boek je vakantie bij de ANWB

Kijk jij al reikhalzend uit naar de gezellige feestdagen? Warm alvast op met de nieuwste kerstfilms 2022 op Netflix. Films waar de romantiek vanaf spat, humoristisch en geschikt om met je partner, vriendin of je gezin te kijken.

 

Inhoud

Feestdagen: een gezellige tijd om films te kijken

De feestdagen zijn de tijd bij uitstek om te genieten van de leukste films. Samen op de bank, onder een deken en genieten van de leukste films. Elk jaar worden nieuwe kerstfilms uitgebracht die soms zelfs als in november te zien zijn. Naast de nieuwste films kun je natuurlijk ook genieten van de klassiekers zoals Scrooged, Home Alone en Dr. Seuss how the Grinch stole Christmas.

 

De nieuwste kerstfilms 2022 op Netflix

Elk jaar worden een aantal nieuwe Kerstfilms uitgebracht op Netflix. Soms zijn het echt compleet nieuwe films, soms gaat het om een opvolger van een eerder uitgebrachte film (bijvoorbeeld deel 2 of deel 3). Dit jaar, 2022, komen er maar liefst 5 nieuwe kerstfilms op Netflix. Hieronder zie je precies welke films je wanneer kunt verwachten. Daarnaast lees je ook waar de films over gaan, zodat je een goede keuze kunt maken.

 

1. Falling for Christmas

De aftrap vindt plaats met de romantische film Falling for Christmas. In de film draait alles om de verwende hotelerfgename Sierra (niemand minder dan Lindsay Lohan). Als zij samen met haar vriend op de top van een berg staat en ten huwelijk gevraagd wordt gebeurd het onverwachte: zij krijgt een ski ongeluk en verliest haar geheugen.

Gelukkig wordt zij gevonden door de eigenaar van de skilodge Jake (Chord Overstreet), die het als zijn taak ziet om voor haar te zorgen. Omdat de zoektocht naar Sierra op zich laat wachten brengt zij de Kerstdagen door met Jake. Zullen de twee uiteindelijk op elkaar vallen of…? Ontdek het zelf.

Falling for Christmas draait al vanaf 1 november op Netflix.

 

 

2. The Noel Diary

Tijdens de Kerst krijgt bestsellerauteur Jacob Turner (Justin Hartley) een telefoontje dat zijn leven op zijn kop zal zetten. Zijn moeder is overleden en hij moet naar het landgoed terugkeren om orde op zaken te stellen. En daar komt ineens een vrouw zijn leven binnen gelopen, op zoek naar haar moeder (oppas van Jacob’s ouders). Voor ze het allebei weten zijn ze verwikkeld in een zoektocht naar hun verleden en geheimen die lange tijd verborgen waren.

The Noel Diary is vanaf 17 november te zien op Netflix.

 

3. Christmas with you

Als je van romantiek houdt, dan is deze film een aanrader. In de film draait alles om de popster Angelina (Aimee Garcia), die onder druk staat van haar platenlabel. Om onder de druk uit te komen besluit ze impulsief op bezoek te gaan bij een jonge fan, waar ze door omstandigheden langer blijft plakken dan gepland. Gelukkig heeft haar jonge fan een leuke vader, waar Angelina als een blok voor valt. Maar dan komt haar oude leven om de hoek kijken en welke keuze gaat ze maken?

Christmas with you draait vanaf 17 november op Netflix.

 

 

4. Scrooge: A Christmas Carol Movie

Een leuke animatiefilm die het bekende verhaal van Scrooge in een nieuw jasje heeft gestoken. Het belooft een gezellige Kerstfilm te worden vol van herschreven liedjes van Leslie Bricusse.

Scrooge: A Christmas Carol Movie is vanaf 17 november op Netflix te zien.

 

 

5. De Familie Claus 3

Het kon niet uitblijven: een vervolg op Nederlands Vlaamse filmserie De Familie Claus. Dit jaar organiseert mama een skivakantie in de bergen, precies tijdens de Kerstdagen. Opa en Jules moeten daarom stiekem aan het werk gaan om het Kerstfest door de laten gaan. Helaas begint het op te vallen dat ze wel erg afwezig zijn tijdens de familievakantie. Als kleine zus Noor besluit haar broer te volgen omdat ze hem zo erg mist, dreigt alles in het water te vallen. Ze snapt namelijk niet dat ze geen kerstvrouw mag zijn… Helaas is er nog geen trailer beschikbaar.

Familie Claus 3 is vanaf 7 december te zien op Netflix.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in