boek je vakantie bij de ANWB

*Ik heb een nieuwe webshop ontdekt en vandaag lees je mijn ervaringen met deze shop. Daarnaast maak je ook nog eens kans op 20 euro shoptegoed. Lees mijn review en winactie shoptegoed van KoopjesAap goed door en doe gezellig mee.

 

Inhoud

KoopjesAap, een nieuwe webshop

KoopjesAap is een vrij nieuwe speler op het wereldwijde web. Achter de webshop staat een klein team dat je in de mogelijkheid wil stellen om producten goedkoop aan te kunnen schaffen. Er is een redelijk assortiment waaruit je kunt kiezen. De producten variëren van huishoudelijk tot speelgoed en alles ertussen. Je vindt er dus voor het hele gezin geschikte producten.

De webshop kan de producten zo goedkoop aanbieden, omdat er een langere levertijd op zit en alles rechtstreeks bij de fabrikant besteld wordt. Gemiddeld moet je 15 – 20 dagen wachten voordat je de bestelling  in huis hebt.

 

Review producten van KoopjesAap

Een tijd geleden werd ik benaderd voor een samenwerking met KoopjesAap. Nieuwsgierig als ik ben heb ik direct een kijkje genomen op de website. De collectie is erg uitgebreid en je vindt er werkelijkv an alles en nog wat. Ik mocht een aantal producten uitzoeken om deze review te kunnen schrijven. Handig, want ik zag een aantal leuke dingen, die ik heel graag wilde hebben. Uiteindelijk heb ik voor de volgende producten gekozen:

 • Ijslepel
 • Speciale fruitsnijder
 • Gaming mouse
 • Scheernet
 • Een glazen bol voor plantjes

 

review koopjesaap en winactie 4

De producten komen rechtstreeks uit China. Omdat alles van een andere aanbieder kwam, heb ik met tussenpozen elke keer weer een envelop in de bus gevonden. Als je naar de bestelde producten kijkt, zul je wel verbaasd zijn. Ik heb er expres voor gekozen om producten uit een aantal categorieën te bestellen. Daarnaast waren een aantal dingen hard nodig, waaronder het scheernet voor mijn man en zoon. Dat geldt ook voor de gaming mouse die mijn zoon echt hard nodig had 😉

De ijslepel en speciale fruitsnijder is voor mezelf, omdat ik graag in de keuken sta. Ik had eerst een andere ijslepel, waarbij je de ijsbol eruit kon wippen, maar dat mechanisme was al snel kapot. Voordeel van deze is dat het een massieve lepel is. Je maakt er dus wel mooie bolletjes van, maar er kan niets kapot gaan. De glazen bol was een kleine verrassing voor mijn dochter. Zij is helemaal gek op planten en heeft een paar babycactussen die het super doen in de glazen bol. Staat ook nog eens heel gezellig, dus dat was een schot in de roos.

 

review koopjesaap en winactie 1
Nog leuker als je bijvoorbeeld wortels of aardappelen wilt snijden

 

Even terugkomen op de eerste producten uit de lijst. Het scheernet moet je met zuignappen aan de spiegel of de tegels bevestigen. Daar heb ik me op verkeken, want wij hebben geen gladden tegels. En de spiegel is helaas te ver van de wasbak af, zodat de mannen zichzelf op zouden hangen als ze deze volgens gebruiksaanwijzing zouden gebruiken. In elk geval kunnen ze het over de wasbak draperen en hoef ik geen haren meer op te ruimen. Ik heb geen foto gemaakt van het scheernet, de aanblik van geschoren haren wil ik je besparen 😉  De gaming mouse heeft een stoer design, ligt goed in de hand en volgens zoonlief werkt hij perfect.

 

review koopjesaap en winactie 3review koopjesaap en winactie 2

 

Voordelen

 • Redelijk groot assortiment
 • Goede prijzen
 • Degelijke kwaliteit
 • Geen verzendkosten, geen minimum bestelbedrag
 • Niet goed, geld terug
 • Tot maar liefst 90% goedkoper

 

Nadelen

De producten komen rechtstreeks uit China. Dit betekend dat je tussen 15 – 20 dagen op je bestelling moet wachten.

 

Algemeen oordeel

Wij zijn heel erg tevreden over de bestelde producten en van ons krijgt KoopjesAap dan ook een dikke 8,5.

 

Winactie shoptegoed van KoopjesAap

Wil je na het lezen van bovenstaande ook een paar leuke producten uitzoeken in de webshop van KoopjesAap? Doe dan vooral mee met deze leuke  winactie. Je maakt kans op maar liefst 20 euor shoptegoed. Dit shoptegoed mag je vrij besteden in de webshop. Zoals altijd: lees voordat je meedoet vooral ook mijn voorwaarden, zodat je zeker kans maakt op deze leuke prijs.

 

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

 • Neem een kijkje op de website en vertel me wat je zou kopen voor het shoptegoed
 • Like mijn Fb pagina en deel dit bericht

 

Extra kans maken?

 

Ik wil heel graag naar 400 Instagram volgers en 600 FB volgers, want dan wil ik weer winacties organiseren, dus help me (en jezelf 😉

 

Deze winactie loopt tot en met zondag 23 september 2018 om 23:59 uur. De winnaar wordt maandag of dinsdag bekend gemaakt. Zoals altijd gooi ik alle deelnemers in de naamloten machine en plaats ik het filmpje ervan op Fb, zodat alles eerlijk verloopt.

 

Dokteronline.com

28 REACTIES

 1. Ik heb zoveel leuks gezien!! Voor onze tweeling zou ik een vlieger bestellen aangezien ze die graag willen en voor mezelf zo’n fruit watershaker fles waar je een halve citroen onderin kan doen. Daarnaast twijfel ik ook nog om een sneeuwballenmaker te bestellen want als ik ergens een hekel aan heb in de winter dan zijn het wel bevroren handen haha.

 2. Wat leuk! Ik vind de kattenopbergzakken super leuk en dan heb ik nog wat tegoed over om mijn neefje te verassen met de houten trein 🙂

 3. Wat een leuke dingen hebben ze daar zeg! Leuke dingen heb je ook uitgezocht! Zelf zou ik als ik zou winnen denk ik of een leuke tas kiezen (want een leuke tas is altijd een goede keuze haha) of ik zou, heel functioneel voor fietslampjes, een oplaadkabeltje en een USB stick gaan, ook altijd handig! Of nog weer iets anders, moeilijk kiezen haha. Ik heb geliket en gedeeld op facebook en heb ook cherie magazine geliket. Ik volg je ook pinterest!

 4. Erg leuke webshop! Ik vind de Houten letters ?speelgoed – Cijfers en letters – Leren lezen?
  Erg leuk? ons dochtertje Ylva word 4 november 4, dus van de bon zou ik leuke cadeautjes kunnen kopen, ik ga daarom duimen!???

 5. Erg leuke webshop! Ik vind de Houten letters speelgoed – Cijfers en letters – Leren lezen – erg leuk? ons dochtertje Ylva word 4 november 4, dus van de bon zou ik leuke cadeautjes kunnen kopen, ik ga daarom duimen!???

 6. Wat een superleuke webshop. Ik ben in verwachting van ons 3e kindje en zag een badthermometer op de site. En dat is 1 van de dingen die ik nog moet kopen hihi. Dus die zou ik sowieso kopen.

 7. Inderdaad een hele leuke webshop. Ik vind de muursticker van de vogelkooi leuk en de hangende glazen plantenvaas.
  Voor mijn zoon een draadloze game muis.

 8. Heel leuk. Ik kende het nog niet! Handig voor de feestdagen. Ik zou de leerzame jenga bestellen en de lego opbergboxen. Mijn zoontje zou ze geweldig vinden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in