boek je vakantie bij de ANWB

Elk jaar wordt de Nationale Kringloopdag georganiseerd. Dit jaar valt de Nationale Kringloopdag op zaterdag 2 oktober 2021. Ga ook koopjes scoren tijdens de Nationale Kringloopdag.

 

Inhoud

Wat is de Nationale Kringloopdag?

In principe wordt de Nationale Kringloopdag elk jaar georganiseerd door de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Vorig jaar is dit helaas niet gebeurd vanwege alle geldende maatregelen, maar dit jaar is deze dag in ere hersteld. De Nationale Kringloopdag is altijd op de eerste dag in oktober, dit jaar valt deze dag op 2 oktober 2021.

Elk jaar wordt er een thema gekoppeld aan deze dag en voor dit jaar is het thema: Kringloopgeluk. Dit thema is niet zomaar gekozen, want het geluk ligt bij een tweedehandswinkel voor het oprapen. Dat geldt overigens niet alleen voor alle schatzoekers, maar ook mensen die er werken en mensen die gelukkig worden van het afgeven van oude spullen.

Alle bij de 100% kringloop aangesloten winkels hebben op die dag speciale activiteiten en kortingen.

Koopjes scoren tijdens de Nationale Kringloopdag

Waarom kiezen voor tweedehands?

Waar je vroeger nog met de nek werd aangekeken als je een tweedehandswinkel binnen stapte of vertelde dat je je huis low budget in hebt gericht met koopjes van de kringloop, is dit nu 100% verandert. Steeds meer mensen vinden hun weg naar de kringloop en inmiddels spelen tweedehands winkels een cruciale rol in een circulaire economie. Tel hierbij het feit op dat steeds meer mensen bewust en duurzaam willen leven en je hebt de perfecte ingrediënten voor de kringloopwinkel.

Tweedehands is niet saai, oubollig of stom, maar hip, duurzaam en bovendien goed voor de portemonnee. Waarom zou je je spullen waar jij op uitgekeken bent weggooien, terwijl een ander er juist heel blij mee zou zijn? En waarom zou je nieuw kopen als je ook tweedehands kunt kopen?

Vaak liggen er verborgen schatten in kringloopwinkels, variërend van dure designer kleding tot leuk speelgoed of vintage producten. Overigens is de kringloop al lang niet meer alleen voor mensen die minder te besteden hebben. Mensen uit alle lagen van de bevolking hebben inmiddels hun weg naar de kringloop gevonden.

 

Koopjes scoren tijdens de Nationale Kringloopdag

Morgen staat dus het scoren van leuke koopjes centraal tijdens de Nationale Kringloopdag. Alle bij de 100% kringloop aangesloten winkels hebben op die dag speciale activiteiten en kortingen. Dat betekend dat je bij de ene winkel een hele winkelmand kunt vullen met alles wat erin past voor 5,00 euro en bij de ander krijg je gratis poffertjes als je aankopen doet.

Zo heeft elke winkel eigen acties en extra activiteiten voor bezoekers en kinderen. Ben je op zoek naar leuk speelgoed, kleding voor jezelf of je kind of wil je gewoon snuffelen tussen alle schatten? Maak dan gebruik van deze actie en bezoek een bij de 100% kringloop aangesloten winkels.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in