boek je vakantie bij de ANWB

Een tijd geleden werd ik benaderd voor een samenwerking waarbij ik een fotoalbum mocht maken van fotofabriek. Bevalt het ontvangen fotoalbum? Wat zijn de voor-en nadelen? Lees verder en ontdek alles in mijn review fotoalbum fotofabriek.

 

Inhoud

Producten van fotofabriek

Voordat ik in zee ging met fotofabriek heb ik een kijkje genomen op hun website. Op de website zag ik dat je er niet alleen fotoalbums, maar ook kaarten, kalenders, agenda’s en wanddecoratie kunt bestellen. De mogelijkheden daarbij zijn haast eindeloos en elk product vormt een geweldig persoonlijk cadeau. Natuurlijk niet alleen leuk om cadeau te geven of te krijgen, maar ook perfect geschikt om een mooie herinnering voor jezelf te maken.

 

review fotoalbum fotofabriek achterkant

 

Review fotoalbum fotofabriek

Zoals gezegd mocht ik dus een fotoalbum samenstellen. Het ging daarbij om een A4 fotoalbum hardcover met 24 pagina’s. Oorspronkelijk zou mijn dochter invulling geven aan het album, maar op de een of andere manier lukte dat niet. En dat begon eigenlijk al met het installeren van het programma waarmee je een fotoalbum kunt maken. Na diverse pogingen is het mij uiteindelijk gelukt om het programma op mijn laptop te zetten. Dat lag niet zozeer aan het programma, maar meer aan het feit dat ik voor dit soort dingen af en toe twee linker handen heb.

Vervolgens ondernam mijn dochter nog een tweetal pogingen om een album samen te stellen, maar zag er toch maar vanaf. Toen kon ik aan de slag gaan om een album samen te stellen. Ik wilde eerst een album maken van de diploma uitreiking van mijn zoon, maar aan het einde vond ik het resultaat tegenvallen. En ineens wist ik het: in 2014 hadden we een fantastische vakantie gehad en wat zou er leuker zijn dan hiervan een mooi fotoalbum te hebben als aandenken.

De opties om het album in te vullen zijn enorm uitgebreid. Je kunt aangeven hoeveel foto’s je per pagina wilt, je kunt er tekst bij zetten, je kunt het formaat aangeven en nog veel meer. Ik heb het redelijk simpel gehouden met een sjabloon waardoor op elke pagina vier foto’s geplaatst konden worden. Bij sommige foto’s heb ik er een tekst bij geplakt bij andere niet.

Als alles naar je zin is moet je het album uploaden en kun je nog extra opties aanvinken, waaronder de optie om schutbladen toe te voegen en bijvoorbeeld de barcode op de achterkant te verwijderen. Vervolgens geef je akkoord en wordt je fotoalbum in productie genomen. Van het proces kreeg ik nog twee keer een kort filmpje per mail opgestuurd. Binnen twee dagen had ik het fotoalbum in huis.

Iedereen in huis vond het album geweldig en nu de donkere dagen eraan komen is niets leuker dan zo nu en dan te zitten en het fotoalbum door te bladeren om terug te kijken op een fantastische vakantie.

 

review fotoalbum fotofabriek binnenkant
1 foto is bewerkt ivm privacy

 

Voordelen fotoalbum van fotofabriek

 • Grote keuze uit diverse designs en formaten
 • Eindeloze mogelijkheden om alles te personaliseren dankzij het speciale programma
 • Stevige omslag
 • Snelle levering
 • Kwalitatief heel goed

 

Nadelen fotoalbum

Behalve dat je geen twee linker handen moet hebben voor het gebruik van het programma kan ik geen nadeel bedenken. Overigens hoeft dat met het programma nog geen eens aan het programma zelf te liggen. Mijn laptop is inmiddels ruim 3 jaar oud, was toen al een vrij goedkoop modelletje en werkt nou eenmaal niet meer zo snel, zeker niet met nieuwe programma’s. Dus al heb je maar 1 rechter hand of slechts ½ dan nog kun je een geweldig mooi fotoalbum samen stellen.

 

Algemeen oordeel over het fotoalbum en fotofabriek.nl

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben over het fotoalbum van fotofabriek.nl en we hopelijk nog vele jaren zullen genieten van het fotoalbum. Van mij krijgt het album/fotofabriek.nl dan ook een dikke 9.

 

 

*Disclaimer dit artikel is een samenwerking

 

Dokteronline.com

20 REACTIES

 1. Mooi album is het geworden zeg! Ik wil meestal zelf de foto’s uitprinten en dan inplakken, maar het uitprinten daar komt het meestal al niet van. Heb laatst ook een fotoboek laten maken en ben er super blij mee!

  • Klopt, ik vond dit de mooiste lay out. Kon andere layouts en opmaak kiezen, maar dan wordt het al snel zo rommelig en overvol en daar hou ik nu eenmaal niet van

  • Leuk he als je goede ervaring hebt met een bedrijf. Zeker voor het maken van een fotoalbum, dat zijn immers herinneringen die je niet kwijt wilt.

 2. Wat een ontzettend leuk album heb je gemaakt. In het verleden heb ik ook al meerdere keren met succes een album gemaakt bij Fotofabriek.

 3. Wat is het mooi geworden. Je hebt goede keuzes gemaakt. Ik heb zelf geen ervaring met fotofabriek maar wil nog wel een aantal fotoalbums maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in