boek je vakantie bij de ANWB

Tip voor de herfstvakantie en kerstvakantie: Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter. Kamperen zonder afhankelijk te zijn van het weer? Het kan bij de indoor camping Outside Inn.

 

Inhoud

Outside Inn van droom naar droomcamping

Al jaren had Willem de wens om werk te doen dat niet aanvoelde als werk. Hij wilde zijn creativiteit kwijt en tegelijkertijd een bron van inkomsten hebben. Na heel veel jaren zoeken en voorbereiden is deze droom werkelijkheid geworden met de oprichting van Outside Inn indoor camping in Amsterdam. Een camping waar je het hele jaar door terecht kan ongeacht het weer en de temperatuur buiten.

Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter willem
Een leuke binnenkomer deze balie. Achter de balie staat Willem, de eigenaar en knutselaar

 

Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter werk in uitvoering
Zo ziet een gestripte caravan eruit

 

Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter caravan
Gezellige retro caravan in de avond

Outside Inn is gehuisvest in een bedrijfspand dat omgetoverd is tot een echte camping. Je vindt hier retro caravans, een retro busje, een pipowagen en echte strandhuisjes met een stukje privéstrand voor de deur. Alle caravans worden door de eigenaar (Willem) zelf gekocht, gestript en helemaal opnieuw ingericht. Bij de inrichting wordt gelet op de kleinste details, zodat je ook echt kunt genieten van een bijzonder nachtje weg in eigen land.

Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter strandhuisjes

 

 

Wat is Outside Inn?

Outside Inn is een echte indoor camping in Amsterdam. Geen idee wat je je voor moet stellen bij een indoor camping? Het is in Nederland eigenlijk een uniek concept waarbij de combinatie van kamperen en een overnachting in een hotel in een nieuw jasje is gegoten. Zoals de naam al aangeeft gaat het om kamperen maar dan overdekt. Dat wil zeggen dat je het hele jaar door kunt genieten van kamperen, ongeacht of het regent, stormt, sneeuwt of koud is buiten. Ondanks dat het geheel overdekt is heb je niet het gevoel dat je binnen bent. Dat komt door de inrichting van de ‘camping.’

Er ligt grastapijt op de vloer, overal vind je caravans met daarvoor leuke zitplekjes, er is een bloeiende ‘boom’ met daaraan een schommel en her en der vind je hangmatten en droogrekken. Er staat zelfs een scooter naast één van de caravans! Dat alles versterkt het gevoel dat je op een gewone camping bent.

Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter caravan met scooter

 

Wat de overnachting zelf betreft heeft het geheel weer veel weg van een hotelovernachting. Je kunt kiezen uit verschillende accommodaties die veel weg hebben  van een hotelkamer. In elke accommodatie is ruimte voor twee personen. Je hebt daarbij keuze uit een tweepersoonsbed of twee losse eenpersoonsbedden.

Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter caravan interieur

 

Wat sanitair betreft heb je juist weer meer het campinggevoel, maar dan wel in een luxe variant. De douches en toiletten zijn in de kelder van het gebouw, waar je ongestoord kunt douchen (deur kan op slot en je hoeft ook niet met iedereen een wasbak te delen!

In tegenstelling tot een echte camping kun je hier net als in een hotel niet zelf eten klaar maken. Voor ontbijt kan gezorgd worden, er is een minibar in de lobby, maar je accommodatie heeft geen keuken om iets klaar te maken.

Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter pipowagen
Pipowagen met zithoekje

 

Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter

Natuurlijk ga ik niet zomaar iets aanprijzen als ik het zelf niet uitgeprobeerd heb. Afgelopen week was ik met mijn gezin twee dagen in onze hoofdstad. Dit in het kader van een blogevenement en leuke activiteiten ondernemen met het gezin. De overnachting hebben we geregeld via Outside Inn indoor camping in Amsterdam.

We hebben de nacht doorgebracht in een strandhuisje met daarin twee eenpersoonsbedden. De kleurrijke strandtentjes maken de camping wel heel speciaal. Voor elk strandhuisje vind je namelijk echt zand, waardoor je het idee hebt dat je aan zee kampeert. Voor het strandhuisje vind je een klein tafeltje en twee stoelen, zodat je echt kunt genieten van het bijna strandgevoel. Bij het strandhuisje was ook nog een hangmat wat mijn dochter erg kon waarderen.

Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter strandhuisjes avond
Onze strandhuisjes in de avond

 

 

De kinderen (zijn beide jong volwassen) hebben de avond nog in de kelder doorgebracht waar een kamer ingericht is voor mensen die na 23:00 uur nog lekker willen kletsen. Omdat mijn wekker vroeg gaat, ook tijdens een dagje weg moet er namelijk gewerkt worden, ben ik vroeger naar bed gegaan. We hebben allemaal heerlijk geslapen, wat dat betreft is er echt geen verschil met een hotelbed en hotelkamer.

 

Het ontbijt stond vanaf 8:30 uur klaar en kon in de lobby opgehaald worden. Voor het ontbijt heb je keuze uit drie opties, waarbij je niet alleen de broodjes maar ook het beleg en extra’s kunt kiezen. Er zit ook sinaasappelsap of een flesje melk bij. Koffie en thee zijn eveneens in de lobby te vinden. Net als kleine versnaperingen en ander drinken. De koelkast mag door gasten gebruikt worden, je kunt dus perfect in je eigen ontbijt voorzien.

Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter ontbijt

 

Er is WIFI dus mocht je net als ik moeten werken of wil je tussendoor film kijken op je telefoon of laptop dan is dat geen probleem. Er is geen tv aanwezig, zodat je echt geniet en contact maakt met andere mensen. Voor volwassenen en kinderen is er een hoekje waar je onder andere badminton en tennisrackets met zacht balletje vindt. Je kunt je hier dus perfect uitleven alsof je buiten op de camping bent.

Zonlicht wordt nagebootst door de lichten die in de avond langzaam gedimd worden en in de ochtend langzaam weer aangaan. Dit gecombineerd met de grote ruiten aan de voorkant van het pand zorgen voor genoeg licht.

Outside Inn warm en comfortabel kamperen in de herfst en winter chillruimte
Chillruimte in de kelder

Algemene informatie van deze indoor camping

Outside Inn

Ellermanstraat 31

1114 AK Amsterdam

0031(0)20 89 05 610

info@outsideinn.nl

 

Prijs van een overnachting varieert en ligt gemiddeld op 90 euro. Check de website voor actuele prijzen en aanbiedingen!

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in