boek je vakantie bij de ANWB

Bij bewoners van de bruisende Amsterdamse wijk De Pijp is het mediterrane restaurant Qlique al ruime tijd favoriet. Qlique heeft onlangs de kaart vernieuwd en daarmee het Zuid-Europese karakter nog verder aangescherpt. Ontdek de betoverende smaken van Zuid-Europa tijdens het 2-jarig jubileum van Qlique.

 

Inhoud

Dompel je onder in een mediterrane bubbel

Bezoekers van Qlique worden door het romantische en zorgvuldig samengestelde interieur al direct ondergedompeld in een mediterrane bubbel met invloeden uit de Spaanse eilanden, de Qôte d’Azur en Toscane bijvoorbeeld. Mede hierdoor is het restaurant erg populair geworden. De kaart van Qlique sloot altijd al nauw aan op deze ambiance, maar de chefs van het restaurant hebben deze nu nog verder aangescherpt. Bezoekers kunnen zich door het brede scala aan gerechten op de nieuwe kaart laven aan bekende smaken of juist geprikkeld worden door nieuwe ervaringen.

Ontdek de betoverende smaken van Zuid-Europa tijdens het 2-jarig jubileum van Qlique 1

 

Ontdek de betoverende smaken van Zuid-Europa tijdens het 2-jarig jubileum van Qlique

Wat te denken van bijvoorbeeld de carpaccio met gorgonzola en hazelnoot, de iberico bellota met stracciatella en meloen, de gekonfijte knolselderij met selderij en limoncello of de asperges & bimi met mosselen en garnalen.

Het team van Qlique is erg enthousiast over de smaakvolle gerechten op de nieuwe kaart, die Zuid-Europa en het Middellandse Zee-gevoel nog dichter naar de Amsterdamse Pijp brengen. “We kijken ernaar uit om gasten te verwelkomen en hen te laten genieten van de smaken van Zuid-Europa in een romantische mediterrane ambiance.”

 

Persoonlijk contact en hoogstaande service

Die ambiance wordt voor een groot deel ook overgebracht door het personeel, dat met persoonlijk contact en hoogstaande service die de bezoekers nog lang bij blijft en die voor terugkerende bezoekers als ‘thuiskomen’ voelt. Gepassioneerd brengen de gastheren- en vrouwen van Qlique al hun liefde voor kennis over  op de gasten.

Zo is er voor de echte liefhebbers altijd iets te ontdekken en zijn ook de minder grote ‘kenners’ altijd verzekerd van het beste advies voor bij hun gerecht. Uiteraard is er voor hen die liever een cocktail drinken ook een ruime keus. Vanuit de prachtige en centraal in het restaurant gelegen bar worden tot ’s avonds laat de meest smaakvolle cocktails bereid.

Ontdek de betoverende smaken van Zuid-Europa tijdens het 2-jarig jubileum van Qlique 2

Laat je smaakpapillen verwennen door de heerlijke gerechten op de nieuwe kaart van Qlique. Kom langs, dompel je onder in de sfeer en de spijzen en beleef een onvergetelijke mediterrane avond in hartje Amsterdam.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in