpasta.

Natuurlijke verzorgingsproducten van biostijl.nl 3

 

10% korting om te proberen

Wil je de producten zelf proberen of heb je in de webshop iets gezien? Met de code anja10 ontvang je maar liefst 10% korting. Tip voor de feestdagen!

 

Voordeel

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Dierproefvrij
 • Vrij van parabenen, SLS en andere chemische toevoegingen
 • Veel biologische producten
 • Verpakkingen vrij van microplastics en vaak recyclebaar

 

Nadeel

Eerlijk gezegd kan ik geen enkel nadeel bedenken.

 

Algemeen oordeel

Ik heb een nieuwe leuke winkel ontdekt, eentje waar ik zeker verzorgingsproducten naar mijn wens en smaak kan vinden. Van ons krijgt Biostijl.nl een dikke 10.

 

Welke verzorgingsproducten hebben jouw voorkeur?

 

 

Dokteronline.com

17 REACTIES

 1. Eerlijk is eerlijk, ik kijk maar weinig naar wat er in mijn verzorgingsproducten zit, toch ben ik het helemaal eens met wat jij hier schrijft en denk ik ik toch eens verder moet kijken dan ik nu doe. Zo lijkt de anti stress douchegel me een heel fijn product. Ik ga op de site kijken.

  • Ik kan het echt iedereen aanraden: zo fijn als je weet wat er in de producten zit en wij hebben er echt baat bij. Zou niet meer anders willen.

 2. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nogal een zwak heb voor mooie verpakkingen en dat ik dan bij verzorgingsproducten minder goed let op hoe duurzaam zo’n product nu eigenlijk is. Misschien toch maar eens wat meer op letten.

  • Verleidelijk he als de verpakking mooi is? Kijk eens naar de lipbalsem, die zit in een roze met blauwe koker, is ook heel mooi ingepakt. Natuurlijk betekent niet altijd saai en duf 😉

 3. Mooi om te zien dat er steeds meer aandacht voor natuurlijke make-up en verzorgingsproducten komt. Als ik dergelijke producten wil aanschaffen, dan wil ik ook graag dat het plasticvrij is en dat is dan hier weer net niet het geval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in