boek je vakantie bij de ANWB

De meeste mensen zijn niet alleen dol op korting, ook gratis producten is iets waar menig hart sneller van gaat kloppen. Nu doen aanbieders er alles aan om nieuwe klanten binnen te halen. Dit doen ze dan ook regelmatig door het aanbieden van gratis extra’s bij hun producten of diensten.

De ene branche is daar fanatieker in dan de ander. Maar het is goed om er altijd rekening mee te houden én ook in je onderhandelingen te gebruiken wanneer je iets nieuws koopt. Sta jij bij de fietsenwinkel op het punt een nieuwe aan te schaffen? Vraag dat direct dat leuke mandje er gratis bij. Vaak geven ondernemers dit eenvoudiger weg dan korting. Welke abonnementen het checken waard zijn? Lees snel verder.

 

Inhoud

Smart phone

Een abonnement wat iedereen tegenwoordig heeft is die van een mobiel abonnement. Nu focussen mensen zich vaak op de verkeerde dingen bij het afsluiten van zo’n abonnement, namelijk op een paar euro’s per maand meer of minder. Ze kijken niet of het netwerk een goede dekking heeft en of er eventuele leuke extra’s bij zitten. Zo is het bij het afsluiten van een abonnement bij Odido tegenwoordig mogelijk gratis abonnementen op streamingsdiensten als Videoland te krijgen.

Een extraatje waar je ook daadwerkelijk veel plezier aan gaat beleven. Kosten die je anders wellicht ook kwijt was geweest, maar dan apart had betaald. Dus kijk wat de extra’s zijn bij je telefoonabonnement en sluit dit tactisch af. Hetzelfde geldt voor je internet en tv abonnement thuis. Soms kun je zelfs al deze abonnementen in één combineren. Een winst die helemaal veel oplevert!

 

Goed verzorgd

Geen abonnement maar wel een vaste last die iedere maand weer terugkomt; je zorgverzekering. Natuurlijk loont het om kritisch te zijn op je polis en de aanvullende voorwaarden. Maar houdt ook de extra’s in de gaten. Zo zijn er verzekeraars die hele fijne, extra diensten aanbieden. Denk aan een gratis app voor leden waarmee je verdachte moedervlekken kunt checken, een mogelijkheid tot het appen met een verpleegkundige voor vragen en vaak ook krijg je met je zorgpas korting in vele winkels. Zelfs gratis sportprogramma’s kun je volgen wanneer je de juiste verzekering uitkiest. Kortom, let ook bij je zorgverzekering op de extra’s.

 

Hoog in de lucht

Misschien wel dé branche waar het meest wordt gewerkt met spaarprogramma’s, is in de luchtvaart. Hier zijn allerlei verschillende loyalty member programma’s met diverse voordelen. Het loont om zo vaak mogelijk voor dezelfde maatschappijen te kiezen en daar ook trouw aan te blijven. Je zult al snel wat punten hebben gespaard en in aanmerking komen voor extra’s en kortingen. Vaak kun je deze programma’s ook bij andere winkels inzetten. Echt het verdiepen waard, het voelt als Sinterklaas wanneer je gratis producten mag uitzoeken.

Kortom, let op de extra’s en de acties. Soms klinkt het te mooi om waar te zijn en is dat het ook. Maar soms is het ook gewoon heel voordelig. Dus tel uit je winst, en check de extra’s!

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in