boek je vakantie bij de ANWB

Een tijdje geleden heb ik Het beste van de Kweker benadert voor een samenwerking. Hier werd positief op gereageerd en ik mocht verleden week een kerstpakket in ontvangst nemen. Vandaag lees je in mijn review Kerstpakket orchidee Het beste van de Kweker wat ik van de service vond, wat de inhoud van het pakket was en er is een kleine verrassing voor jou als lezer.

 

Inhoud

De producten van Het beste van de Kweker

Als je een kijkje neemt op de website van Het beste van de Kweker dan zie je dat zij zich een verscheidenheid aan (bijzondere) orchideeën, Anthuriums, Dracaena’s, de populaire pannekoekplant, lepelplanten en dergelijke aanbieden. Zij spelen met hun assortiment duidelijk in op heersende trends op het gebied van bloemen en planten. Het aanbod wordt gecompleteerd door boeketten, ideaal als je op zoek bent naar een fleurig of groen cadeau.

 

Review Kerstpakket orchidee Het beste van de Kweker

Zoals reeds eerder aangegeven mocht ik een Kerstpakket in ontvangst nemen. Het ging in deze specifiek om White Christmas World. In het Kerstpakket zat een 70 cm hoge witte orchidee in sierpot met drie bloeitakken, een reep Tony Chocolonely chocoladereep in de smaak Glühwein en een Kerstkaart. Verder vond ik in het pakket nog een informatieboekje met daarin verzorgingstips, een visitekaartje en een gepersonaliseerd labeltje.

 

review kerstpakket orchidee het beste van de kweker chocolade

 

 

 

review kerstpakket orchidee het beste van de kweker boekjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerlijk gezegd was ik een beetje bang, omdat het vorige week best koud was en orchideeën bijzonder gevoelige planten zijn. Ik maakte me echter zorgen om niets, want de orchidee zat in een groot stevig pakket verpakt en was ingepakt in noppenfolie. Ideaal om de plant tijdens het transport te beschermen tegen kou en transportschade.

Het orchidee Kerstpakket van Het beste van de Kweker was een schot in de roos. Ik ben dol op orchideeën (deze voorliefde kwam pas laat in mijn leven en heb ik geëerfd van mijn oma en moeder), maar sinds ik deze planten ontdekt heb kan ik er geen genoeg van krijgen.

Zoals sommigen wel weten hebben wij ruim 12 jaar in Suriname gewoond en daar had ik ook een grote verscheidenheid aan orchideeën. Helaas moest ik alles achterlaten en moet ik hier met alles opnieuw beginnen, ook met planten. Inmiddels heb ik dankzij deze dit pakket tenminste weer 3 verschillende orchideeën in huis (dochterlief wordt soms gek van mijn liefde voor deze planten).

Het zijn zeker niet de meest makkelijke planten, maar met een beetje geluk en de juiste verzorging kunnen ze bijna onafgebroken bloeien. Dat is dan ook wat ze bij mij tot nu toe doen en ik geniet er met volle teugen van. Terug naar het Kerstpakket wat ik heb gekregen 🙂

 

review kerstpaket orchidee het beste van de kweker close up

Voordelen Het beste van de Kweker

  • Gevarieerd assortiment
  • Zeer betaalbaar
  • Ideaal om jezelf of iemand anders te verwennen met een groen cadeau
  • Leuke extra’s
  • 12 weken bloeigarantie
  • Direct van de kweker
  • Uniek Kerstpakket met een orchidee
  • Voor 15:00 uur besteld, volgende dag al in huis

 

Nadelen

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat ik heel ver weg moet blijven van dit soort websites, omdat deze niet goed zijn voor mijn portemonee (met de nadruk op de laatste drie letters).

 

Algemeen oordeel over het Kerstpakket van Het beste van de Kweker

Je kunt je na het lezen zeker wel voorstellen dat ik bijzonder blij was dat ik dit pakket mocht ontvangen. Het contact met het bedrijf ging vlot en het pakket werd inderdaad op de toegezegde dag bezorgd. Chocola en bloemen doen het altijd goed, dus om in termen van bloemen en planten te blijven: dit was een schot in de roos. Van mij krijgt Het beste van de Kweker dan ook een dikke 9,5.

 

En de verrassing? Hou mijn website in de gaten, want begin december komt er iets heel leuks aan speciaal voor jou als lezer.

*Disclaimer dit artikel is een samenwerking

 

Dokteronline.com

1 REACTIE

  1. […] De planten worden aangeleverd door een selecte groep kwekers, zodat kwaliteit gegarandeerd is. Het beste van de Kweker is zo zeker van zijn zaak dat je zelfs bloeigarantie krijgt op orchideeën. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, zeker als het de eerste keer is dat je een orchidee in huis haalt. Speciaal voor de feestdagen hebben zij een mooi Kerstpakket samengesteld met daarin onder andere een orchidee. Ik mocht een Kerstpakket ontvangen en wat ik ervan vond lees je in mijn review Kerstpakket Het beste van de Kweker. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in