boek je vakantie bij de ANWB

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat veel mensen weer op zoek gaan naar het perfecte cadeau. Of je nu een cadeau zoekt voor je partner, ouders of zakenrelatie er zijn cadeautjes die de ander nooit zal vergeten. Maak blijvende indruk met een gepersonaliseerde mok en doe direct mee aan de winactie.

 

Inhoud

Feestdagen, de tijd van cadeautjes geven en krijgen

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om op zoek te gaan naar cadeautjes. Waar Sinterklaas vooral een feest is voor kinderen, is Kerst de perfecte tijd om een volwassene te verrassen met een leuk cadeau. Het vinden van het perfecte cadeau kan nog best wel eens lastig zijn. Vooral het vinden van een cadeau voor een man blijkt in veel gevallen lastig te zijn.

Niet alleen voor mannen kan lastig zijn om het juiste cadeau te vinden, dat geldt in het algemeen ook voor mensen die je misschien minder goed kent. Denk daarbij aan buren, kennissen of werknemers/werkgevers. Toch kan het zijn dat je deze mensen voor Kerst wilt verrassen met een kleinigheid. Als een dankjewel, gewoon zo of omdat diegene het verdient.

 

Maak blijvende indruk met een gepersonaliseerde mok

Of het nu om je partner, je ouders of je zakenrelatie gaat, met een gepersonaliseerde mok maak je zeker indruk. Mokken zijn er in allerlei varianten en kleuren, maar wat de mokken echt uniek maakt is de opdruk. Deze opdruk kun je namelijk zelf bepalen. Ga voor een romantische foto van de laatste vakantie, een foto van de (klein) kinderen of kies voor de opdruk van een logo.

Een mok is altijd handig en wordt door iedereen gebruikt. Of het nu voor koffie, thee of soep is, mokken zijn in elk huishouden onmisbaar. Door de mok te personaliseren geef je een cadeau dat perfect past bij de ontvanger.

 

Maak blijvende indruk met een gepersonaliseerde mok + winactie 1

 

 

Mijn gepersonaliseerde mok van mokken-bedrukken.nl

Zelf was ik al een tijd op zoek naar een leuke mok met daarop mijn logo. Altijd fijn als je als thuiswerker even extra gemotiveerd wordt en hoe kan dat beter dan met een kopje koffie met daarop je eigen logo? Ik liet de mok bedrukken bij de specialist, namelijk mokken-bedrukken.nl. En het resultaat mag er wezen: aan de ene kant staat mijn logo, aan de andere kant de tekst die erbij hoort. Precies zoals ik het wilde.

Daarnaast wilde ik mijn dochter verrassen voor Sinterklaas met een mok met foto. Er is zo veel keuze wat de mokken betreft, maar uiteindelijk viel mijn oog op een café latte mok. Deze heb ik besteld en er een foto van haar samen met haar vriend op laten drukken. Dit wordt dan een Sinterklaas cadeau voor haar.

 

Maak blijvende indruk met een gepersonaliseerde mok + winactie 2
Sorry, maar mijn dochter wil niet dat de foto compleet te zien is 😉

 

Maak blijvende indruk met een gepersonaliseerde mok + winactie

Wil je na het lezen van bovenstaande ook iemand verrassen met een mok met foto of logo? Doe dan vooral mee met onderstaande winactie en maak kans op een gepersonaliseerde mok.

 

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Neem een kijkje op de website en vertel mij welke mok en voor wie je deze wilt winnen (mag ook voor jezelf)
  • Like mijn Facebook als je dat nog niet gedaan hebt

 

Meedoen kan tot en met zondag 11 november 2018 om 00:00 uur.

Vergeet je niet te abonneren op mijn blog, dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes. En: er komen nog veel meer leuke winacties aan de komende tijd!

Extraatjes zoals taggen en delen wordt gewaardeerd, maar is voor deze winactie geen verplichting.

De winnaar wordt zoals altijd geloot via naamloten en bekend gemaakt op Facebook op maandag 12 of dinsdag 13 november 2018. Daarnaast krijgt de winnaar ook een mailtje van mij.

 

 

 

Dokteronline.com

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in