boek je vakantie bij de ANWB

Niets zo lekker als je dag beginnen met een kopje koffie. Daarom is het extra balen als je er in de ochtend achterkomt dat je koffie op is. Gelukkig behoort dat dankzij het koffieabonnement van de Koffiejongens tot het verleden. Nog mooier: je maakt alleen nog maar gebruik van duurzame en biologische koffiecups.

 

Inhoud

Waarom drinken we zoveel koffie?

Voor de meeste mensen is een bakkie troost onmisbaar. En hoe ouder we worden, hoe meer koffie er gedronken wordt. Zo drinkt 54% van alle volwassenen tot 29 jaar ongeveer 2 koppen koffie per dag. Ben je ouder? Dan stijgt dat percentage naar 71%. Maar waarom drinken we eigenlijk zo veel koffie?

In de eerste plaats vanwege de smaak. Had je vroeger alleen de keuze uit filterkoffie of oploskoffie in weinig smaakvariaties, tegenwoordig is er ontzettend veel keuze. Denk daarbij aan espresso, mokka, machiatto tot aan decaf koffie aan toe. Voor ieder wat wils dus, zodat meer mensen een kopje koffie vinden dat bij hun smaak past.

Daarnaast gebruiken veel mensen koffie ook als opkikker en als middel om de concentratie te verhogen. Omdat cafeïne niet op iedereen hetzelfde effect heeft gebruiken sommigen koffie juist om te ontspannen en stress weg te nemen. Tenslotte is er nog een kleine groep die koffie vanwege de gezondheidsvoordelen drinkt.

Leestip: Zo zet je het perfecte kopje koffie 

Nooit meer zonder koffie dankzij koffieabonnement koffie
Verschillende koffiesmaken

Een koffieabonnement voor koffieliefhebbers

Koffieliefhebbers kunnen het zich niet voorstellen: een dag moeten beginnen zonder koffie. Toch kan dit zomaar gebeuren. Wil je nooit meer zonder koffie zitten? Geen chagerijnige partner meer in huis omdat de koffie op is? Of leef jij als moeder op koffie? Dan is een koffieabonnement een must voor jou.

Bij De Koffiejongens kun je een abonnement nemen op koffie. Een abonnement dat ervoor zorgt dat je altijd lekkere koffie in huis hebt voor je Nespresso apparaat. Helemaal afgestemd op jouw wensen en eisen.

 

Hoe werkt een koffieabonnement?

Nu vraag je je misschien af hoe zo een abonnement werkt. Er zijn verschillende abonnementen, afgestemd op het aantal kopjes koffie dat je per dag drinkt. Je kunt daarbij zelf aangeven welke mix je kiest. Wordt het lungo, decaf, Espresso of een lekkere Ristretto? Opzeggen kan altijd, net als tussentijds aanpassen of pauzeren.

De prijzen variëren van 17,95 euro tot 20,95 euro. Afhankelijk van hoeveel kopjes koffie je per dag drinkt. In principe krijg je per levering voldoende voor 2 maanden, zodat je nooit zonder koffie komt te zitten. De koffiecups worden gratis bezorgd! Levering geschiedt via de brievenbus. En voor 20:00 uur besteld is de volgende dag in huis.

 

Duurzame en biologische koffiecups

Zoals je in het begin van dit artikel ziet worden er dagelijks best veel koppen koffie gedronken. Dat betekent dat er in alle huishoudens best veel koffie doorheen gaat. Helaas zorgt dit in veel gevallen weer voor een hoop afval. Zeker als je gebruik maakt van een koffiemachine met capsules.

Bij De Koffiejongens hebben ze dit anders aangepakt. Als je kiest voor een abonnement dan krijg je duurzame en biologische koffiecups. Deze koffiecups zijn 100% biologisch afbreekbaar, waardoor je deze gewoon bij je GFT afval kunt doen. Of je gooit ze op je eigen composthoop!

Nooit meer zonder koffie dankzij koffieabonnement koffiecups

 

Koffie die duurzaam en verantwoord is

Overigens zijn niet alleen de koffiecups verantwoord. Dat geldt voor de koffie zelf namelijk ook. De koffie komt bij de Rainforest Alliance aangesloten boeren vandaan. Hierdoor krijgen de boeren een eerlijke prijs voor de koffie die zij leveren en wordt de koffie met respect voor de natuur geteeld.

Voor de verpakking van de koffie worden bomen geplant. Maar voor elke boom die gebruikt wordt, wordt direct een nieuwe boom geplant. Tenslotte worden de brievenbuspakketjes duurzaam geleverd. Je krijgt het brievenbuspakketje geleverd per fiets of lopend!

 

 

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in