Elk jaar worden de leukste adventskalenders op de markt gebracht. Ook mymuesli doet hieraan mee. Ontdek alles wat je wil weten over de mymuesli adventskalenders 2021. Inderdaad, er worden maar liefst vier verschillende adventskalenders op de markt gebracht, waarvan één die veganistisch is. Ideaal als je af wil tellen naar Kerst met allerlei lekkers.

 

Wat is mymuesli?

Mocht je nog niet bekend zijn met mymuesli dan is hier een korte introductie. Mymuesli maakt individuele en biologische muesli helemaal volgens jouw wensen. Het is eigenlijk een bedrijf waar je je eigen muesli samen kunt stellen of kiest voor een kant-en-klare mix en dat per post thuis ontvangt. Zowel bij de productie van de muesli’s als de verpakking wordt gelet op duurzaamheid. Naast de biologische ingrediënten probeert het bedrijf ook verpakkingsmateriaal en plastic te beperken, net als de uitstoot. Op die manier draagt MyMuesli een steentje bij aan een betere wereld.

Leestip: Duurzame adventskalenders om zelf te vullen

 

Mymuesli adventskalenders 2021

Naast het feit dat je hier gewoon lekkere muesli mixen kunt bestellen of dus je eigen mix samen kan stellen, brengt het bedrijf elk jaar een leuke adventskalender uit. Omdat het bedrijf gegroeid is worden er dit jaar maar liefst vier verschillende mymuesli adventskalenders op de markt gebracht. Voor ieder wat wils: van ‘gewoon’ tot deluxe en alles wat ertussen zit. Op die manier worden niet alleen muesli liefhebbers, maar ook liefhebbers van porridge op hun wenken bedient.

Het leukste aan de adventskalenders is dat er ook exclusieve smaken tussen zitten die je normaal niet kunt kopen. Er is zelfs een veganistische variant met daarin onder andere muesli, porridge, chocs en thee.

Wil je een adventskalender 2021 bestellen? Wees er dan snel bij, want voor een beperkt aantal geldt hoge pre-order korting en deze korting kan oplopen tot maar liefst 30 euro!

 

Muesli Adventskalender 2021

Dit is de standaard adventskalender van mymuesli. Deze kost 59,90 euro met pre-order korting betaal je 49,90 euro. In de kalender zitten 24 soorten muesli 2go verstopt, waaronder 13 exclusieve smaken die je normaal niet kunt bestellen. Alle muesli is biologisch. De adventskalender heeft een afmeting van 40 x 40 x 40 cm.

Het ontwerp aan de buitenkant is fris en winters en hoe langer je naar de verpakking kijkt hoe meer verhalen je zult ontdekken. Kun je niet wachten om te zien wat de inhoud van deze kalender is? Klik dan hier voor de spoiler.

Ontdek alles wat je wil weten over de MyMuesli adventskalenders 2021 standaard

 

Mymuesli Premium Adventskalender 2021 – VEGANISTISCH!

Naast de gewone uitvoering is er nog een premium adventskalender op de markt gebracht. Deze kalender bestel je normaal voor 79,90 euro, maar als je een pre-order plaats kost de adventskalender 69,90 euro. De kalender bevat 1 grote muesli koker en 10 verschillende muesli’s 2go. Verder vind je er ook andere verrassingen in in de vorm van porridge, chocs en thee. De gehele inhoud is veganistisch! Formaat van de kalender: 40x 40 x 40 cm.

Het design op de verpakking is vernieuwd en doet fris en winters aan. Ook op deze kalender staan vrolijke winterse taferelen afgebeeld die je allemaal ontdekt als je er de tijd voor neemt. De spoiler vind je hier.

Ontdek alles wat je wil weten over de MyMuesli adventskalenders 2021 premium veganistisch

 

Deluxe adventskalender 2021

Deze kalender is een must voor iedereen die van veel variatie en luxe houdt. De deluxe variant kost 159,90 euro normale prijs, maar voor de snelle beslissers is de pre-order verkrijgbaar voor 129,90 euro. Dat is een korting van maar liefst 30 euro! Wat je allemaal kunt verwachten van de deluxe uitvoering?

In de adventskalender vind je onder andere verschillende soorten muesli’s, feestelijke porridges, unieke repen, geurige biologische bladthee en fruitige smoothie bowls. Alsof dat nog niet genoeg is is de kalender opgevuld met individuele toppings, heerlijke chocolade, nut butter balls en unieke accessoires. In totaal gaat het om 9 verschillende product categorieën.

De afmeting van de deluxe mymuesli adventskalender 2021 is hetzelfde als de overige kalenders, namelijk 40 x 40 x 40 cm. Let op: deze past dus niet in een DHL pakstation! Houd hiermee rekening als je de kalender voor jezelf of iemand anders bestelt.

De verpakking is ontzettend leuk ontworpen en past daardoor perfect bij de rest van je kerstdecoratie. Geen reden dus om de kalender ergens in een hoekje te verstoppen. Kun je niet wachten en wil je alvast de inhoud bekijken van de Deluxe uitvoering? Klik dan hier.

Ontdek alles wat je wil weten over de MyMuesli adventskalenders 2021 deluxe

Porridge adventskalender

Naast gewone muesli verkoopt mymuesli ook verschillende soorten porridge. Porridge is eigenlijk een chique woord voor havermoutpap. Natuurlijk is de havermoutpap van Mymuesli meer dan gewoon pap. Er worden aan elke porridge heerlijke ingrediënten toegevoegd, zodat je kunt genieten van je ontbijt. De porridge kalender kost 49,90 euro, voor de snelle beslissers kun je deze pre-orderen voor 39,90 euro.

Achter de deurtjes van de adventskalender vind je maar liefst 18 verschillende smaken porridge en in totaal 24 biologische porridges. De smaken variëren van kerstsmaken tot geïnspireerd op heerlijke desserts. Alles makkelijk verpakt in exclusieve 2Go Cups, zodat je overal kunt genieten van je havermoutpap.

De porridge adventskalender heeft een afmeting van 40 x 40 x 40 cm. Aan de buitenkant vind je een opdruk van een winters bos met dieren. Hierdoor is de kalender ook makkelijk te combineren met je overige kerstversiering. Klik hier als je de extacte inhoud wil zien.

Ontdek alles wat je wil weten over de MyMuesli adventskalenders 2021 porridge

Welke adventskalender koop jij dit jaar?

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.