boek je vakantie bij de ANWB

Grote kans dat je een kast vol schoenen hebt. Tussen al die schoenen mag een paar witte sneakers niet ontbreken? Waarom? Dit zijn 8 redenen waarom je altijd witte sneakers in je schoenenkast wil hebben.

 

Inhoud

Sneakers, meest gedragen schoenen ter wereld

Wist je dat sneakers de meest gedragen schoenen ter wereld zijn? Dat is niet zo gek, want sneakers zijn nu eenmaal allrounders. Je kunt ze altijd dragen, voor verschillende gelegenheden en ze zijn ook nog eens heel comfortabel. Daarbij is het een schoen die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. De keuze in sneakers is ontzettend groot, waardoor er voor iedereen een geschikt model te vinden is. Grote kans dus dat je ook minimaal één paar sneakers in huis hebt.

 

8 Redenen waarom je altijd witte sneakers in je schoenenkast wil hebben

Alhoewel je sneakers in de meest uiteenlopende kleuren en modellen hebt, is er één paar dat absoluut niet mag ontbreken in je schoenenkast. Dat is een paar witte sneakers. En dit is waarom je witte sneakers wil hebben:

 

1. Tijdloos

Er zijn fashion items die nooit uit de mode raken. Ze zijn klassiek en tijdloos en kon je 20 jaar terug dragen en zijn nog steeds hip en trendy. Tot die categorie behoren de witte sneakers. Al zou je een paar hebben dat je bij wijze van spreken in 2010 hebt gekocht, dan kun je deze probleemloos nu dragen en ben je alsnog gewoon modieus.

Leestip: Dit zijn de sneakertrends 2022

 

2. Passen bij elke outfit

Het voordeel van een paar witte sneakers is dat ze bij elke outfit passen. Dat komt niet in de laatste plaats door de kleur. Wit past namelijk overal bij. Met donkere kleuren zorgt het voor een mooi en fris contrast. Combineer je het wit met lichte kleuren dan onderstreept en benadrukt het je outfit.

 

3. Witte sneakers zijn geschikt voor elke gelegenheid

Over overal bijpassen gesproken: als je kiest voor een witte sneaker dan zit je sowieso goed. Gek genoeg kun je deze schoenen namelijk voor elke gelegenheid dragen. Draag de schoenen naar een zakelijk evenement waar ze je outfit een sportief classy look geven of draag ze naar het strand. Het zijn ook de perfecte vrijetijdsschoenen, omdat ze comfort en sportiviteit uitstralen.

 

4. Geschikt voor jong en oud

Normaal heb je een scheiding wat kleding en schoenen kiezen betreft: jongere generaties kiezen al snel voor andere modellen dan oudere mensen. Voor de klassieke witte gymschoenen gaat deze vlieger niet op. Deze zijn namelijk geschikt voor jong en oud. Dus of je nu een kind van 4 hebt of je oma wil verrassen met een nieuw paar schoenen, witte sneakers zijn geschikt voor jong en oud.

 

8 Redenen waarom je altijd witte sneakers in je schoenenkast wil hebben 1

 

5. Hét perfecte paar schoenen voor je vakantie

Keuze stress als je op vakantie gaat? Niet nodig! Je hebt werkelijk maar één paar schoenen nodig. Schoenen die je je hele vakantie kunt dragen, ongeacht je outfit en het weer. Oké, als het veel regent en sneeuwt is het misschien een iets minder goede keuze, maar over het algemeen kom je met witte gympies perfect de vakantie door.

 

6. Ideale paar sneakers voor de lente en zomer

Nu we het toch over vakantie hebben: heb je al nagedacht over welk paar schoenen je straks gaat dragen? Zodra de zon weer meer schijnt en de bloemen hun kop opsteken, gaan we massaal over op het dragen van vrolijke, gekleurde kleding. En wat past daar beter bij dan een paar witte gympen? Sowieso is het de perfecte keuze voor de zomer. Witte schoenen zijn luchtig en houden de warmte buiten. Fijn als je geen zin hebt om zweetvoeten te krijgen door de warmte.

 

7. Comfortabel

Laten we even heel eerlijk zijn: witte sneakers zijn gewoon comfortabel. Natuurlijk ligt het aan het gekozen model en materiaal, maar over het algemeen zijn het ontzettend comfortabele schoenen. En dat is toch echt heel belangrijk. Vooral als je de hele dag moet staan of lopen, dan wil je dat je voeten niet oververmoeid raken.

 

8. Voor elk wat wils

Als echte fashionista is de kans groot dat je je wil onderscheiden. Misschien wil je met jouw outfit wel een statement maken en denk je dat hier witte gympen totaal niet bij passen. Gelukkig hoeft dat jou niet te weerhouden om te kiezen voor witte sneakers. Wit hoeft namelijk niet saai te zijn, vooral als je voor een model kiest met opvallende details. Denk daarbij aan zilveren of gouden accenten, bijzondere veters of andere toevoegingen die ervoor zorgen dat je schoenen opvallen.

 

Heb jij al een paar witte sneakers in huis?

 

 

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in