boek je vakantie bij de ANWB

Welk kind droomt er niet van om eens in een echte boomhut te slapen? En niet alleen kinderen dromen hiervan: stiekem vinden volwassenen dit ook hartstikke leuk. Doe daarom eens wat anders: boek een vakantie in een boomhut!

 

Inhoud

Bijzonder overnachten

Niets zo fijn als een weekendje weg met je partner of een paar dagen er tussenuit samen met je gezin. Nu kun je wat verblijf betreft kiezen uit enorm veel opties: van een luxe hotelkamer tot eenvoudig kamperen in je eigen tent. En dan heb je er nog alles tussenin: van slapen in een camper tot het boeken van een vakantiehuis.

Maar het kan ook anders. Wat dacht je van een bijzondere locatie om te overnachten? Denk dan eens aan een hijskraan, een capsule of een wijnvat? Over de hele wereld vind je bijzondere slaapplekken, waar je in eerste instantie niet aan zou denken. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!

 

Van kinderdroom naar waarheid

Een boomhut wordt door jong en oud geassocieerd met spanning en avontuur. Lekker hoog in de bomen, afgezonderd van de rest van de wereld kunnen kinderen hier hun fantasie de vrije loop laten. Helaas is de realiteit vaak heel anders: kinderen groeien steeds meer op de in stad en bomen vind je vooral in het bos. Voor veel kinderen blijft dit dan ook een onvervulde kinderdroom.

Heb jij als kind ook nooit een boomhut gehad, maar was dit wel je droom? Dan kun je deze nu werkelijkheid laten worden.

 

Doe eens wat anders: boek een vakantie in een boomhut

Lijkt het je wel wat om eens iets anders te doen en je vakantie door te brengen op een plek waar je niet meteen aan denkt? Overnacht dan eens in een boomhut! Nee, geen echt hutje gebouwd in een boom, maar een natuurhuisje waar het goed toeven is.

Op steeds meer plekken vind je leuke boomhutten waar je een verblijf kunt boeken. Deze boomhutten variëren in grootte en luxe, maar zijn allemaal een stuk luxer dan de boomhut die je vader of opa in de achtertuin zou bouwen. Denk daarbij aan een goed voorziene keuken, goede bedden en elektriciteit. Toch liever wat primitiever? Dat kan natuurlijk ook!

Overigens zijn de meeste ook prima geschikt voor mensen met hoogtevrees, want de meeste hutten zijn gewoon op een verhoging op de grond gebouwd. Daarbij zijn er goede trappen aanwezig, zodat je niet met een touwladder ergens de boom in hoeft te klimmen. Wel zo veilig en fijn.

Sommige boomhutten vind je op een vakantiepark, andere zijn op zichzelf staande hutten waar je aangewezen bent op jezelf en je gezelschap. Het voordeel van een vakantiepark is natuurlijk dat je dan gebruik kunt maken van alle faciliteiten die een park te bieden heeft. Of je wel of niet voor een verblijf op een vakantiepark kiest ligt aan je eigen voorkeuren.

Feit is wel dat elke boomhut in de natuur gebouwd is. Je bent omgeven door bomen (vandaar de naam boomhut) en dat maakt een verblijf elk seizoen weer anders. Op die manier ervaar je het buitenleven nog beter en kun je pas echt tot rust komen.

Ook hier is de keuze reuze: er is voor elk wat wils. Of je er nu even uit wil met je partner voor wat quality time of de droom van je kinderen wil vervullen. Daarbij hoef je je niet te beperken tot Nederland, want bij natuurhuisje.nl vind je door heel Europa verspreid leuke boomhutten.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in