boek je vakantie bij de ANWB

Vandaag is dag 4 van de winweek en maak je kans op een geweldig mooi Kerstpakket. Of je nu wel of geen Kerstpakket hebt ontvangen, je maakt nu kans op een heel mooi pakket. Doe mee met deze winactie en maak kans op een Kerstpakket Het beste van de Kweker.

 

 

Inhoud

Wat houdt de winweek in?

Vanaf vrijdag 1 december tot en met donderdag 7 december 2017 wordt er elke dag om een prijs weggegeven op de website. De winactie wordt in principe om 12:00 uur online gezet. De prijzen verschillen heel erg: van toegangskaarten tot shoptegoed en alles daar tussen in.

Om deel te kunnen nemen moet je de aangegeven stappen stipt opvolgen,anders ben je van deelname uitgesloten. Ik raad je ook aan om even de voorwaarden winactie even goed door te lezen, zodat je weet waar je aan toe bent.

De winnaars worden zoals altijd eerlijk getrokken via naamloten. Het filmpje daarvan wordt ook op facebook geplaatst. De winnaars worden op maandag 11 december 2017 bekend gemaakt, zodat de prijzen als het goed is nog voor Kerst in huis zijn bij de winnaars.

 

Het beste van de Kweker

Bij Het beste van de Kweker kun je online allerlei leuke planten bestellen. Van orchidee tot Dracaena’s, maar ook de welbekende en zo populaire pannekoekenplant en lepelplant (luchtzuiverend). Ideaal als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders.

De planten worden aangeleverd door een selecte groep kwekers, zodat kwaliteit gegarandeerd is. Het beste van de Kweker is zo zeker van zijn zaak dat je zelfs bloeigarantie krijgt op orchideeën. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, zeker als het de eerste keer is dat je een orchidee in huis haalt. Speciaal voor de feestdagen hebben zij een mooi Kerstpakket samengesteld met daarin onder andere een orchidee. Ik mocht een Kerstpakket ontvangen en wat ik ervan vond lees je in mijn review Kerstpakket Het beste van de Kweker.

 

review kerstpakket orchidee het beste van de kweker

 

Winweek maak kans op Kerstpakket Het beste van de Kweker

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat ik weg mag geven. Op dag 4 mag ik een Kerstpakket White Christmas World van Het beste van de Kweker   t.w.v. € 20,50 verloten.

 

Wil je niet wachten tot de uitslag? Ik heb een gratis Kerstpakket voor een ieder, zodat ook jij niet met lege handen staat dit jaar. 

 

Gratis Kerstpakket voor een ieder

 

Wat moet je doen om kans te maken:

 • Volg mij op Fb
 • Deel het bericht op Fb
 • Laat een reactie achter onder dit bericht waarin je aangeeft wat jouw lievelingsplant is
 • Like de Fb pagina van Het beste van de Kweker

 

Optioneel:

 

 

Pas als je alle stappen hebt ondernomen doe je mee aan de winactie. Dit wordt gecontroleerd (liken en disliken betekend automatisch dat je niet meer deelneemt, zie ook de voorwaarden).

Alle stappen doorlopen? Dan maak je vanaf nu kans om te winnen.

 

Veel succes!

 

 

 

 

Dokteronline.com

14 REACTIES

 1. Wow wat een mooi kerstpakket
  Een rode roos of orchidee zijn mijn lievelings planten. Deze zou ik dan aan mijn moeder geven omdat ze een super moeder en oma is.

 2. Ik heb niet echt 1 lievelingsplant; er zijn er zoveel die ik ontzettend mooi vind. Bovendien weet ik van de meeste planten de namen niet eens. Maar eh…. de orchidee is zeker een van mijn favorieten.

 3. Ik heb niet echt een favoriet moet ik zeggen. Wel houd ik van roze en wit, een orchidee is zeker een mooie plant. Mooi pakket in ieder geval, helaas doen ik niet mee want ik doe niet aan FB. Ik volg je via een andere weg.

 4. Wauw dat zou echt een geweldig kerstpakket zijn om te mogen winnen, de Orchidee is mijn favoriet doe graag mee en ga heel hard #Hopen

 5. Wat een toffe actie. Ik vind een orchidee prachtig.
  Ik doe graag mee en volg je via Facebook,Twitter, Pinterest & Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in