boek je vakantie bij de ANWB

Momenteel loopt alles anders dan anders. Heel veel mensen werken vanuit huis en moeten dit combineren met de zorg voor de kinderen die niet naar school kunnen. Alhoewel je gewoon in je werkoutfit aan tafel kunt zitten is loungewear de perfecte keuze als je thuis moet werken.

 

Inhoud

Werken vanuit huis

Door het Coronavirus en alle maatregelen rondom het virus zitten veel mensen al dan niet noodgedwongen thuis. Terwijl sommige mensen niet kunnen werken, omdat ze bijvoorbeeld in de horeca werken, moeten sommige mensen ook gewoon thuis aan de slag. Het is voor iedereen even wennen. Ben je gewend om normaal op tijd op kantoor aanwezig te zijn, ineens moet je je werk vanuit je eigen huis doen. En dan zijn er ook nog de kinderen die voorlopig niet naar school mogen. Al met al een behoorlijke omschakeling voor het hele gezin.

Leestip: Zo maak je van thuiswerken een succes, ook als er kinderen thuis zijn 

Loungewear de perfecte keuze als je thuis moet werken

Je kunt je natuurlijk elke dag in je mooiste pak hijsen en zo achter je tafel gaan zitten om aan de slag te gaan. Daar is zeker iets op te zeggen. Kleding heeft immers impact op onze gemoedstoestand. Als je je net als altijd kleedt, dan kan dit net voldoende zijn om je inspiratie te geven om de dag energiek aan het werk te blijven.

Aan de andere kant: dit is een hele andere situatie. Alles wat ooit normaal is is dat niet meer. Op kantoor ben je onder de mensen, heb je direct contact, dat is nu niet het geval. Natuurlijk blijf je in contact met je collega’s en baas via Skype, Facetime, Whatsapp en speciale videoconferenties, maar dat is toch anders. Dus waarom zou je je kleding daar niet op af mogen stemmen? Daarnaast heb je op kantoor geen kinderen, die zitten normaal op school of het kinderdagverblijf.

Dus, als je een hele dag thuis moet werken en tegelijkertijd voor de kids moet zorgen kun je het beste voor comfortabele kleding kiezen. Een pyjama is daarbij geen goede keuze, pyjama’s zijn alleen voor in bed. Als je de hele dag in pyjama rondloopt, dan geef je je brein het signaal dat je kunt luieren en rustig aan doen. Loungewear zoals ik deze gezien heb bij LASCANA is de perfecte oplossing voor als je thuis moet werken.

Bij loungewear denken de meeste mensen misschien aan pyjama-achtige kleding, maar dat is niet van toepassing. Natuurlijk zou je er ook mee op de bank kunnen hangen of zelfs mee kunnen slapen. Maar loungewear is zo veel meer dan dat. De kleding is vooral comfortabel om een hele dag te dragen en voor het design geldt dat er met de tijd en trends meegegaan wordt.

 

Comfortabele kleding voor thuis

Thuiswerken wordt afgewisseld met de zorg voor de kinderen. Ondertussen wil je er nog enigszins toonbaar uitzien mocht je collega even willen videobellen of wil je baas een online meeting organiseren. Met de juiste kleding lukt dat zeker. Het voordeel van loungewear is dat je altijd een comfortabele broek of jurk draagt. En de keuze voor een broek maakt toch niet veel uit, dat ziet niemand op de video.

Loungewear de perfecte keuze als je thuis moet werken loungebroek

 

De bovenstukken zijn vaak een leuke combinatie van sporty en comfy, waardoor je er toch representatief uit kunt zien mocht je onverwacht een videobelletje krijgen. Mochten je kinderen tussendoor je aandacht nodig hebben of verlegen zitten om vermaak, dan hoef je je niet om te kleden. Met loungewear kun je zo de tuin inlopen met de kids om daar een leuk spelletje te spelen.

 

Loungewear de perfecte keuze als je thuis moet werken trui

 

Thuis fit blijven

Naast werken en voor de kinderen zorgen moet je vooral niet vergeten om thuis fit te blijven. Om fit te blijven hoef je echt niet uit huis te gaan, al kan het geen kwaad om een flink ommetje te maken (met minimaal 1,5 meter afstand natuurlijk) of te gaan fietsen. Om thuis in vorm te blijven heb je niet veel nodig. Wel raad ik je aan om gebruik te maken van geschikte sportkleding. Dat maakt trainen binnen de eigen vier muren gewoon een stuk relaxter. Stem de keuze voor je kleding gewoon af op wat je wilt gaan doen. Sowieso raad ik je aan om een goede sportbeha aan te schaffen en een fijn zittende legging. Die komen altijd goed van pas, ongeacht welke sport je gaat doen vanuit huis.

Loungewear de perfecte keuze als je thuis moet werken sportkleding

 

Wat draag jij nu je vanuit huis moet werken?

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in