boek je vakantie bij de ANWB

Je handen zijn je visitekaartje en daar mag een leuk kleurtje niet bij ontbreken. Dit zijn de nageltrends lente zomer 2020 van blauw tot nude en alles er tussenin.

 

Inhoud

Nagels als visitekaartje

Wist je dat je handen veel kunnen verraden over jou als persoon? Goed verzorgde handen met dito nagels zijn daarom een must voor elke vrouw. Natuurlijk wil je niet alleen volgens de laatste modetrends gekleed gaan, je wilt ook trendy nagels hebben. Een kleurtje is zeker een aanrader in de lente en zomer. Dan passen opvallend gekleurde nagels perfect bij een zomerse outfit.

Leestip: Zo doe je de perfecte manicure thuis

 

Nageltrends lente zomer 2020 van blauw tot nude

De komende seizoenen zijn er verschillende kleuren en nuances te zien. Deze variëren van bijna niet zichtbaar tot opvallende kleuren zoals blauw. Niet zo gek dat voor blauw is gekozen, aangezien classic blue de Pantone kleur van het jaar 2020 is. Blauw komt dus overal in terug en dat geldt ook voor nagellak.

 

’80 s French manicure met een twist

Een trend uit de jaren ’80 maakt een ware comeback. De gewone French manicure zul je wel kennen. De nagels zijn voorzien van een natuurlijke of doorzichtige lak. Alleen de toppen van de nagels hebben een witte kleur. In de lente en zomer 2020 wordt de witte kleur vervangen door andere opvallende kleuren. Op de grote modeshows waren het vooral rode toppen die de aandacht trokken. Natuurlijk kun je ook voor een andere kleur kiezen.

 

French manicure met kleur bij nagelriem

Een andere twist op de klassieke French manicure is dat je de kleur die je op de toppen gebruikt ook boven je nagelriem aan kunt brengen. Een klein detail dat een wereld van verschil maakt. Je kunt een lijntje trekken of gewoon een kleine stip zetten net boven je nagelriem.

 

Nail art embellishments

Voor lente en zomer geldt dat de nadruk vooral op beauty gelegd wordt. Dit is ook te zien bij de nageltrends 2020. Vind je de eerder genoemde French manicure net niet genoeg? Dan kun je kiezen voor het toevoegen van nail art op je nagels. Je kunt het daarbij zo gek maken als je zelf wilt. Kies voor mooie pareltjes die je op de nagels plakt of fonkelende sterrenstickers. Ben je gek op bloemen? Verwerk deze dan in je manicure! Er is niets te gek: alles kan en mag, zolang het maar jouw schoonheid onderstreept.

Metallics

Terug van (nooit) weggeweest: metallic kleuren zijn trendy en hot. Kies vooral voor de wat koelere tinten zoals zilver, blauw en paars. Het maakt daarbij niet uit welke vorm of lengte je nagels hebben. Deze trend kun je al in de winter dragen, maar past ook perfect voor de lente en zomer. De kleuren geven een beetje een tegengewicht aan de warme kleuren van deze seizoenen. Doe je het liever rustig aan met metallics? Dan kun je je toppen en de randen kleuren met metallic nagellak.

Nageltrends lente zomer 2020 van blauw tot nude metallic

 

Doorschijnende nagellak

Erger jij je wel eens dat je nagellak niet direct dekkend is na de eerste laag? Dat is vanaf nu voorbij. De nieuwe trend is namelijk nagels die doorschijnend zijn. Breng een heel dun laagje aan, zodat er alleen en subtiele keur te zien is. Je nagels schijnen voor het grootste deel gewoon door. Vooral geschikt als je nepnagels draagt.

 

Rode nagels, rode lippen

Rood is en blijft de absolute favoriet onder de nagellak kleuren. Dat verandert in de lente en zomer 2020 ook zeker niet. Wil je echt on point zijn met je nagels? Match dan de rode kleur van je nagels met de rode kleur van je lippen.

Nageltrends lente zomer 2020 van blauw tot nude rode nagels rode lippen

 

Blauwe nagels

Ik heb het aan het begin van dit artikel al gezegd: blauwe nagels zijn de komende tijd hot en trendy. Je kunt daarbij kiezen uit classic blue, maar ook alle andere varianten van blauw zijn toegestaan. Kies waar jij je goed bij voelt.

Nageltrends lente zomer 2020 van blauw tot nude classic blue

 

Een beetje kleur (en)

Vind je het maar saai dat je nagels in één en dezelfde kleur gelakt zijn? Breng daar dan verandering in en kies voor meerdere nuances in dezelfde kleur. Op die manier kun je, al naar gelang de hoeveelheid lakjes die je hebt, op elke vinger een andere kleur aanbrengen. Of wissel af of kies voor 1 nagel in een andere opvallende kleur.

 

Ga voor nude en zo natuurlijk mogelijk

Liever geen kleur op je nagels vanwege je werk of omdat je iets anders wilt? Dan kun je voor trendy nude en zo natuurlijk mogelijk kiezen. Breng slechts een topcoat aan voor net dat beetje glans. Of kies voor een nude kleur die amper opvalt.

 

Nageltrends lente zomer 2020 van blauw tot nude natuurlijk nude

Ronde nagels

Tot slot nog een trend die niet zozeer met de kleur, maar vooral met de vorm van je nagels te maken heeft. Kies voor ronde nagels in plaats van puntige nagels. Overigens hoef je niet hele lange nagels te hebben. Ook korte nagels zijn in combinatie met bovenstaande trendkleuren helemaal in.

 

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?

 

 

 

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in