boek je vakantie bij de ANWB

Zoek je een origineel cadeau voor bruiloftsgasten? Wil je jouw bedrijf op een leuke manier presenteren? Ontwerp en druk je eigen magazine als cadeau, jaarverslag of bedrijfsmagazine

Inhoud

Ontwerp en druk je eigen magazine als cadeau, jaarverslag of bedrijfsmagazine

Zeker in deze tijd is het lastig om grote bruiloften of andere evenementen te organiseren. Wil je toch je bedrijf, bruiloft of jubileum op een originele manier onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan het uitgeven van magazines. Het voordeel van het uitgeven van een magazine is dat je op afstand toch verbondenheid kunt creëren. Bovendien kun je het magazine helemaal op je eigen wensen en eisen afstemmen. Kies voor een formaat dat past bij de gelegenheid, je budget en de gewenste uitstraling.

Er zijn tal van mogelijkheden om een magazine te ontwerpen. Dat geldt niet alleen voor de buitenkant en de binnenkant, maar vooral voor het ontwerp zelf. Kies bijvoorbeeld voor een geniete editie als je een soort tijdschrift uit wilt geven. Of kies voor een wire-o-binding als je bijvoorbeeld een groot jaarverslag in gebonden versie uit wilt geven.

Ontwerp en druk je eigen magazine als cadeau, jaarverslag of bedrijfsmagazine tijdschrift

Magazine ontwerpen en drukken voor particulieren

Misschien denk je bij het drukken van magazines vooral aan een bedrijf. Natuurlijk kun je er als bedrijf voor kiezen om je jaarverslag of andere informatie over je bedrijf in magazine formaat uit te geven. Toch kun je als particulier ook een magazine ontwerpen en laten drukken. Ideaal als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor een bruiloft, een afscheid of jubileum.

Veel bruidsparen kiezen ervoor om hun gasten te verrassen met een leuk cadeautje als bedankje voor hun aanwezigheid. Wat is er leuker dan een persoonlijk samengesteld magazine met daarin foto’s en anekdotes van het bruidspaar? Je kunt dit zo uitgebreid doen als je zelf wil. Wedden dat dit cadeau gekoesterd wordt door iedereen?

Heb je een jubileum te vieren? Heb je een bepaalde leeftijd bereikt, bijvoorbeeld de pensioengerechtigde leeftijd? Ook dan kun je ervoor kiezen om een tijdschrift te maken met daarin alle hoogtepunten uit je leven. Dit kun je dan als cadeau uitdelen aan alle aanwezigen op je verjaardags- of afscheidsfeest.

Nu met het oog op de feestdagen is het ook een leuk idee om een tijdschrift te ontwerpen als cadeau. Zeker als je een grote familie hebt en deze misschien niet allemaal in het land wonen. Een tijdschrift kun je makkelijk, snel en low budget versturen naar elk gewenste plek op aarde.

Leestip: 5 Originele cadeautips voor vrouwen

 

Jaarverslag, magazine of tijdschrift uitgeven door bedrijven

Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, een bedrijfsmagazine kan een leuke manier zijn om klanten en (nieuwe) werknemers kennis te laten maken met je bedrijf. Het tijdschrift kun je naar eigen inzicht opmaken met productnieuws, voorstelrondes van (nieuwe) collega’s, tips en nog veel meer. Dit zal zowel bij klanten als werknemers in de smaak vallen. Zeker als je laatstgenoemde betrekt bij het opmaken van het tijdschrift.

Natuurlijk zijn er veel meer redenen om te kiezen voor de uitgave van een magazine. Heb je bijvoorbeeld veel mensen die het jaarverslag moeten ontvangen? Dan kun je ervoor kiezen om dit jaarverslag te koppelen aan een magazine. Op die manier kun je nieuwtjes, doelstellingen voor het komende jaar enz. op een leuke manier communiceren.

De mogelijkheden daarbij zijn eindeloos en alles is af te stemmen op jouw wensen en ideeën, zodat het helemaal aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen.

 

Heb jij wel eens een magazine of tijdschrift ontworpen en uitgegeven? Als particulier of bedrijf?

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in