boek je vakantie bij de ANWB

Heb jij binnenkort een verjaardag, feestje of housewarming? Dan kun je hier natuurlijk niet met lege handen aankomen. Omdat het best lastig kan zijn een geschikt cadeau te vinden, hebben we een aantal tips voor je. Zo helpen we je met zowel een cadeau voor je partner, een housewarming en ook een cadeau voor kinderen behoort tot de mogelijkheden. Dus heb jij extra inspiratie nodig, dan is het goed om onderstaand artikel is rustig door te lezen. Hier geven we je leuke cadeautips voor iedere gelegenheid.

Inhoud

Leuke cadeautjes voor de verjaardag

Een cadeau voor een verjaardag, dat is vaak één van de lastigste cadeaus die je moet kopen. Toch zijn er een aantal eenvoudige tips, die het een stuk gemakkelijker maken. Zo is het bijvoorbeeld verstandig in de periode voorafgaand aan een verjaardag je oren en ogen goed open te houden. De kans dat je een aantal wensen krijgt doorgespeelt is namelijk relatief groot. Is de wens van de jarig een mobiele telefoon, dan is het wel zo handig niet alleen te bespreken welk type telefoon ze graag willen en of ze een sim kaart in bezit hebben. Is dit niet het geval, dan dienen ze zelf een sim only abonnement met internet, bellen en sms’en af te sluiten, zodat ze bereikbaar zijn.

Housewarming

Bij een housewarming neem je vaak iets leuks mee voor in huis. Toch kan het ook heel goed zijn, dat je niet goed weet welke smaak iemand heeft of kun je niets geschikts vinden. Het is dan niet handig om wat te kopen, want stel het is niet mooi, dan voelt iemand zich misschien wel bezwaard om het te zeggen en wordt het ergens in de kast gezet. Een goed idee is dan om een bon te halen van bijvoorbeeld een tuincentrum. Vind je dit te saai, koop er dan een mooie bos bloemen bij, dit doet het vaak altijd goed!

Afscheid

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Vooral wanneer een collega vertrekt, is het leuk te kiezen voor een cadeau waar iemand ook daadwerkelijk iets aan heeft. Leuke cadeautips zijn dan bijvoorbeeld een mok met afbeelding of een mooie kaart. Zo zal je collega je altijd herinneren en hoef je niet bang te zijn dat je wordt vergeten. Uiteraard is een foto dan wel zo leuk. Want een lekkere reep chocolade is immers ook een keer op. Dus houd er rekening mee wanneer je een leuk afscheid wilt initiëren, je kiest voor een cadeau waarmee je niet vergeten wordt.

Andere gelegenheid

Naast bovenstaande gelegenheden, zijn er natuurlijk nog tal van verschillende momenten voor het geven van een cadeau. Vind je het echt lastig, dan kun je natuurlijk ook gewoon altijd een handgeschreven kaart geven met een geld erin. Met geld kunnen ze namelijk helemaal zelf bepalen wat ze hiermee willen kopen. Het is misschien wat saai, maar je kunt beter weten dat iets in de smaak valt, dan dat je wat koopt waarvan je achteraf toch spijt blijkt te hebben. Kortom, voldoende keuze om iets te vinden wat geschikt is voor iedere gelegenheid.

 

 

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in