boek je vakantie bij de ANWB

Binnen in je woning heerlijk genieten van frisse en zuivere lucht door ramen en deuren open te zetten, het doet ons allemaal goed. Toch is het op mooie dagen vaak een uitnodiging voor insecten en ongedierte om je woning binnen te komen en dat is al een veel minder leuk idee. Gelukkig kun je dit laatste met hordeuren en gordijnen vermijden.

 

Inhoud

Wat is een hor?

Een hor, dat ook wel vliegenraam wordt genoemd, is eigenlijk niets meer dan een stuk gaas voor een deur of raam dat ervoor zorgt dat frisse lucht binnen kan en dat insecten en ongedierte buiten blijven. Het gaas dat in een kader van hout, pvc of aluminium gespannen wordt, biedt voor iedere deur en voor ieder raam de perfecte oplossing voor een goede verluchting van de woning.

 

Welke keuzes heb je?

Het mooie aan horren en hordeuren is dat er altijd precies eentje te vinden is die aansluit bij jouw ramen en deuren en geen afbreuk doet aan de aantrekkelijke aanblik van je woning. Van het kleinste raampje tot die grote schuifdeur die je woning met je tuin verbindt, je kunt ze allemaal moeiteloos van horren en hordeuren voorzien.

Dankzij de afwerking op maat passen ze perfect voor een prima werking. Voor grotere raampartijen kun je er zelfs voor kiezen om de hor in twee delen te laten maken voor een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Een kader van hout of aluminium? Een gaas met een fijnmazige structuur of liever niet? Een hordeur voor dat grote schuifraam of een hor voor het kleine badkamerraampje? Allemaal keuzes waarin je helemaal vrij bent!

 

Wat zijn de voordelen?

Je woning voldoende verluchten is een absolute noodzaak; het voorkomt de vorming van vocht- en schimmelplekken. Toch ben je hier soms niet voor te vinden als je denkt aan een woning vol ongedierte nadien. Met een hor kun je prima verluchten en heb je geen last van binnenkomende insecten. Het hoeft geen verdere uitleg dat dit ook een goede oplossing is voor je slaapkamers. Er is geen enkele reden meer te vinden waarom je voortaan niet lekker met het raam open zou kunnen slapen.

Kies je bovendien voor horren met een fijn gaas, dan kun je ook moeiteloos stof en pollen uit je woning houden. Onmiskenbaar een grote troef voor wie met allergieën af te rekenen heeft en toch wil genieten van die heerlijke frisse lucht in huis. Met horren en hordeuren op maat geniet je op iedere mooie dag van de frisse lucht die je woning binnenkomt en hoef je je nergens zorgen over te maken.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in