boek je vakantie bij de ANWB

Een nieuwe puppy nemen in huis is ontzettend leuk en gezellig. Een nieuw klein diertje in je huis bij de familie. Voordat je een nieuwe puppy in huis neemt zijn er een aantal dingen dat je moet voorbereiden. Je wilt natuurlijk wel de beste puppy spullen en ervoor zorgen dat hij zich helemaal thuis voelt. Wil jij weten wat je allemaal nodig hebt en je moet voorbereiden? Lees in deze blog hoe jij het beste voorbereidt kan zijn met puppy spullen.

Inhoud

Voor het eerst een puppy nemen

Hoe leuk is het om een klein nieuw familielid in huis te nemen. Een lief hondje dat mee groeit met het gezin, mee gaat naar uitjes en veel liefde biedt. Klinkt super leuk, toch?  Voordat je een lieve puppy in huis neemt zijn er wel een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst moet je je huis goed puppyproof maken. Dit doe je door de losse spullen goed op te bergen en ervoor te zorgen dat je puppy geen gevaarlijke dingen kan opeten of kapot bijten.

Daarnaast is het verstandig om wat informatie op te zoeken over hoe je een puppy moet verzorgen en opvoeden. Vooral als je nog nooit eerder een hond hebt gehad. Een puppy cursus kan erg goed helpen bij het opvoeden van je puppy. Hierbij creëer je een band samen met je puppy en leer je hoe je puppy gehoorzaam kan worden.

Wat vooral belangrijk is zijn de puppy spullen. Van tevoren het aanschaffen van puppy spullen kan erg fijn zijn. Je bent goed voorbereidt op het hebben van een puppy in huis. Het is super fijn en geeft je rust als je nieuwe puppy er is en je hebt al een mand in huis, voerbakken, drinkbakken, een riem en nog meer puppy spullen.

Leestip: Deze 5 alledaagse dingen zijn levensgevaarlijk voor je hond

Welke puppy spullen heb je nodig

Van tevoren alvast verdiepen in het hebben van een puppy kom je erachter dat er een hoop puppy spullen zijn dat je moet kopen. Je wilt natuurlijk graag van tevoren de puppy spullen in huis hebben. Daarnaast wil je goed kunnen kijken welke puppy spullen er allemaal zijn en welke je voor jouw nieuwe puppy wilt kopen. We vertellen je graag verder in de blog welke puppy spullen je precies nodig hebt.

Voer en drinken

Een van de eerste puppy spullen dat je nodig hebt is voer en bakken. Speciaal voor puppy’s bestaat er puppy voeding. Het is belangrijk om goede puppy voeding te kopen voor je puppy. De reden hiervoor is omdat hier veel voedingsstoffen in zitten dat een puppy nodig heeft voor de ontwikkeling en groei. Daarbij is het fijn om een voer- en drinkbak te hebben. Hieruit kan je het voer voor de puppy in doen en water in de drinkbak. Als je een grote puppy hebt kan het handig zijn om de voer- en drinkbak met een standaard te kopen. Omdat de puppy al hoog is en nog hoger wordt.

Hondenbench en mand

Andere puppy spullen dat je zeker moet aanschaffen zijn een hondenmand en eventueel een bench. Je wilt een warme veilige plek voor je puppy waar hij op kan slapen, uitrusten of eigen ruimte wil. Wanneer je puppy lastig vanuit zichzelf gaat slapen is het mogelijk om een bench te kopen. Hierdoor help je je puppy rust te geven wanneer ze dat zelf niet lukt.

Bij het kopen van puppy spullen moet je goed kijken naar de grootte ervan. Je puppy is eerst nog klein maar in het komende jaar gaat de groei erg hard. Vooral met een hondenmand of bench moet je hier goed naar kijken. Je wilt niet dat je een te kleine mand hebt gekocht waar je puppy niet in past.

Als je op reis wilt met je puppy als hij wat ouder is kan je gaan reizen met de auto of de fiets. Hierbij kan je een reismand kopen zodat je puppy in de auto lekker kan liggen en slapen als je verre tochten moet. Of voor in de fietskar zodat je puppy zacht kan liggen.

Uitlaat puppy spullen

Er zijn zeker puppy spullen voor wanneer je je puppy wilt uitlaten of meenemen naar de puppy cursus. Hiervoor is het handig om een halsband en een riem te hebben. Je hebt verschillende soorten puppy spullen voor het uitlaten. Je hebt riemen waarbij de halsband eraan vast zit of een systeem waarbij je de riem aan de halsband koppelt. Vele verschillende kleuren waarvan je er een kan uitzoeken speciaal voor bij je puppy.

Puppy speeltjes

De allerleukste puppy spullen om uit te zoeken zijn de speeltjes. Leuke kauwspeeltjes of balletjes, daar worden puppy’s helemaal dol van. Lekker samen spelen in de tuin of in het bos een balletje gooien. Sommige puppy spullen zijn speciaal voor puppy’s gemaakt voor bijvoorbeeld hun gebit of spieren. Vooral wanneer puppy’s gaan wisselen met hun tanden en nieuwe sterke tanden krijgen. Ze willen nog wel eens op spullen uit het huis kauwen. Een goed kauwspeeltje zou dan goed van pas komen zodat ze ergens op kunnen kauwen wat mag. Je wilt natuurlijk niet dat je stoelpoten kapot gaan.

Extra puppy spullen

Naast al deze puppy spullen kan je wat extra puppy spullen kopen wat je mogelijk nodig kan hebben. Het kan handig zijn om een hondenborstel te kopen waarmee je je puppy kan borstelen wanneer ze gaan verharen of dagelijks zodat je minder hoeft stof te zuigen. Voor de verzorging heb je vele verschillende puppy spullen. Je hebt shampoos voor puppy’s, tekentang, een nagelknipper en medicijnen tegen het ontwormen of teken.

Een hoop puppy spullen dat je van tevoren al kan kopen. Goed voorbereid zijn is erg fijn voor jezelf, het gezin en de puppy. Je hebt goede puppy spullen gekocht zodat je puppy zich gelijk thuis voelt en snel kan wennen aan een nieuw huisje. Het voordeel is dat er ontzettend veel puppy spullen zijn in verschillende maten en kleuren. Zo kan je leuke puppy spullen zoeken die voldoen aan je wensen en er leuk uitzien. En natuurlijk de beste puppy spullen voor je puppy zijn.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in