boek je vakantie bij de ANWB

Of het nu om de geboorte van een baby gaat, een moeder dochter cadeau of Moederdag, een persoonlijk sieraad voor bijzondere momenten is altijd goed. Sieraden zijn een geweldig cadeau en vormen een mooie herinnering aan een bijzonder moment in jouw leven. Maak herinneringen tastbaar en kies voor een persoonlijk sieraad van KAYA sieraden.

 

 

Inhoud

Waarom kiezen voor een persoonlijk sieraad?

Welke vrouw houdt er nu niet van sieraden? Natuurlijk kun je elke willekeurige juwelier of zelfs warenhuis binnenstappen en een sieraad kopen, maar dat maakt het er niet persoonlijker op. Het is veel leuker om een persoonlijk sieraad cadeau te geven. Een ring met geboortesteen of een zilveren ketting met daarop de namen van de kinderen gegraveerd, de mogelijkheden om een persoonlijk sieraad cadeau te geven zijn eindeloos.

Door voor een persoonlijk sieraad te kiezen, maak je herinneringen tastbaar. Daarnaast draag je je geliefden altijd bij je. Als je iemand verrast met een ring, ketting of armband met gravure dan laat je ook nog eens zien dat je nagedacht hebt over het cadeau en er moeite voor hebt gedaan.

 

 

Wanneer kiezen voor een persoonlijk sieraad?

Er zijn tal van momenten in het leven die je voor eeuwig vast zou willen leggen. Denk maar aan de geboorte van je kind, de doop of de band die je hebt met je dochter. Foto’s vormen een tastbare herinnering, maar als je iets verder wilt gaan, dan leg je dat moment vast met een sieraad. Sieraden kun je altijd dragen en zo is dat ene speciale moment of die ene speciale persoon altijd bij je.

 

 

Een ring, ketting of armband gepersonaliseerd voor jou

Bij KAYA sieraden vind je een uitgebreid assortiment sieraden die je van een persoonlijke touch kunt voorzien. Denk daarbij aan een ring, een zilveren armband of ketting. Personaliseer de sieraden door het toevoegen van een geboortesteen, een bedel of hanger en laat een naam of datum erin graveren. In de webshop vind je ook diverse moeder dochter setjes, waarmee je de band met je dochter kunt versterken. Het is namelijk hartstikke leuk om met dezelfde sieraden rond te lopen als je dochter. En dan maakt de leeftijd niet zo veel uit, want er zijn ook speciale baby- en kindersieraden verkrijgbaar.

 

Een persoonlijk sieraad voor bijzondere momenten of een moeder dochter sieraad

Zelf was ik al een tijd op zoek naar een leuke ketting en armband. Het liefst wilde ik ook nog eens iets dat ik samen met mijn dochter kon dragen. Dus eigenlijk een moeder dochter sieraad, want dat is een speciale band. Nu is mijn dochter inmiddels 17 en niet zo gecharmeerd van sieraden met allerlei teksten erop. Na lang zoeken heb ik bij KAYA sieraden gekozen voor een setje bestaande uit een zilveren infinity armband met bijpassende ketting en oorbellen. De ketting en armband zijn voor mezelf, de oorbellen voor mijn dochter.

 

Een persoonlijk sieraad voor bijzondere momenten 1

 

Het leuke is dat ik niet meer wist dat mijn dochter al een infinity armband had. Op het moment dat ik haar de oorbellen cadeau gaf, was zij bezig zich klaar te maken om naar haar vriend te gaan. Haar infinity armband lag al klaar. De verrassing was dus groot dat ik op hetzelfde moment aankwam met bijpassende oorbellen, zonder dat we iets af hadden gesproken.

 

KAYA sieraden giving back

Een persoonlijk sieraad voor bijzondere momenten is al bijzonder, maar KAYA sieraden doet er nog een schepje bovenop. Van elk bestelde gepersonaliseerde sieraad, doneert KAYA 1,00 euro aan stichting Eduki. Deze stichting zet zich in om kinderen in Gambia naar school te laten gaan. Een goede opleiding is immers de basis voor een beter leven. Dankzij deze donaties kunnen inmiddels ruim 20 kinderen in de leeftijd van 4 – 18 jaar genieten van een gedegen educatie.

 

Met de komende feestdagen voor de deur is het misschien een idee om een persoonlijk sieraad cadeau te geven aan je partner, moeder of dochter. Je steunt er bovendien ook een goed doel mee.

 

Een persoonlijk sieraad voor bijzondere momenten 2

 

Dokteronline.com

2 REACTIES

  1. Wist je dat je een 30 jarig huwelijk viert met Parels? Neem eens een kijkje op Pure & Timeless voor de mooiste parelsieraden.

    Groet,

    Francis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in