boek je vakantie bij de ANWB

Iets leuks uitzoeken in de webshop van Radbag stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Dus toen het eindelijk zo ver was kon ik mijn geluk niet op. In mijn review Radbag producten voor het hele gezin lees je wat ik uit heb gezocht, waarom en of de gekozen producten nu eigenlijk in de smaak zijn gevallen of niet.

 

 

Inhoud

De producten van Radbag

Als je een kijkje neemt op de website van Radbag zie je direct dat je daar de meest uiteenlopende gadgets vindt. Voor hem, voor haar, voor ouders, voor kinderen, kortom voor iedereen. De producten zijn aantrekkelijk, vaak met een knipoog, maar natuurlijk ook gewoon functioneel.

 

Alles is overzichtelijk ingedeeld zodat je makkelijk op zoek kunt naar een Kerstcadeau voor haar of een leuke gadget voor hem. Ideaal als je even niet meer weet wat je nu eigenlijk moet kopen voor jezelf of een ander. Veel van de producten zijn echte eyecatchers, zoals bijvoorbeeld de unicorn sloffen, het lichtgevende wolkenkussen en de retro arcade games mini console.

 

 

Review Radbag gadgets voor het hele gezin

Zoals aangegeven mocht ik een aantal producten uitzoeken. Altijd leuk, maar ook een heel karwei, vooral omdat ik normaal gesproken maar weinig voor mezelf koop/bestel. Dat was dit keer niet anders, want er zaten toch aardig wat dingen bij voor mijn kinderen. Ik heb de volgende producten van Radbag uitgezocht:

 

  • Artisan cheese starterskit (om kaas te maken)
  • Henry de stofzuiger (voor op bureau)
  • Eco cup koffieplant
  • Orchideeënboom om te planten
  • Vleesklauwen (voor zoonlief)
  • Batman multitool (voor zoonlief)
  • Selfie light (voor dochterlief)
  • Memoblok origami (voor dochterlief)
  • Unicorn glittersokken (voor dochterlief)

De Unicorn glittersokken staan niet op deze foto, die heb ik even van de website gehaald, zodat je een idee hebt hoe deze eruit zien. Overigens is dochterlief helemaal in de wolken en worden de sokken heel regelmatig gedragen. Het selfie light is ook aan dochterlief gegeven en daar maakt ze gretig gebruik van. Hoe kan het ook anders met een meisje die haar eigen Instagram account  (sorry, ze heeft er wel 3 😉 en Youtube kanaal heeft. De origami memoblok komt ook altijd goed van pas.

 

review radbag gadgets voor het hele gezin 4

 

 

Magische eenhoornkousen – Set van 2 paar

 

Zoonlief heeft de vleesklauwen al uitgeprobeerd en als je een puberzoon hebt die dol is op vlees dan is dit een leuke gadget. Dat geldt overigens ook voor de Batman multitool.

 

 review radbag gadgets voor het hele gezin 5

 

Over Henry de bureaustofzuiger was ik eerlijk gezegd een beetje sceptisch. Want zeg nou zelf: hij ziet er verschrikkelijk lief uit, maar of hij echt genoeg zuigkracht zou hebben… Na ontvangst hebben we dit direct getest en geloof het of niet, de stofzuiger is behoorlijk krachtig en werkt als een mini kruimeldief. Verwacht niet dat je er heel grote kruimels mee op kunt zuigen, maar voor je toetsenbord en bureau is het ideaal. Dus helemaal geslaagd en hij is ook nog eens heel grappig om te zien.

 

review radbag gadgets voor het hele gezin 1

 

Inmiddels zijn alle producten op de Artisan cheese starterskit na getest. Ik had eigenlijk al melk gekocht om kaas te kunnen maken, maar er was gewoon geen tijd voor. Ik ben wel van plan dit binnenkort alsnog te doen en de resultaten laten ik dan in elk geval op mijn Instagram account zien.

 

review radbag gadgets voor het hele gezin 2

 

De planten zijn inmiddels ook geplant. De koffieplant laat nog op zich wachten, terwijl de orchideeboomzaden alle drie op zijn gekomen binnen 4 dagen. Dat is bijzonder snel, want op de verpakking stond dat de zaden pas na 14 dagen op zouden komen. Wie mij volgt op Instagram heeft de foto al voorbij zien komen. De plantjes groeien bijzonder goed.

Mijn geheim? Ik heb de zaden geweekt zoals aangegeven op de verpakking, vervolgens de houten kubus met zaden en afgedekt met een leeg Nutella glas in de vensterbank gezet. Daar staat de verwarming overdag aan en schijnt de zon. Redelijk vochtig houden en je hebt een perfecte imitatie van een tropische omgeving waar planten het goed doen. De koffie is nog niet opgekomen, maar die had ik even verwaarloosd. Ik verwacht hier ook heel snel resultaat van.

 

review radbag gadgets voor het hele gezin 3

 

 

Voordelen Radbag

-Grote keuze voor alle leeftijden, man en vrouw

–  Makkelijk te filteren op ontvanger/categorie

– Gadgets in diverse prijsklassen

– Opvallende designs als echte eyecatchers

 

Nadelen

Als ik al een nadeel op mag noemen, dan is het wel het feit dat kiezen echt heel lastig kan zijn. Ik heb echt mijn winkelmand tig keren opnieuw gevuld. Er is zoveel leuks te vinden, ik had het te besteden bedrag gerust twee keer op kunnen maken. Dus stel jezelf vooral een limiet voordat je de website bezoekt.

 

Algemeen oordeel over de producten van Radbag

Radbag is een geweldige shop waar je originele producten kunt vinden. Er is ook aan de kleine portemonnee gedacht, zodat je al voor een paar euro een origineel cadeau kunt kopen. Van ons krijgt Radbag dan ook een dikke 9.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in