boek je vakantie bij de ANWB

Ben je op zoek naar wireless earbuds? Ik testte de earbuds van Rolfstone. Lees vandaag alles over waarom het optimaal genieten is met de wireless earbuds van Rolfstone.

 

Inhoud

Draadloze oordopjes van echtdraadloos.nl

De markt is inmiddels overspoeld met talloze oordopjes, het ene merk claimt nog beter te zijn dan het andere. Toch is er altijd nog ruimte voor een extra speler, zeker als deze zo zeker is van zijn product. En dat is ook de reden dat de Rolfstone Nova op de markt zijn gebracht. Draadloze oordopjes die zelfs aan de hoogste eisen voldoen.

Voor de productie van de oordopjes wordt samen gewerkt met een bedrijf in China. Een specialist op het gebied van de fabricage van Bluetooth oordopjes. Op de website kun je een filmpje vinden hoe die oordopjes gemaakt worden. Door het productieproces nauwkeurig te volgen blijft de kwaliteit gewaarborgd.

 

Optimaal genieten met de wireless earbuds van Rolfstone 3

 

Optimaal genieten met de wireless earbuds van Rolfstone

Zoals gezegd heb ik de Rolfstone Nova oordopjes getest. Ik was al lange tijd op zoek naar goede oordopjes, aangezien ik elke keer in de clinch lag met mijn headphones die niet wireless zijn. Zeker in de auto als je aan het bellen bent is dat er onhandig. Daarnaast moest ik elke keer de telefoon bedienen om op te nemen. Allemaal nadelen dus en tijd om bluetooth oordopjes aan te schaffen.

De Rolfstone Nova earbuds komen in een leuke doos met daarin een klein rond doosjes. Hierin zitten de earbuds. Tevens is het doosje ook de oplader. Als het doosje opgeladen is kunnen de oordopjes maar liefst 4x opgeladen worden. Voor het opladen zit er een USB kabel in de doos. Daarnaast zijn er diverse eartips in de doos van (maat S, M en L). Standaard zit maat M op de oordopjes. Na het passen kwam ik erachter dat het toch beter is om maat S erop te zetten. De oordopjes zitten goed, je kan van alles en nog wat doen zonder bang te hoeven zijn dat ze eruit vallen. Het zijn dus echte aanraders als je van sporten houdt en tegelijkertijd naar muziek wilt luisteren of bereikbaar wil zijn.

 

Optimaal genieten met de wireless earbuds van Rolfstone 2

 

Naast het feit dat ze heel goed passen is de kwaliteit van het geluid bovenmatig goed te noemen. Dat geldt niet alleen voor het luisteren van muziek (ideale oplossing als je muziek wil luisteren terwijl je dochter naast je loopt te blokken voor haar examen), dat geldt ook voor het bellen. Als je belt is het geluid bijzonder helder. Het lijkt alsof de beller naast je staat. Andersom heb ik ook begrepen dat mijn stem helderder en beter klinkt als met de gewone microfoon van de telefoon. Dat was zeer verrassend!

Voor het opnemen van de telefoon hoef ik voortaan niet meer te rommelen met de telefoon, want met één klik op de oordopjes kan ik de telefoon opnemen/neerleggen. Ook nummers doorflippen is geen probleem. Met een paar klikken op de oordopjes luister je probleemloos naar je favoriete songs.

 

Optimaal genieten met de wireless earbuds van Rolfstone 1

 

Voordelen

 • 5 uur achter elkaar muziek luisteren
 • Geschikt om video te kijken
 • Helder geluid bij bellen
 • Makkelijk te bedienen voor zowel muziek luisteren als bellen
 • Te gebruiken met elk bluetooth apparaat
 • Kan tot op 50 meter van apparaat gebruikt worden
 • Regen- en zweetbestendig
 • Makkelijk op te laden in magnetische case

 

Nadelen

Ik heb de oordopjes uitgebreid getest en kan geen nadeel bedenken. Misschien dat de oordopjes bij mij iets te ver uitsteken, maar dat zal eerder komen door mijn kleine oren J

 

Algemeen oordeel

Als je op zoek bent naar goede wireless oordopjes dan kan ik je alleen maar aanraden om eens te kijken naar Rolfstone Nova earbuds. Ideaal ook als je veel sport. Van mij krijgen de oordopjes van Rolfstone Nova dan ook een dikke 10.

 

 

Dokteronline.com

15 REACTIES

 1. Ik zie zoveel mensen met zulke dingen maar absoluut niks voor mij! Terwijl ik nu een telefoon heb waar ik bij mort kiezen: of opladen, of muziek luisteren, beide tegelijk gaat niet

 2. Ik kan me voorstellen dat je super blij bent met de earbuds. Zelf heb ik de samsung gear buds en daar ben ik dan weer erg over te spreken. Maar heb deze ook niet uitgeprobeerd voor ik die kocht.

 3. Deze vind ik echt super fijn om muziek te luisteren. Je kan er ook mee bellen, maar daarvoor vind ik ze iets minder handig. In de auto of in een redelijk stille omgeving gaat het goed, maar buiten zijn er over het algemeen teveel omgevingsgeluiden. Kan me voorstellen dat alle draadloze oortjes dat hebben waar je mee kan bellen, want de microfoon zit dus eigenlijk in je oor….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in